Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Xoroxronis είπε

Nέο agesa Combo-AM4v2Pi 1.1.0.0 με support για Zen 3.
Μόνο Asus κοίταξα, μέχρι στιγμής μόνο η Impact έχει πάρει.

• Support for Ryzen 5000 with Zen 3 ("Vermeer")
  • PBO Fmax Enhancer (Asus)

Και η MSI το έχει βγάλει κάποιες μέρες αλλά εγώ δεν θα πρότεινα σε κανένα να βάλει beta bios της MSI.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, chrisde είπε

Με ή χωρίς PBO; Φαντάζομαι χωρίς, αλλά αν το ενεργοποιήσεις από το bios τί γίνεται;

Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση αυτό,  απλά σου κάνει manual overclock σε όλους τους πυρηνες ανάλογα πόσο τραβάει ο καθένας με 1.25v. Εγώ ετσι όπως τα έλεγαν πίστευα ότι θα κρατούσε και το single core boost 

• Like 2

5 ώρες πριν, Xoroxronis είπε

Nέο agesa Combo-AM4v2Pi 1.1.0.0 με support για Zen 3.
Μόνο Asus κοίταξα, μέχρι στιγμής μόνο η Impact έχει πάρει.

• Support for Ryzen 5000 with Zen 3 ("Vermeer")
  • PBO Fmax Enhancer (Asus)

Για να βγάζουν από τώρα bios τα θα έχουμε άμεση κυκλοφορία των νέων επεξεργαστών . Πίστευα ότι στη καλύτερη περίπτωση θα κυκλοφορήσουν Χριστούγεννα/ αρχές Γενάρη. Ενδιαφέρον

Καλησπέρα παίδες,λέω να περάσω σε κανά 5900 μετά από χρόνια.Έχει ανακοινωθεί κάτι για καινούριο chipset?Αν βρω καμιά μτχ taichi x 570 αξίζει πιστεύετε;Ξέρω,θα Μ πείτε περίμενε μέχρι τη Πέμπτη,αλλά just asking

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Καλησπέρα παίδες,λέω να περάσω σε κανά 5900 μετά από χρόνια.Έχει ανακοινωθεί κάτι για καινούριο chipset?Αν βρω καμιά μτχ taichi x 570 αξίζει πιστεύετε;Ξέρω,θα Μ πείτε περίμενε μέχρι τη Πέμπτη,αλλά just asking

Όλα είναι σχετικά όμως εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ ακριβή ASRock. Αν ήθελα να πάρω κάτι κορυφαίο με X570 θα κοιτούσα μόνο σε Asus/MSI. Αν ήθελα να πάρω κάτι ενδιάμεσο θα κοιτούσα B550 Asus/MSI άντε και Gigabyte. Αν ήθελα το πιο φτηνό που θα μου επιτρέψει να κάνω τη δουλειά μου θα κοιτούσα σε ASRock αλλά σε καμία περίπτωση X570.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 2

Θα αναμένω να δω αν θα ανακοινωθεί Χ 670,αν και δεν βλέπω τη χρησιμότητα του να πάω σε αυτό με ένα χρόνο ζωής.Χ 570 σε καινούριο είμαι ανάμεσα σε ace και hero.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Θα αναμένω να δω αν θα ανακοινωθεί Χ 670,αν και δεν βλέπω τη χρησιμότητα του να πάω σε αυτό με ένα χρόνο ζωής.Χ 570 σε καινούριο είμαι ανάμεσα σε ace και hero.

δεν νομιζω, αν υπηρχε τετοια σειρα ολο και κατι θα ειχαμε δει.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1

56 λεπτά πριν, elpenor είπε

Αν ήθελα να πάρω κάτι κορυφαίο με X570 θα κοιτούσα μόνο σε Asus/MSI. 

Εχει ακουστει κατι για τις x570 της Gigabyte?

Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει πολλα παραπονα απο τους κατοχους εδω στο forum,οι οποιοι αν δεν κανω λαθος.

7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει πολλα παραπονα απο τους κατοχους εδω στο forum,οι οποιοι αν δεν κανω λαθος.

μόνο για bios έχω διαβάσει σε άλλα φόρουμ ότι σε σύγκρισε με msi/asus είναι πίσω

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Για  "απλη" χρήση δεν νομίζω ότι υπάρχει μητρική που να.μην είναι οκ από τις x570 ειδικά για το εύρος τιμών που μιλάτε. Αν θες να σκαλίσεις όμως η giga είναι από asus/msi πιο δυστροπη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...