BabisTs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mcrae13 είπε Το πήρα σε προσφορά από πλαίσιο με τιμολόγιο και δώρο το aco Valhalla. 419 ήταν η προσφορά, οπότε μου βγήκε κάνα 300αρι υπολογιζοντας και το game που θα το αγόραζα anyway. Αν είναι να πάω σε next Gen δηλαδή, δεν με πάει πίσω η κίνηση αυτή. Αλλά και λόγω ανάλυσης πιθανώς να μείνω έτσι. Καλορίζικος bro! 12 λεπτά πριν, mcrae13 είπε να αλλάξω σε x570, σενάρια με μικρές πιθανότητες. B550 και καθάρισες bro ακόμα και με τον 3900ΧΤ που έχεις....εδώ σε μένα παίζει άψογα ο μικρός 3100 με if1900 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από BabisTs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Και άλλοι με strix μια χαρά τρέχουν με 1900if ρε συ αν ήταν θα ήταν γενικό το φαινόμενο όχι ειδικό. Το να μην ποστάρει δεν μπορεί να το εμποδίσει η μητρική αλλά η cpu ,άλλο ξαναλέω να δίνει σκατα τάση και να μην είναι σταθερό. Στείλε μου τον 3600 να σου στείλω στον 3700 να δοκιμάσουμε αν θες Τι να πω ρε, τόσο άτυχος; Τι σκατα να δοκιμάσω σε τάσεις, εκτός των γνωστών; Το να δίνει σκατα τάσεις που λες και να μην το αφήνει να ποσταρει δεν παίζει; Όσο για την τράμπα θα το έκανα αλλά ο 3600 έφυγε για φίλο. Θα του πω να δοκιμάσει αν και έχει μια itx b450 11 λεπτά πριν, BabisTs είπε Καλορίζικος bro! B550 και καθάρισες bro....εδώ σε μένα παίζει άψογα ο μικρός 3100 με if1900 Σε ευχαριστώ Μπαμπινο!! Είμαι ευχαριστημένος από την strix. Αν δεν πάω σε 5000 series μένω όπως έχω. Κλαιν τώρα για 3800ram vs 3733 δεν αξίζει ούτε ευρώ,και με ρίσκο να φταίει το cpu. Άσε που στην ανάλυση που είμαι αμφιβάλλω αν θα μου δώσει κάτι κάποιος 5000 series Αν όμως πάω σε νέα σειρά πάλι σε κάποια x μητρική θα πάω. Μέχρι τότε βλέπουμε Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από mcrae13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Τι να πω ρε, τόσο άτυχος; Τι σκατα να δοκιμάσω σε τάσεις, εκτός των γνωστών; Το να δίνει σκατα τάσεις που λες και να μην το αφήνει να ποσταρει δεν παίζει; Όσο για την τράμπα θα το έκανα αλλά ο 3600 έφυγε για φίλο. Θα του πω να δοκιμάσει αν και έχει μια itx b450 Σε ευχαριστώ Μπαμπινο!! Είμαι ευχαριστημένος από την strix. Αν δεν πάω σε 5000 series μένω όπως έχω. Κλαιν τώρα για 3800ram vs 3733 δεν αξίζει ούτε ευρώ,και με ρίσκο να φταίει το cpu. Άσε που στην ανάλυση που είμαι αμφιβάλλω αν θα μου δώσει κάτι κάποιος 5000 series Αν όμως πάω σε νέα σειρά πάλι σε κάποια x μητρική θα πάω. Μέχρι τότε βλέπουμε Τώρα το πήρα χαμπάρι ότι πήρες νέο cpu. Με γειες. Δοκίμασες καθόλου με bus overclock μπας και φτάσεις κοντά στα 3800? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Matrix7 είπε Ναι,θυμάμαι!Τι κομμάτι σ έκατσε? 4.3 ghz με 1.25 από το άλλο που ήθελε 1.3 λίγο καλύτερο αλλά ντάξει... δεν βαριέσαι... ζεν 3 περιμένω αυτό θα μείνει σαν 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα όμορφοι φίλοι. Έρχεται σεντονάκι υπέρδιπλο βαμβακερό Έχω ένα προβληματισμό τελευταία σχετικά με ένα upgrade που θέλω να κάνω στο σύστημα της υπογραφή μου.. και θα ήθελα τις απόψεις και συμβουλές σας. Συνήθως φτιάχνω ακριβό σύστημα με σχετικά top components της εποχής το οποίο το κρατάω αρκετά χρόνια, χωρίς να κάνω πολλές αλλαγές ενδιάμεσα, γιατί λόγω δουλειάς προτιμώ να είναι full stable. Η χρήση που κάνω είναι αρκετά ανοιχτά αρχεία στο photoshop, με ταυτόχρονα ανοιχτές καρτέλες στον chrome και στην δεύτερη οθονη youtube.. Μπορεί ταυτόχρονα να έχω ανοιχτό και Football Manager. Από overclock δε νομίζω να ασχοληθώ και πολύ αν και πάντα με προκαλούσε το "άθλημα". Το τωρινό σύστημα αποτελείται από Cpu: Intel i5 4670k Mobo: Asrock Z87 Extreme4 Ram: Crucial Ballistix Tactical 1600mhz CL8 4x4GB Vga: Sapphire R9 290 Tri-x 4GB SSD: OCZ Vertex 4 128GB PSU: EVGA Supernova 750W G2 Προς το παρόν θα αλλάξω cpu-mobo-ram και μάλλον μέχρι το τέλος του χρόνου και κάρτα γραφικών. Για μνήμες έχω ήδη στην κατοχή μου τις G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz Στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω τον 3600, αλλά αποφάσισα να κάνω την υπέρβαση και να πάω στον 3700x. Ο προβληματισμός έρχεται στο θέμα μητρική. Τσέκαρα λίγο τις B550 και μου άρεσε πως από default θα δέχονται και την καινούργια σειρά 4χχχ που θα βγει στο μέλλον. Πράγμα που όμως με τα προηγούμενα λεγόμενα μου, δε θα έπρεπε να με νοιάζει μιας και όταν αποφασίσω ότι το νέο σύστημα πλέον δε τραβάει ( σε 3-4-5 χρόνια), θα έχουν βγει πολύ νεότερες γενιές επεξεργαστών και chipsets. Από θέμα όμως μεταπωλητικής αξίας μήπως θα ήταν σώφρον να πάρω b550 μητρική ; Συγκεκριμένα σε Β550 κοιτούσα τις Gigabyte B550 Aorus Pro (170€) και MSI MAG B550 Tomahawk (165-170€) Διαφορετικά, πιστεύετε πως ο 3700x με Β550 ή B450 θα έχει κάποια διαφορά στην απόδοση του ; Από τις B450 η σίγουρη λύση MSI B450 Tomahawk Max (100€) Μήπως είναι καλύτερα να ανοίξω νέο θέμα για να έχω περισσότερες απαντήσεις; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 @KenJiNx κοίτα οι διαφορές b550 - b450 είναι ότι παίρνουν pcie gen 4 σε m2/gpu πράγμα κλάιν μιας και οι δίσκοι είναι οι τιμές στα ύψη τώρα για τις gpu πολλοί λένε ότι το gen 3 ακόμα δεν μαξαρι οπότε το gen 4 θα θέλει gpu από τις επόμενες που θα βγάλουν οπότε... b450 tomahawk +3700x ή περιμένεις ζεν 3 όπως οι περισσότεροι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 X470 Gaming plus max +3700X Κανενας λογος για τη tomahawk πλεον. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wmsTYK9Z3-jUX5LGRoFnsZYZiW1pfiDZnKCjaXyzd1o/htmlview?sle=true&pru=AAABdSLJSFs*qSbEkt5JZVVzJi2oz-jVVg#gid=2112472504 κάποιος δεν είχε τι να κάνει 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, akoinonitos είπε Τώρα το πήρα χαμπάρι ότι πήρες νέο cpu. Με γειες. Δοκίμασες καθόλου με bus overclock μπας και φτάσεις κοντά στα 3800? Σε ευχαριστώ μαν! Δεν δοκιμασα και δεν με βλέπω να δοκιμάζω,βαριέμαι το tweaking και τα πιθανα cmos για να κερδισω σχεδόν τιποτα. Αφου δεν θέλει αυτό μία,εγώ δεν θέλω 10 😋 Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από mcrae13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, KenJiNx είπε Διαφορετικά, πιστεύετε πως ο 3700x με Β550 ή B450 θα έχει κάποια διαφορά στην απόδοση του ; Από τις B450 η σίγουρη λύση MSI B450 Tomahawk Max (100€) Οι Β550 έχουν καλύτερα VRM thermals, PCIe 4 και άμεση υποστήριξη των νέων Ryzen. Επίσης καλύτερα RAM traces. Το πρόβλημα ήταν οι τιμές. Υπάρχουν όμως και φτηνές λύσεις αν ξεκολλήσουμε από τα ελληνικά καταστήματα. 120κάτι € τελική βγαίνει από Amazon. Εννοείται την προτιμάς από τις Χ470/Β450 στα ίδια λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, KenJiNx είπε Καλησπέρα όμορφοι φίλοι. Έρχεται σεντονάκι υπέρδιπλο βαμβακερό Έχω ένα προβληματισμό τελευταία σχετικά με ένα upgrade που θέλω να κάνω στο σύστημα της υπογραφή μου.. και θα ήθελα τις απόψεις και συμβουλές σας. Συνήθως φτιάχνω ακριβό σύστημα με σχετικά top components της εποχής το οποίο το κρατάω αρκετά χρόνια, χωρίς να κάνω πολλές αλλαγές ενδιάμεσα, γιατί λόγω δουλειάς προτιμώ να είναι full stable. Η χρήση που κάνω είναι αρκετά ανοιχτά αρχεία στο photoshop, με ταυτόχρονα ανοιχτές καρτέλες στον chrome και στην δεύτερη οθονη youtube.. Μπορεί ταυτόχρονα να έχω ανοιχτό και Football Manager. Από overclock δε νομίζω να ασχοληθώ και πολύ αν και πάντα με προκαλούσε το "άθλημα". Το τωρινό σύστημα αποτελείται από Cpu: Intel i5 4670k Mobo: Asrock Z87 Extreme4 Ram: Crucial Ballistix Tactical 1600mhz CL8 4x4GB Vga: Sapphire R9 290 Tri-x 4GB SSD: OCZ Vertex 4 128GB PSU: EVGA Supernova 750W G2 Προς το παρόν θα αλλάξω cpu-mobo-ram και μάλλον μέχρι το τέλος του χρόνου και κάρτα γραφικών. Για μνήμες έχω ήδη στην κατοχή μου τις G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz Στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω τον 3600, αλλά αποφάσισα να κάνω την υπέρβαση και να πάω στον 3700x. Ο προβληματισμός έρχεται στο θέμα μητρική. Τσέκαρα λίγο τις B550 και μου άρεσε πως από default θα δέχονται και την καινούργια σειρά 4χχχ που θα βγει στο μέλλον. Πράγμα που όμως με τα προηγούμενα λεγόμενα μου, δε θα έπρεπε να με νοιάζει μιας και όταν αποφασίσω ότι το νέο σύστημα πλέον δε τραβάει ( σε 3-4-5 χρόνια), θα έχουν βγει πολύ νεότερες γενιές επεξεργαστών και chipsets. Από θέμα όμως μεταπωλητικής αξίας μήπως θα ήταν σώφρον να πάρω b550 μητρική ; Συγκεκριμένα σε Β550 κοιτούσα τις Gigabyte B550 Aorus Pro (170€) και MSI MAG B550 Tomahawk (165-170€) Διαφορετικά, πιστεύετε πως ο 3700x με Β550 ή B450 θα έχει κάποια διαφορά στην απόδοση του ; Από τις B450 η σίγουρη λύση MSI B450 Tomahawk Max (100€) Μήπως είναι καλύτερα να ανοίξω νέο θέμα για να έχω περισσότερες απαντήσεις; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Ρε μάστορα την ίδια μητρική έχουμε. Περιμέναμε που περιμέναμε τόσο καιρό ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Ας δούμε και την Πέμπτη τι θα ανακοινωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδη βλεπω και γραφεται συνεχεια. Οι b550 μητρικες δεν εχουν αμεση υποστηριξη με Zen3 αλλα με τους τωρινους Zen2. Για Zen3 λογικα θα χρειαστει Bios Update οπως και με τις b450μητρικες. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Ε και? Θα μας δανείσεις τον δικό σου και θα κάνουμε το update. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Επειδη βλεπω και γραφεται συνεχεια. Οι b550 μητρικες δεν εχουν αμεση υποστηριξη με Zen3 αλλα με τους τωρινους Zen2. Για Zen3 λογικα θα χρειαστει Bios Update οπως και με τις b450μητρικες. Τώρα το update του bios στης περισσότερες μητρικές δεν χρειάζεται να έχεις τον επεξεργαστή επάνω !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Τι βλέπουν τα μάτια μου? Και τόνους και θαυμαστικά? Τα συμπτώματα του κορωνιού αγριεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα