Levs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 καλησπερα μαγκες! μου ζηταει ενας φιλος να του στησω ενα build. r3600 σε b550 κουμπωνει με οποιοδηποτε bios ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Yeap! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acalm Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες. My AM4 socket is ready. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Zen 3 topic κυρς και κυρ... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/j7gd3o/zen_3_architecture_for_400_series_motherboards/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Υποψην δεν ειναι live , την εχουν κανει record την παρουσιαση. Καποιοι λενε οτι θα ειναι μολις 24 λεπτα , μου φαινεται λιγο αλλα θα δουμε. Τι 24 λεπτά? 1 λεπτού έπρεπε να ειναι η παρουσίαση: Γεια σας, τους πήραμε το sculp, αντίο σας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 11 ώρες πριν, Dantε είπε Στα ποσα V οι μνημες εκει? 1.40 ειναι τελικα τωρα το ειδα !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 35 λεπτά πριν, leros2004 είπε Τι 24 λεπτά? 1 λεπτού έπρεπε να ειναι η παρουσίαση: Γεια σας, τους πήραμε το sculp, αντίο σας ... Δεν λες ότι πήρανε και sculp. Ίδιες τιμές με intel έχουν τώρα. Κάτσε να δούμε και πραγματικά reviews όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Ρωτάω εδώ γιατί αφήνω το δίπλα θέμα για σχολιασμό για τα καινούργια CPU. Aπο μητρικές κοιτάω hero και godlike. Πως τα πάνε αυτές οι δύο, και υπάρχει κάτι καλύτερο? Κυρίως για mem oc ενδιαφέρομαι, αν θεού θέλοντος επιτρεπούν τα νέα ρύζια. Λογικά 5900x θα μπεί πάνω, ή στο τσακίρ κέφι κανάς 5950. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 minute ago, Herald said: Aπο μητρικές κοιτάω hero και godlike. Μην κοιτάς τίποτα μέχρι να βγουν πρώτα κανονικά benchmarks και δεύτερον οι "νέες" μητρικές. Αφού τα δίνεις που τα δίνεις, πάρε τις καινούριες που λογικά θα έχουν κάτι παραπάνω για να δικαιολογήσουν την διαφορά από τα υπάρχοντα Χ570 μοντέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Μην κοιτάς τίποτα μέχρι να βγουν πρώτα κανονικά benchmarks και δεύτερον οι "νέες" μητρικές. Αφού τα δίνεις που τα δίνεις, πάρε τις καινούριες που λογικά θα έχουν κάτι παραπάνω για να δικαιολογήσουν την διαφορά από τα υπάρχοντα Χ570 μοντέλα. Ποιές καινούργιες? Αφού είπαμε δεν υπάρχει x670 To 631 θα μου στοιχειώσει τα όνειρα. Θα περιμένω τα reviews εννοείται αλλά νομίζω την έφτασε την Intel και στα φλιπεράκια πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 25 minutes ago, Herald said: Ποιές καινούργιες? Αφού είπαμε δεν υπάρχει x670 Θυμάσαι πως είχαν βγάλει "νέες" για το HEDT της Intel ενώ είχαν ίδιο chipset και socket που ήταν κατευθείαν "cpu ready" με λίγα παραπάνω features? Έτσι θα κάνουν κι εδώ, ήδη ξέρουμε πχ γι' αυτές https://rog.asus.com/articles/crosshair-motherboards/introducing-the-rog-crosshair-viii-dark-hero/?fbclid=IwAR09tDugUSGyqfFal_HrIK74qie8Nq-q5-NT9XBCRYXh4GVxRdjWVpa43lw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Τελικά αναγκάστηκα να κάνω αλλαγή πλατφόρμας και από τον 8700K με Ζ370 Chipset, πήγα σε 3900XT με X570. Δυστυχώς το τροφοδοτικό της Corsair ΡΜ750 χάλασε και πήρε μαζί του και την μητρική Asrock Fatal1ty Gaming K6. Ένα χρόνο εκτός εγγύησης το τροφοδοτικό. Απαράδεκτο για την Corsair. Απαράδεκτο όχι τόσο που χάλασε το τροφοδοτικό, αλλά περισσότερο για το ότι χάλασε τη μητρική. Πάντα με UPS, καθαρό PC, κλπ. Τέλος πάντων. Αυτό που μου κάνει εντύπωση και αυτό που φοβόμουν, είναι πως το Fan του Chipset λειτουργεί συνεχώς. Μετά από 5-10 λεπτά λειτουργίας το Fan παίζει στις ~1400rpm. Δεν ακούγεται, ωστόσο φοβάμαι μην κάνει Fail μετά από κάποιους μήνες και αρχίζει να ακούγεται. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο από τη στιγμή που δεν έχω PCI Express 4.0 συσκευές εκτός από την κάρτα γραφικών, χρειάζεται να λειτουργεί το Chipset. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Heatspreader είπε Τελικά αναγκάστηκα να κάνω αλλαγή πλατφόρμας και από τον 8700K με Ζ370 Chipset, πήγα σε 3900XT με X570. Δυστυχώς το τροφοδοτικό της Corsair ΡΜ750 χάλασε και πήρε μαζί του και την μητρική Asrock Fatal1ty Gaming K6. Ένα χρόνο εκτός εγγύησης το τροφοδοτικό. Απαράδεκτο για την Corsair. Απαράδεκτο όχι τόσο που χάλασε το τροφοδοτικό, αλλά περισσότερο για το ότι χάλασε τη μητρική. Πάντα με UPS, καθαρό PC, κλπ. Τέλος πάντων. Αυτό που μου κάνει εντύπωση και αυτό που φοβόμουν, είναι πως το Fan του Chipset λειτουργεί συνεχώς. Μετά από 5-10 λεπτά λειτουργίας το Fan παίζει στις ~1400rpm. Δεν ακούγεται, ωστόσο φοβάμαι μην κάνει Fail μετά από κάποιους μήνες και αρχίζει να ακούγεται. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο από τη στιγμή που δεν έχω PCI Express 4.0 συσκευές εκτός από την κάρτα γραφικών, χρειάζεται να λειτουργεί το Chipset. Γιατί προτίμησες X570 και όχι Β550; Ρωτάω γιατί και εμένα μου την έδινε και η σκέψη ακόμη της ύπαρξης ενός παραπάνω ανεμιστήρα και προτίμησα B550. Δεύτερο PCIe 4.0 δίσκο δεν θα βάλω ποτέ, ενώ έχει και μία PCIe 4.0 για την κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Voodooman είπε Γιατί προτίμησες X570 και όχι Β550; Ρωτάω γιατί και εμένα μου την έδινε και η σκέψη ακόμη της ύπαρξης ενός παραπάνω ανεμιστήρα και προτίμησα B550. Δεύτερο PCIe 4.0 δίσκο δεν θα βάλω ποτέ, ενώ έχει και μία PCIe 4.0 για την κάρτα γραφικών. Ε, για τον λόγο που προτίμησα και 3900XT ενώ ουσιαστικά μου είναι άχρηστος. Απλά για να ξέρω ότι το έχω. Επειδή μπορώ όπως λέμε. 😋 Αφού δεν κάνει κάτι το Chipset, αυτό δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί χρειάζεται ψύξη. Να πω ότι μεταφέρει δεδομένα με PCI Express, να το καταλάβω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα