Lelosxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, Fp84 είπε Ποια Mobo εχεις? Asrock x570 Taichi φοβερή μιτρικη φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2802 για ROG Strix x570-E https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/ROG_STRIX_X570-E_GAMING/ROG-STRIX-X570-E-GAMING-ASUS-2802.ZIP Version 2802 2020/10/2319.85 MBytes ROG STRIX X570-E GAMING BIOS 2802 "1. Updated AMD AM4 AGESA V2 PI 1.1.0.0 Patch B 2. Improve system performance and stability 3. Improved DRAM compatibility" Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από comfuzio 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, comfuzio είπε 2802 για ROG Strix x570-E https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/ROG_STRIX_X570-E_GAMING/ROG-STRIX-X570-E-GAMING-ASUS-2802.ZIP Προσφέρουν κάτι ουσιαστικό ή να μείνω στο εφόσον δουλεύει δεν το αλλάζουμε; Έχω να κάνω αναβάθμιση τους BIOS από τότε που πήρα τη μητρική (Μάρτιο δηλαδή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Προσφέρουν κάτι ουσιαστικό ή να μείνω στο εφόσον δουλεύει δεν το αλλάζουμε; Έχω να κάνω αναβάθμιση τους BIOS από τότε που πήρα τη μητρική (Μάρτιο δηλαδή). Έβαλα το changelog πιο πάνω αλλά δυστυχώς δεν γράφουν το τι έχει το νέο agesa, σίγουρα πιο σωστή υποστήριξη για zen 3. Κάτι λέγανε για μείωση του latency από core σε core. Θα κάνω τεστς να δω. Πάντως το έκανα flash, έβαλα τα settings από το 0 -μιας που είναι νέο agesa και σίγουρα δεν θα μου διάβαζε τα παλιά- δεν είχα πρόβλημα πουθενά ως τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Προσφέρουν κάτι ουσιαστικό ή να μείνω στο εφόσον δουλεύει δεν το αλλάζουμε; Έχω να κάνω αναβάθμιση τους BIOS από τότε που πήρα τη μητρική (Μάρτιο δηλαδή). Υποτίθεται πως αν δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν αναβαθμίζεις. Πάντα σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Ε, εντάξει, όλοι μάς ξέρουμε ότι τις περισσότερες φορές κάνουμε BIOS Update επειδή το θέλουμε και πιστεύουμε ότι κάτι θα κερδίσουμε. 4 λεπτά πριν, comfuzio είπε Πάντως το έκανα flash, έβαλα τα settings από το 0 -μιας που είναι νέο agesa και σίγουρα δεν θα μου διάβαζε τα παλιά- δεν είχα πρόβλημα πουθενά ως τώρα. Καλό είναι όταν κάνουμε BIOS Update να πατάμε ένα Default, Save και ξανά τις ρυθμίσεις. Προσωπικά κρατάω και φωτογραφίες με διάφορες ρυθμίσεις όπως για παράδειγμα αυτές των ανεμιστήρων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε Υποτίθεται πως αν δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν αναβαθμίζεις. Πάντα σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Ε, εντάξει, όλοι μάς ξέρουμε ότι τις περισσότερες φορές κάνουμε BIOS Update επειδή το θέλουμε και πιστεύουμε ότι κάτι θα κερδίσουμε. Καλό είναι όταν κάνουμε BIOS Update να πατάμε ένα Default, Save και ξανά τις ρυθμίσεις. Προσωπικά κρατάω και φωτογραφίες με διάφορες ρυθμίσεις όπως για παράδειγμα αυτές των ανεμιστήρων. Δεν έχει νόημα το default κτλ γιατί τα κάνει όλα wipe..... Λοιπόν το πρώτο μου μέτρημα με CB. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 33 λεπτά πριν, comfuzio είπε 2802 για ROG Strix x570-E https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/ROG_STRIX_X570-E_GAMING/ROG-STRIX-X570-E-GAMING-ASUS-2802.ZIP Version 2802 2020/10/2319.85 MBytes ROG STRIX X570-E GAMING BIOS 2802 "1. Updated AMD AM4 AGESA V2 PI 1.1.0.0 Patch B 2. Improve system performance and stability 3. Improved DRAM compatibility" Δεν θα έβαζαν υποτίθεται μια παραλλαγή του pbo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, comfuzio είπε Δεν έχει νόημα το default κτλ γιατί τα κάνει όλα wipe..... Λοιπόν το πρώτο μου μέτρημα με CB. Ακριβώς γι' αυτό, για να τα κάνει όλα Wipe και να μειωθεί η πιθανότητα να υπάρξει πρόβλημα. Αν έτρεξες μία φορά το κάθε ένα δεν μας δείχνει πολλά πράγματα. Νομίζω πως για να μετρήσουμε τέτοιου είδους διαφορές από Driver, BIOS, κλπ, χρειάζεται να τρέξουμε τουλάχιστον 4 φορές το Test κάθε φορά και να βγάλουμε ένα συμπέρασμα με Μ.Ο και κατά προτίμηση σε Real Time από το Task Manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν θα έβαζαν υποτίθεται μια παραλλαγή του pbo? Νομίζω το έχει το agesa αυτό αλλά δεν παίρνω όρκο, έτσι λέγαν πάντως ναι... 7 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Ακριβώς γι' αυτό, για να τα κάνει όλα Wipe και να μειωθεί η πιθανότητα να υπάρξει πρόβλημα. Αν έτρεξες μία φορά το κάθε ένα δεν μας δείχνει πολλά πράγματα. Νομίζω πως για να μετρήσουμε τέτοιου είδους διαφορές από Driver, BIOS, κλπ, χρειάζεται να τρέξουμε τουλάχιστον 4 φορές το Test κάθε φορά και να βγάλουμε ένα συμπέρασμα με Μ.Ο και κατά προτίμηση σε Real Time από το Task Manager. Άμα στα κάνει wipe, τα έσβησε, γυρνάει σε default από μόνο του. Αν θες το κάνεις και πάλι αλλά για μένα χάσημο χρόνου. Μικρό το κακό βέβαια, αλλά το είδα σε μένα τώρα που το πέρασα, το είχα δει και στα προηγούμενα. Μόνο αν βγει κάποιο 2803+++ εκεί κρατάει settings και αν θες το κάνεις, αν και δεν είχα ποτέ θέμα στο ίδιο agesa να κάνω update και να κρατήσω Settings! Τώρα ναι, έχεις δίκιο το έτρεξα μια φορά γιατί είμαι στο πόδι. Γενικά τα τρέχω όλα 3-4 φορές, κλείνοντας όλα τα προγράμματα και από το tray και μένει σκέτο το CB20. Τώρα δεν είχα κλείσει icue/streamdeck/logitech αλλά και πάλι και με αυτά ανοιχτά το έβγαλε πιο πάνω! Θα κάνω και άλλα τεστ -χωρίς αυτά ανοιχτά- για να δω αν όντως κάτι παραπάνω παίρνουμε με το update Σε 2802! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Amd cbs , τι πάρτι με ρυθμίσεις έγινε εκεί ρε? !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 54 λεπτά πριν, nikpoth είπε Amd cbs , τι πάρτι με ρυθμίσεις έγινε εκεί ρε? !! Έχει πράμα? Δεν το έχω περάσει ακόμα για πες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Πήγα να περάσω ρυθμίσεις για το 1usmus power plan και έχασα την μπάλα. Έχει τα κερατά του μέσα. Δεν ξέρω βέβαια μήπως σε άλλες μητρικές υπάρχουν από πριν αυτά όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, nikpoth είπε Πήγα να περάσω ρυθμίσεις για το 1usmus power plan και έχασα την μπάλα. Έχει τα κερατά του μέσα. Δεν ξέρω βέβαια μήπως σε άλλες μητρικές υπάρχουν από πριν αυτά όλα. H MSI δεν έχει όλες τις ρυθμίσεις του CBS (βέβαια και αυτές που έχει είναι πολλές) αλλά υπάρχουν modded bios στο overclock.net που τις ξεκλειδώνουν όλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 2 hours ago, Heatspreader said: βγάλουμε ένα συμπέρασμα με Μ.Ο Σε benchmarks τέτοιου τύπου δεν έχει νόημα ο Μ.Ο. Την μέγιστη τιμή κρατάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, nikpoth είπε Πήγα να περάσω ρυθμίσεις για το 1usmus power plan και έχασα την μπάλα. Έχει τα κερατά του μέσα. Δεν ξέρω βέβαια μήπως σε άλλες μητρικές υπάρχουν από πριν αυτά όλα. Για πε τι βρήκες να συγκρίνω γιατί το 1.1.0.0 το έχω περασμένο (σε beta BIOS) εδώ και κανά 2βδόμαδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα