Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

οποιο small και να εβαλα,το 62 δεν το περναει...

και αυτο τωρα με pbo στο on.

επισης το pbo εκτος του πρωτου κλασικου μενου στο bios στην σελιδα ai tweaker

εχει αλλο ενα υπο-μενου overclock στο advnance,το οποιο απ`οσο θυμαμαι δεν το εβλεπα με τον 2600.

εκει εχει επισης μια επιλογη pbo(enable/disable)και επιπλεον καποια αλλα για overclock.

εκτος απο το Prime 95 με ποιο αλλο προγραμμα στρεσαρες και βλεπεις διαφορα στις θερμοκρασιες γτ δεν καταλαβα

edit: τωρα ειδα οτι μιλας για το aida ,φυσιολογικες τις βρισκω τις θερμοκρασιες σου πανω κατω

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εκτος απο το Prime 95 με ποιο αλλο προγραμμα στρεσαρες και βλεπεις διαφορα στις θερμοκρασιες γτ δεν καταλαβα

edit: τωρα ειδα οτι μιλας για το aida ,φυσιολογικες τις βρισκω τις θερμοκρασιες σου πανω κατω

και την τοσο μεγαλη διαφορα του master με το hardwareinfo?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

tctl/tdie

το ryzen master αναφερει το die average ειναι η δευτερη απο τις τρεις θερμοκρασιες που δειxνει το hwinfo ,σε εμενα συμπιπτει ακριβως με το ryzen master.

Oσο για την διαφορα μεταξυ των δυο stresstest το Prime95 χρησιμοποιει avx το οποιο κανει την cpu να ριχνει πολυ τα ρολογια της σε σχεση με το aida ,γιαυτο βλεπεις τοση διαφορα στις θερμοκρασιες ,θα το καταλαβεις αν παρατηρησεις τα ρολογια και τα volts που εχεις σε καθε τεστ.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία μίνι ιστοριούλα..

Παραγγελνω asus x570 plus wifi,παραλαμβάνει το μαγαζί και μου διαβάζει η κοπέλα την έκδοση bios(μια ωρα εκανε να τη βρει,βεβαια δεν την κατηγορω) απο το sticker ,η οποία ήταν η default.

Ακυρώνω και παραγγελνω msi x570 tomahawk με bios flashback για τη σχετικη ευκολια που γνωριζετε..Μου ερχεται σήμερα με τελευταια εκδοση bios (1.8.0.1) ετοιμη να κουμπωσω 5800x.

Οφειλεται καπου αυτο ή απλα ενα μπραβο στην MSI;

Επεξ/σία από Sprou

9 λεπτά πριν, Sprou είπε

Μία μίνι ιστοριούλα..

Παραγγελνω asus x570 plus wifi,παραλαμβάνει το μαγαζί και μου διαβάζει η κοπέλα την έκδοση bios(μια ωρα εκανε να τη βρει,βεβαια δεν την κατηγορω) απο το sticker ,η οποία ήταν η default.

Ακυρώνω και παραγγελνω msi x570 tomahawk με bios flashback για τη σχετικη ευκολια που γνωριζετε..Μου ερχεται σήμερα με τελευταια εκδοση bios (1.8.0.1) ετοιμη να κουμπωσω 5800x.

Στο οτι ηταν πιο νεα παραλαβη απο την asus λογικα

24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

το ryzen master αναφερει το die average ειναι η δευτερη απο τις τρεις θερμοκρασιες που δειxνει το hwinfo ,σε εμενα συμπιπτει ακριβως με το ryzen master.

Oσο για την διαφορα μεταξυ των δυο stresstest το Prime95 χρησιμοποιει avx το οποιο κανει την cpu να ριχνει πολυ τα ρολογια της σε σχεση με το aida ,γιαυτο βλεπεις τοση διαφορα στις θερμοκρασιες ,θα το καταλαβεις αν παρατηρησεις τα ρολογια και τα volts που εχεις σε καθε τεστ.

απολυυτως οχι,αλλα πολυ κοντα ειναι με την δευτερη με δεκαδικες διαφορες και διαφορα χρονου στην ενδειξη.

6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Στο οτι ηταν πιο νεα παραλαβη απο την asus λογικα

Μια βδομαδα διαφορα και στην asus βαλανε εκδοση Απριλιου?τελος παντων αντε να τα στησουμε σιγα σιγα..😍

4 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

απολυυτως οχι,αλλα πολυ κοντα ειναι με την δευτερη με δεκαδικες διαφορες και διαφορα χρονου στην ενδειξη.

Μην δινει και πολυ σημασια ,μια χαρα εισαι.

2 λεπτά πριν, Sprou είπε

Μια βδομαδα διαφορα και στην asus βαλανε εκδοση Απριλιου?τελος παντων αντε να τα στησουμε σιγα σιγα..😍

Τι εννοεις μια εβδοαμδα διαφορα ? Μπορει να την υπηρχε στοκ απο την συγκεκριμενη και να μην εφυγε ρε συ

@jimmy1973 και εγω παρομοια temps εχω στο aida με aio

1.png.903d0a192cf3ebac210abf60491e3a98.png

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Sprou είπε

Μία μίνι ιστοριούλα..

Αυτη λες: https://www.msi.com/Motherboard/MAG-X570-TOMAHAWK-WIFI ?

Μπορείς να την αναβαθμίσεις χωρίς CPU (ή με καινουργιο ίσα για το ποστ)?

Επεξ/σία από cyberrobot

28 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μην δινει και πολυ σημασια ,μια χαρα εισαι.

Τι εννοεις μια εβδοαμδα διαφορα ? Μπορει να την υπηρχε στοκ απο την συγκεκριμενη και να μην εφυγε ρε συ

@jimmy1973 και εγω παρομοια temps εχω στο aida με aio

1.png.903d0a192cf3ebac210abf60491e3a98.png

ποιο aio εχεις?

γιατι εχω ενα πιστωτικο και να παω σε καλυτερο,αλλα αξιζει..??

15 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

ποιο aio εχεις?

γιατι εχω ενα πιστωτικο και να παω σε καλυτερο,αλλα αξιζει..??

οχι ρε αραξε ,φατα αλλου , εγω εχω αυτο + ενα 280αρι ψυγειο. Αν ωστοσο θες να αλλαξεις δες την arctic liquid freezer ii 280 η 360 ,ειναι πολυ καλη την ειχα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...