LIGHT1NG Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 23 ώρες πριν, Matrix7 είπε Χαχα,ξέρεις πόσα μνμ πήρα από ποιό μαγαζί και ποιο batch είναι; Εγώ νομίζω ήμουν από τους πρώτους 😂😂😂 κ χτύπησα έναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, mcrae13 είπε 3900xt / 3733 Αναβαθμίσεις? Γιατί δεν περίμενες για τα φρέσκα ρυζια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Herald είπε Αναβαθμίσεις? Γιατί δεν περίμενες για τα φρέσκα ρυζια? Το πήρα σε προσφορά από πλαίσιο με τιμολόγιο και δώρο το aco Valhalla. 419 ήταν η προσφορά, οπότε μου βγήκε κάνα 300αρι υπολογιζοντας και το game που θα το αγόραζα anyway. Αν είναι να πάω σε next Gen δηλαδή, δεν με πάει πίσω η κίνηση αυτή. Αλλά και λόγω ανάλυσης πιθανώς να μείνω έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Το πήρα σε προσφορά από πλαίσιο με τιμολόγιο και δώρο το aco Valhalla. 419 ήταν η προσφορά, οπότε μου βγήκε κάνα 300αρι υπολογιζοντας και το game που θα το αγόραζα anyway. Αν είναι να πάω σε next Gen δηλαδή, δεν με πάει πίσω η κίνηση αυτή. Αλλά και λόγω ανάλυσης πιθανώς να μείνω έτσι. Καλορίζικος, ελπίζω να μη το μετανιώσεις. Τον 3600 τον έστειλες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Herald είπε Καλορίζικος, ελπίζω να μη το μετανιώσεις. Τον 3600 τον έστειλες? Σε ευχαριστώ. Ναι τον πήρε φίλος ιντελας για δεύτερο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Σε ευχαριστώ. Ναι τον πήρε φίλος ιντελας για δεύτερο pc Φίλος και ιντελάς δεν πάνε μαζί. Μην τον κάνεις παρέα Πλάκα κάνω, απλά θα με ενδιεφέρε και μένα για 3ο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 @mcrae13 οι μνήμες δεν πάνε 3800; έτσι για το στρογγύλεμα και για το 1900 if ή σε κόβει η μητρική; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, godslayerxp είπε @mcrae13 οι μνήμες δεν πάνε 3800; έτσι για το στρογγύλεμα και για το 1900 if ή σε κόβει η μητρική; Κατά 99% μητρική, γιατί έχουν περάσει και 2 3600, σε κανέναν δεν μπουταρε με 1900 if. Χωρίς if πάνε 4000+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Εγώ νομίζω ήμουν από τους πρώτους 😂😂😂 κ χτύπησα έναν Ναι,θυμάμαι!Τι κομμάτι σ έκατσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mcrae13 είπε Κατά 99% μητρική, γιατί έχουν περάσει και 2 3600, σε κανέναν δεν μπουταρε με 1900 if. Χωρίς if πάνε 4000+ Αν δεν ποστάρει με if στα 1900 δεν φταίει η μητρική αλλά η cpu ,αν ποσταρε και δεν ήταν σταθερό τότε ίσως να είχε κάποια ευθύνη η μητρική. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Αν δεν ποστάρει με if στα 1900 δεν φταίει η μητρική αλλά η cpu ,αν ποσταρε και δεν ήταν σταθερό τότε ίσως να είχε κάποια ευθύνη η μητρική. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι αυτό. Εκτός αν υπάρχει κάποια καλή εξήγηση. Τρεις επεξεργαστές και να μην ποσταρει κανένας με 1900 if, εμένα για μητρική μου κάνει με δεδομένο πως διαβάζω από εδώ και από κει ότι με x470 έχουν πολλοί αντίστοιχα θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε Δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι αυτό. Εκτός αν υπάρχει κάποια καλή εξήγηση. Τρεις επεξεργαστές και να μην ποσταρει κανένας με 1900 if, εμένα για μητρική μου κάνει με δεδομένο πως διαβάζω από εδώ και από κει ότι με x470 έχουν πολλοί αντίστοιχα θέματα. Θα σου πω αν παει 1900 και ο 3700Χ με την Β550 που μου ερχεται. Στην X470 δεν καταφερε ποτε ο συγκεκριμενος να πιασει τα 1900, ομως ενας αλλος που εβαλα πανω μια χαρα τα ετρεχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Άρα @mcrae13 παίζει να είσαι επεξεργαστο-γκαντεμόσαυρος 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Άρα @mcrae13 παίζει να είσαι επεξεργαστο-γκαντεμόσαυρος 🙂 Χάχα, ίσως σε ρύζι γιατί σε ιντελ έχω επιτυχίες Τεσπα, σέβομαι τις απόψεις των "ειδικών" εδώ μέσα, όμως στην περίπτωσή μου τον κόβω ότι φταίει η μητρική. Βέβαια για να αποδειχτεί ή θα πρέπει να μπει επάνω ένας cpu που δουλεύει αλλού με 1900 ή να αλλάξω σε x570, σενάρια με μικρές πιθανότητες. Μέχρι τότε υποθέτουμε. Πέρα από αυτό βέβαια, δεν με απασχολεί γιατί το gain είναι μηδαμινό. 13 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Θα σου πω αν παει 1900 και ο 3700Χ με την Β550 που μου ερχεται. Στην X470 δεν καταφερε ποτε ο συγκεκριμενος να πιασει τα 1900, ομως ενας αλλος που εβαλα πανω μια χαρα τα ετρεχε. Περιμένω με ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι αυτό. Εκτός αν υπάρχει κάποια καλή εξήγηση. Τρεις επεξεργαστές και να μην ποσταρει κανένας με 1900 if, εμένα για μητρική μου κάνει με δεδομένο πως διαβάζω από εδώ και από κει ότι με x470 έχουν πολλοί αντίστοιχα θέματα. Και άλλοι με strix μια χαρά τρέχουν με 1900if ρε συ αν ήταν θα ήταν γενικό το φαινόμενο όχι ειδικό. Το να μην ποστάρει δεν μπορεί να το εμποδίσει η μητρική αλλά η cpu ,άλλο ξαναλέω να δίνει σκατα τάση και να μην είναι σταθερό. Στείλε μου τον 3600 να σου στείλω στον 3700 να δοκιμάσουμε αν θες Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα