Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, billeiros είπε

Σωστό αυτό.κατσε να δοκιμάσω.αν κ το φοβάμαι πάλι χαχα.αυτο με το perf boost μου το κάνει κ μένα από το προηγούμενο bios ακόμη.κ η hero το κανει

Στο bios φαίνεται disabled δλδ??η απλά τρώει κολημα μέσα στα win?

Στο Bios μενει auto αλλα στην ουσια ειναι Off,ο μονος τροπος να δουλεψει ειναι να να ανοιξεις το ryzen master και να κανεις apply ενα profile

• Like 1
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Στο Bios μενει auto αλλα στην ουσια ειναι Off,ο μονος τροπος να δουλεψει ειναι να να ανοιξεις το ryzen master και να κανεις apply ενα profile

Την πρώτη φορά που είχα ανεβάσει bus το δέχθηκε κανονικά με το προηγούμενο bios.εκτοτε μουλαρωσε

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Στην mortar,b450 ποίο παλιά, παίζοντας με bus μου έδωσε δύο φορές την εγκατάσταση στο χέρι. Την άκουγαν τα win για πλάκα.

θελει καποια πραγματα να αλλαξεις σε πολλες μητρικες ,πχ να βαλεις Legacy compatibility στο boot και σε καποιες να κατεβασεις σε προηγουμενο gen το pcie

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, akoinonitos είπε

ανεβάζω bus clock και κλειδώνει μόνο του το core performance boost σε disabled με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το boost και να μένει καρφωμένο στην base συχνότητα.

Έχεις δοκιμάσει με enabled το "Force OC Mode Disable"; Για δες μήπως και.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν εχει η δικη μου tweaker's paradise Menu ,εκανε τα μαγικα της η asus

Ρε συ άμα πας από Ai Tweaker δε βλέπεις το Paradise; Τι έχουν κάνει πάλι οι Θεοί που το έχουν βάλει;
*Το Ai μπορεί να το λέει Extreme σε σένα.

uLwMnHZ.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε

Ρε συ άμα πας από Ai Tweaker δε βλέπεις το Paradise; Τι έχουν κάνει πάλι οι Θεοί που το έχουν βάλει;
*Το Ai μπορεί να το λέει Extreme σε σένα.

uLwMnHZ.jpg

Δεν υπάρχει ρε στη δική μου δεν το έχουν. Αμφιβάλω αν το έχουν και στην F ,από Strix E ίσως και πανω

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Δεν υπάρχει ρε στη δική μου δεν το έχουν. Αμφιβάλω αν το έχουν και στην F ,από Strix E ίσως και πανω

Μου κάνει εντύπωση που το έχουν στην δικιά μου και όχι στην πολύ ακριβότερη x570-i. Σου βάζω φωτό μήπως τυχόν και το βρεις πουθενά αλλού κρυμμένο. Έχει και επεξήγηση.

3gNIJg5.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε

Μου κάνει εντύπωση που το έχουν στην δικιά μου και όχι στην πολύ ακριβότερη x570-i. Σου βάζω φωτό μήπως τυχόν και το βρεις πουθενά αλλού κρυμμένο. Έχει και επεξήγηση.

3gNIJg5.jpg

Δεν υπάρχει δυστυχώς το έχω  ξεψαχνισει , ειδικά στα πρώτα bios versions ήταν πολύ φτωχό το bios της 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 6/9/2020 στις 10:30 ΜΜ, Fulgore είπε

Το μονο που προσωπικα ειναι για κραξιμο η Asus ειναι 

Fixed:
α) Στα bios update,
β) Στα 100 μοντέλα που βγάζει να αξίζουν τα 5.

Δημοσ.

Έχει νέο Audio driver για την x570-E Gaming αλλά ενώ μπήκε σωστά χωρίς σφάλματα δεν τρέχει κανένα από τα apps (sonic studio & radar) αλλά ούτε καν το DTS που ήρθε μαζί με αυτόν τον driver.
Έκανα και update από τον παλιό αλλά και clean με DDU. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...