DionGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, comfuzio είπε Έχει νέο Audio driver για την x570-E Gaming αλλά ενώ μπήκε σωστά χωρίς σφάλματα δεν τρέχει κανένα από τα apps (sonic studio & radar) αλλά ούτε καν το DTS που ήρθε μαζί με αυτόν τον driver. Έκανα και update από τον παλιό αλλά και clean με DDU. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο Tρεξε Audio Troubleshooting και διπλοτσεκαρε οτι καμια συσκευη δεν ειναι disabled.
comfuzio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, DionGR είπε Tρεξε Audio Troubleshooting και διπλοτσεκαρε οτι καμια συσκευη δεν ειναι disabled. Spoiler Το δοκίμασα αλλά δεν. Καλά δεν είναι ότι τα χρησιμοποιούσα αλλά μου την σπάει να μην δουλεύουν όπως πρέπει!
DionGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το δοκίμασα αλλά δεν. Καλά δεν είναι ότι τα χρησιμοποιούσα αλλά μου την σπάει να μην δουλεύουν όπως πρέπει! Ξαναφορτωσε τα προηγουμενα με DDU παντα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 4 hours ago, ilos said: https://www.guru3d.com/news-story/new-amd-agesa-combo-v2-1-8-1-update-potentially-improves-latencies-between-cpu-cores.html Κι έχει βγει κιόλας στην Aorus Master εδώ και κάμποσες μέρες, unpisteftable. 3
comfuzio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Κλασικά η Asus τελευταία θα είναι...εδώ ακόμα και οι mobo από τα Lidl το βγάλανε!
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 ποια θα θεωρούνταν η τέλεια επιλογή μητρικής σε Χ570-Β550 με WiFi? 200€> η gaming edge κάπως φαίνεται καλή επιλογή
Delijohn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε ποια θα θεωρούνταν η τέλεια επιλογή μητρικής σε Χ570-Β550 με WiFi? 200€> η gaming edge κάπως φαίνεται καλή επιλογή για msi συγκεκριμένα, οτιδήποτε κάτω από ace/unify είναι απλησίαστο.. έχει φάει πολύ κράξιμο η msi για τις φθηνές x570/b550
billeiros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Τελικά το πρόβλημα με το προφίλ που δε φόρτωνε ήταν επειδή ήταν σωσμενο από το προηγούμενο bios .kudos το @akoinonitos. 1 ώρα πριν, Thresh είπε Κι έχει βγει κιόλας στην Aorus Master εδώ και κάμποσες μέρες, unpisteftable. Η gb είναι πολύ γρήγορη στα bios τελευταια 1
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Delijohn είπε για msi συγκεκριμένα, οτιδήποτε κάτω από ace/unify είναι απλησίαστο.. έχει φάει πολύ κράξιμο η msi για τις φθηνές x570/b550 auto vCORE στον λαιμό μου κάθεται btw xd
Aleque Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, ilos είπε https://www.guru3d.com/news-story/new-amd-agesa-combo-v2-1-8-1-update-potentially-improves-latencies-between-cpu-cores.html Σε x570 tomahawk και 4*8 e-dies δεν είχε καμία διαφορά πάντως το 1.0.8.1 από το 1.0.0.2. στα settings που είμαι. 2
ilos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Νια από τα σχόλια αυτό βλέπω, ότι πολλοί δεν είδαν βελτίωση και μάλιστα μερικοί είχαν θέματα και με τις μνήμες κιόλας (όπως και με το 1.0.8.0). Btw το intercore latency βελτίωσε, όχι το memory latency. 1
Aleque Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, ilos είπε Νια από τα σχόλια αυτό βλέπω, ότι πολλοί δεν είδαν βελτίωση και μάλιστα μερικοί είχαν θέματα και με τις μνήμες κιόλας (όπως και με το 1.0.8.0). Και εμένα μου έβγαλαν την πίστη να παίξουν πάνω από 3600 στο 1.0.8.1. Χρειάστηκε να βάλω τα πάντα χειροκίνητα (καποιο auto timing χαλουσε την συνταγή). Πήγα μπρος πίσω 3 φορές στα bios μέχρι να στρώσουν. 8 λεπτά πριν, ilos είπε Btw το intercore latency βελτίωσε, όχι το memory latency. Sorry, δίκιο έχεις, δε το πρόσεξα. Παίζει κάνα άλλο bench εκτός από την Σάντρα που να φαίνεται αυτό?
Aleque Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Να παραθέσω και τις τελικές σημειώσεις μου για όποιον μπορεί να του φανούν χρήσιμες. Για 24/7 θα δώσω 2-3 κλικ παραπάνω τάση. 7
malakudi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, Aleque είπε Να παραθέσω και τις τελικές σημειώσεις μου για όποιον μπορεί να του φανούν χρήσιμες. Για 24/7 θα δώσω 2-3 κλικ παραπάνω τάση. Πολύ μεθοδική δουλειά. Well done! Τι εβδομάδα κατασκευής είναι το τσιπάκι; 1
Aleque Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, malakudi είπε Πολύ μεθοδική δουλειά. Well done! Τι εβδομάδα κατασκευής είναι το τσιπάκι; Δυστυχώς δεν το τσέκαρα όταν το έστησα.. Λογικά late batch γιατί τον πήρα Ιούλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα