Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Οι Β550 τους είναι αρκετά καλές, από Χ470 και B450 μακριά.

με αυτά που είπες για την msi που είχες φοβήθηκε το μάτι μου και η gaming edge είχε καλή τιμή... από oc ram ποιες gigabyte αξίζουν σε Β550 γιατί με βλέπω να χτυπάω την thn tomahawk γιατί με έχει αφήσει ικανοποιημένο η b450 που έχω... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

με αυτά που είπες για την msi που είχες φοβήθηκε το μάτι μου και η gaming edge είχε καλή τιμή... από oc ram ποιες gigabyte αξίζουν σε Β550 γιατί με βλέπω να χτυπάω την thn tomahawk γιατί με έχει αφήσει ικανοποιημένο η b450 που έχω... 

Από RAM όλες το ίδιο είναι, δεν σε κάνει limit η μητρική μην ανησυχείς :P
Εκτός και αν έχεις και εσύ καημό να πιάσεις τα 5GHz σαν και εμένα. 

Tώρα για την MSI δεν ξέρω γιατί σε θορύβησε το γεγονός που ανέφερα. Πρόβλημα με το σόκετ από το εργοστάσιο ήταν, αργά η γρήγορα ήξερα ότι θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή της, γι αυτό υπάρχουν και οι εγγυήσεις. Να πω ότι το είχαν όλες, οκ πάσο, αλλά θα μπορούσε να γίνει σε οποιαδήποτε μητρική και είναι τυχαίο...

20 ώρες πριν, malakudi είπε

Και στο auto αυτά βάζει. Το TSME τι κάνει;

Νομίζω ότι είναι τα αρχικά του Transparent Secure Memory Encryption, πέρα από αυτό δεν γνωρίζω κάτι.

9 λεπτά πριν, elpenor είπε

Νομίζω ότι είναι τα αρχικά του Transparent Secure Memory Encryption, πέρα από αυτό δεν γνωρίζω κάτι.

Ναι είναι για memory encryption, μόνο οι Ryzen Pro έχουν αυτή τη δυνατότητα, οι απλοί Ryzen δε την έχουν

@kostas_anes μωρέ θα ήθελα gigabyte αλλά το fusion που έχει αν θυμάμαι καλά έχει θέματα.. σε ιντελ που είχα στην αρχή κράτησε πολύ καλά και η tomahawk έκατσε πολύ δυνατά και είναι δίλημμα... αλλα πάλι καλά οι ζεν 3 θα αργήσουν λίγο και θα χτυπηθεί πακέτο όλο μαζί cpu, mobo, ram, και 3070 ή rdna2 ότι προσφέρει καλύτερο (αν και κλείνω προς 3070..)

Στα downloads της Asus x570-p έχει και αυτόν τον driver: AMD VGA driver

Δεδομένου ότι η μητρική δεν έχει onboard γραφικά, ξέρετε τι είναι αυτός ο driver; Πρέπει να εγκατασταθεί; 

Κάρτα γραφικών έχω AMD και έχω κατεβάσει κανονικά τους Adrenaline drivers.

2 ώρες πριν, imvrios είπε

Δεδομένου ότι η μητρική δεν έχει onboard γραφικά, ξέρετε τι είναι αυτός ο driver; Πρέπει να εγκατασταθεί; 

Η μητρική έχει hdmi ρε συ. Και παίρνει κανονικά 3200g/3400g, αλλά με το νέο bios παίρνει ακόμα και τους1st gen zen 2200g/2400g. Τώρα ποιος πόντιος θα πάρει x570 για apu και με μόνο 1 display output, είναι άλλο θέμα.😁

4 λεπτά πριν, ilos είπε

Η μητρική έχει hdmi ρε συ. Και παίρνει κανονικά 3200g/3400g, αλλά με το νέο bios παίρνει ακόμα και τους1st gen zen 2200g/2400g. Τώρα ποιος πόντιος θα πάρει x570 για apu και με μόνο 1 display output, είναι άλλο θέμα.😁

Μιλάμε δε το είχα προσέξει καθόλου. Ξεφτίλα το ερώτημα μου 😔

Ευχαριστώ.

• Like 1

2 ώρες πριν, imvrios είπε

Την έχεις παίξει ψηλά ρολόγια την 570p;από μνημες έχεις παιξει καθολου

Ακούω ότι παίζει καλά ψηλα και με πολυ  καλές θερμοκρασιες σε vrm αν και με τα απολύτως απαραίτητα σαν μητρική σε σχέση με αλλες!! 

Ευχαριστω!! 

16 λεπτά πριν, leros2004 είπε

...

tenor.gif

5 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

Ακούω ότι παίζει καλά ψηλα και με πολυ καλές θερμοκρασιες σε vrm αν και με τα απολύτως απαραίτητα σαν μητρική σε σχέση με αλλες!!

Ευχαριστω!!

Δυστυχώς δεν ασχολούμαι καθόλου με το overclocking.  Δε μπορώ να βοηθήσω.

39 λεπτά πριν, imvrios είπε

tenor.gif

Δυστυχώς δεν ασχολούμαι καθόλου με το overclocking.  Δε μπορώ να βοηθήσω.

Δεν πειράζει bro έχω διαβάσει παρα πολλές και καλές κριτικές απλά για επιβεβαίωση από κάποιον που την εχει εδώ μέσα!! 

Ευχαριστω παντως!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ultraex2003 είπε

Ακούω ότι παίζει καλά ψηλα και με πολυ  καλές θερμοκρασιες σε vrm αν και με τα απολύτως απαραίτητα σαν μητρική σε σχέση με αλλες!! 

Ευχαριστω!! 

3733c16 τα bdies μου με τα κλασικά safe timings που παίζουν όλοι, vrm temps είναι πολύ χαμηλά πάντα σε σημείο να λέω κάποια τσατσιά παίζει με τον σένσορα. Αλλά ο 3700x είναι stock με λίγο uv, και είμαι ακόμα με την wraith prism που είναι downward draft και βοηθάει στο airflow τους. Καλοκαιριάτικα και ήταν sub40 σε idle σε 30 βαθμούς δωμάτιο και σε handbrake κλπ με το ζόρι να πιάνανε τους 50. H μητρική είναι overkill για 3600/3700x φαντάσου πως θα είναι κάτι tomahawk ή unify που έχουν πολύ καλύτερο vrm design.

Ναι η μητρική το έχω ξαναγράψει είναι barebones εντελώς (realtek lan, 3 analog audio outputs, no bios flashback, no IO backplate).

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...