elpenor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @akoinonitos Εμένα παίζει ανάμεσα σε 1480 και 1290, ίσως επειδή είναι 500Gb ο δίσκος. Έβαλα το HWInfo σε 200ms poll και είδα ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασία όπως στο Crystal Disk Mark στο οποίο σε αυτό το test βαράει πάντα 95άρια. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, elpenor είπε @akoinonitos Εμένα παίζει ανάμεσα σε 1480 και 1290, ίσως επειδή είναι 500Gb ο δίσκος. Έβαλα το HWInfo σε 200ms poll και είδα ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασία όπως στο Crystal Disk Mark στο οποίο σε αυτό το test βαράει πάντα 95άρια. οι θερμοκρασιες ειναι ψιλο νορμαλ 44 βαθμους Max πηγε ,στο ιδιο τεστ ο m2 που εχω στο πισω μερος της μητρικης πηγε 76. Μπορει να ειναι τεμπελης ο δικος μου Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, elpenor είπε @akoinonitos Εμένα παίζει ανάμεσα σε 1480 και 1290, ίσως επειδή είναι 500Gb ο δίσκος. Έβαλα το HWInfo σε 200ms poll και είδα ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασία όπως στο Crystal Disk Mark στο οποίο σε αυτό το test βαράει πάντα 95άρια. Τα άλλα νούμερα ; Συνήθως με ίδιο controller αν είναι πιο μεγάλη η χωρητικότητα έχει καλύτερα write . Αλλά εμένα μου κανει εντύπωση η θερμοκρασία του δικού σου .... Πώς γίνεται και πηγαίνει 95 ... SSD SATA 3 και nvme δεν πρέπει να έχουν ξεπεράσει 43 -44 σε αυτά τα bench ποτέ Ρε σεις μήπως υπάρχουν τίποτα ενεργοποιημένα energy features που σχετίζονται με SSD για αυτό σε μένα είναι τόσο κρύος και στο CDM δίνει τις περισσότερες φορές χαμηλά write . Αλλά θα μου πεις πριν το firm. Update γιατί δεν έδινε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε οι θερμοκρασιες ειναι ψιλο νορμαλ 44 βαθμους Max πηγε ,στο ιδιο τεστ ο m2 που εχω στο πισω μερος της μητρικης πηγε 76. Μπορει να ειναι τεμπελης ο δικος μου Πάντως αν δεν αλλάξεις τα settings του HWInfo δεν υπάρχει περίπτωση να δεις θερμοκρασία την ώρα του test. Το default είναι 5 secs poll και το Disk SMART κάθε 30 cycles, δηλαδή μία τιμή κάθε 2 1/2 λεπτά (5 * 30 secs). Για να δεις πραγματικά τι γίνεται πρέπει να βάλεις το Disk SMART κάθε 1 cycle και πιο γρήγορο poll. 8 λεπτά πριν, dem είπε Τα άλλα νούμερα ; Μην με ρωτήσεις γιατί τόσο αργό Seq Read τώρα, με ξεπερνάει. Αν δεις το Crystal Disk στο ίδιο test είχα πάνω από 3000. Btw χωρίς τον driver της Samsung έχω 60 MB/s 4Κ read σε όλα τα προγράμματα, δεν ξέρω τι μαγικά κάνει. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από elpenor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-9-5950x-ryzen-9-5900x-benchmark Φέρτε τους!!! Δε μπορώ να περιμενω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, dem είπε Αλλά εμένα μου κανει εντύπωση η θερμοκρασία του δικού σου .... Πώς γίνεται και πηγαίνει 95 ... SSD SATA 3 και nvme δεν πρέπει να έχουν ξεπεράσει 43 -44 σε αυτά τα bench ποτέ Εγώ όλα τα benchmark που είδα από Samsung 970 τις προάλλες που συζητάγαμε για το X570 ήταν όλα thermal throttled. Δεν είμαι δηλαδή μόνο εγώ, ίσως λίγοι κάνουν poll στο smart κάθε 0.2s για να προλάβουν να το δουν, οι θερμοκρασίες αλλάζουν ακαριαία μόλις γίνει throttle. Βέβαια δεν έχω βάλει ούτε καν την ψύκτρα που είχε η μητρική με την ηλίθια σκέψη ότι όσο πιο ζεστά δουλεύουν τα NAND τόσο πιο αργά γίνονται degrade, θα κάψω όμως στο τέλος τον controller και θα πάνε όλα για πέταμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 8 minutes ago, billeiros said: https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-9-5950x-ryzen-9-5900x-benchmark Φέρτε τους!!! Δε μπορώ να περιμενω!! Τι θα γίνει ρε συ, θα μεταφέρω συνέχεια posts του απο εδώ στο topic των Zen 3? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Τι θα γίνει ρε συ, θα μεταφέρω συνέχεια posts του απο εδώ στο topic των Zen 3? 😛 Πώς την πάτησα έτσι?? Σόρρυ!!😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έτρεξα ένα CB20 με τους καινούργιους chipset drivers και το σύγκρινα με το Νοέμβριο του 2019. 5104 σήμερα 5112 πέρσι, καμία πρόοδος δηλαδή. Είδα και τα αντίστοιχα AIDA και πρόσεξα ότι η MSI με τα νέα bios έχει ανεβάσει το latency, από 62.4ns 66.2ns πέρσι σε 66.6ns τώρα και έχω ακόμα ποιο optimized settings. Έβαλα και τα περσινά settings αλλά χειρότερα ακόμα αποτελέσματα 😡. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, elpenor είπε Πάντως αν δεν αλλάξεις τα settings του HWInfo δεν υπάρχει περίπτωση να δεις θερμοκρασία την ώρα του test. Το default είναι 5 secs poll και το Disk SMART κάθε 30 cycles, δηλαδή μία τιμή κάθε 2 1/2 λεπτά (5 * 30 secs). Για να δεις πραγματικά τι γίνεται πρέπει να βάλεις το Disk SMART κάθε 1 cycle και πιο γρήγορο poll. Μην με ρωτήσεις γιατί τόσο αργό Seq Read τώρα, με ξεπερνάει. Αν δεις το Crystal Disk στο ίδιο test είχα πάνω από 3000. Btw χωρίς τον driver της Samsung έχω 60 MB/s 4Κ read σε όλα τα προγράμματα, δεν ξέρω τι μαγικά κάνει. 200ms το έχω 1 ώρα πριν, elpenor είπε Έτρεξα ένα CB20 με τους καινούργιους chipset drivers και το σύγκρινα με το Νοέμβριο του 2019. 5104 σήμερα 5112 πέρσι, καμία πρόοδος δηλαδή. Είδα και τα αντίστοιχα AIDA και πρόσεξα ότι η MSI με τα νέα bios έχει ανεβάσει το latency, από 62.4ns πέρσι σε 66.6ns τώρα και έχω ακόμα ποιο optimized settings. Έβαλα και τα περσινά settings αλλά χειρότερα ακόμα αποτελέσματα 😡. Με τον 3700x αποκλείεται να είχες 62.4ns latency ρε εκτός αν ήσουν overclocked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Με τον 3700x αποκλείεται να είχες 62.4ns latency ρε εκτός αν ήσουν overclocked Το screenshot είναι στο CB20 thread από το Νοέμβριο του 2019, θα το βρω να στο δείξω. Ήταν μόλις είχα πάρει τη μητρική και τις ram (που είναι και double rank btw, λίγο χειρότερο latency). Απλά με PBO ήμουν. Edit: Έχεις δίκιο για μια ακόμα φορά, 66.2ns ήταν. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από elpenor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μερικά bios για Asus με ComboAM4V2 1.1.0.0 είναι έτοιμα Changelog 1. Updated AMD AM4 AGESA V2 PI 1.1.0.0 PatchB 2. Improve system performance and stability 3. Improved DRAM compatibility 4. Fixed keyboard device issue Για τις ROG Strix τίποτα ακόμα QQ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrall7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, comfuzio είπε Changelog 1. Updated AMD AM4 AGESA V2 PI 1.1.0.0 PatchB 2. Improve system performance and stability 3. Improved DRAM compatibility 4. Fixed keyboard device issue Με τοσα improvements στο system performance και το stability που εχω παρει με τα διαφορα BIOS της ASUS απορω πως δεν εχει εκτοξευτει μονο του απο το παραθυρο το κουτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lelosxxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Στην αναμονή για 5900Χ🚀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 39 λεπτά πριν, Lelosxxx είπε Στην αναμονή για 5900Χ🚀 Ποια Mobo εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα