leriban Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 ειναι καποιο απο αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Ρε παιδες εχουν ερθει οι 3600 βαλιστικες RAM και παιζω λιγο μαζι τους στο Ιντελ συστημα (σορυ ειναι προσωρινο μεχρι να μπει στον Ryzen :P) και δεν λενε να μου κρασαρουν!! Πως γινεται να παιρνουν τοσο OC?!! Αυτοι τη στιγμη τις εχω 4000mhz 18-19-19-38 2T 1.4V (E-DIE μου ετυχαν) και δεν εχω φαει κανενα crash πουθενα, ποια ειναι τα ιδανικα timing για τα 4Ghz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, leriban είπε ειναι καποιο απο αυτα? Όχι δες στο amd cbs menu ,ποια μητρική είναι? 1 ώρα πριν, Prospector8 είπε Ρε παιδες εχουν ερθει οι 3600 βαλιστικες RAM και παιζω λιγο μαζι τους στο Ιντελ συστημα (σορυ ειναι προσωρινο μεχρι να μπει στον Ryzen :P) και δεν λενε να μου κρασαρουν!! Πως γινεται να παιρνουν τοσο OC?!! Αυτοι τη στιγμη τις εχω 4000mhz 18-19-19-38 2T 1.4V (E-DIE μου ετυχαν) και δεν εχω φαει κανενα crash πουθενα, ποια ειναι τα ιδανικα timing για τα 4Ghz? Για το overclock τους φημίζονται αυτές κυρίως. Τα timings πάνε σε συνάρτηση και με την τάση, κατέβαζε μέχρι να γίνουν unstable και ανάλογα πόση τάση θες να δώσεις βλεπεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Επειδή θα δώσω το X470 Prime Pro, τι προτείνετε για X570 για Ryzen 3900X άμεσα και μελλοντικά 4900X ή 4950X; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, malakudi είπε Επειδή θα δώσω το X470 Prime Pro, τι προτείνετε για X570 για Ryzen 3900X άμεσα και μελλοντικά 4900X ή 4950X; X570 tomahawk....ποιοτική και συμφέρει.....μετά κοίτα σε asus e gaming αν μπορείς να ανέβεις σε budjet... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από BabisTs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Όχι δες στο amd cbs menu ,ποια μητρική είναι? Για το overclock τους φημίζονται αυτές κυρίως. Τα timings πάνε σε συνάρτηση και με την τάση, κατέβαζε μέχρι να γίνουν unstable και ανάλογα πόση τάση θες να δώσεις βλεπεις Είναι η MSI b450 tomahawk max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε X570 tomahawk....ποιοτική και συμφέρει..... Η αλήθεια είναι πως σε αυτήν είμαι πιο κοντά, αλλά επειδή τώρα έχω 2 GPU και λογικά και στο μέλλον θα έχω πάλι δύο GPU, με ενοχλεί λίγο που το 2ο PCI-e 16X slot δεν είναι armored. Τι γνώμη έχεις γι' αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 προχώρα άφοβα......δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα έστω και μελλοντικά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 5 hours ago, Warlord1981 said: Καλημερες παιδια, το x670 chipset (ryzen 4000) περιπου τι διαρκεια ζωης θα εχει? 1 ετος και παμε για AM5 socket? ή παραπανω? Νομίζω ότι δεν υπάρχουν καν φήμες για x670. Λογικά οι Zen 4 θα είναι ΑΜ5, άρα νέο chipset ΚΑΙ socket. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Όχι δες στο amd cbs menu ,ποια μητρική είναι? Για το overclock τους φημίζονται αυτές κυρίως. Τα timings πάνε σε συνάρτηση και με την τάση, κατέβαζε μέχρι να γίνουν unstable και ανάλογα πόση τάση θες να δώσεις βλεπεις Ποιο πρόγραμμα ξέρετε που να βρίσκει γρήγορα τα errors εκτός του memtest? Μόλις παρέλαβα συναρμολογημενο b550 a pro + ryzen 3600, ποια είναι τα πολυ βασικά πράγματα που κάνω για ενα 24/7 απλο Oc? Έχει πάνω για ψυκτρα την arctic duo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 @akoinonitos παιζει να ειναι αυτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, leriban είπε @akoinonitos παιζει να ειναι αυτο? Ναι σωστά , αυτό ειναι 1 ώρα πριν, Prospector8 είπε Ποιο πρόγραμμα ξέρετε που να βρίσκει γρήγορα τα errors εκτός του memtest? Μόλις παρέλαβα συναρμολογημενο b550 a pro + ryzen 3600, ποια είναι τα πολυ βασικά πράγματα που κάνω για ενα 24/7 απλο Oc? Έχει πάνω για ψυκτρα την arctic duo. Το Tm5 είναι γρήγορο για memtest. Βάλε ταση manual 1.2875v ,LLC 2 και άρχισε να ανεβάζεις συχνότητα απο τα 4000mhz και βλέπεις μέχρι που θα φτάσει . Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 εχω κανει και αυτες τις ρυθμισεις γιατι εχω το power plan του 1usmus. χρειαζονται η να τα βαλω default οπως ηταν? Global C-state Control = Enabled Power Supply Idle Control = Low Current Idle CPPC = Enabled CPPC Preferred Cores = Enabled AMD Cool'n'Quiet = Enabled PPC Adjustment = PState 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, leriban είπε εχω κανει και αυτες τις ρυθμισεις γιατι εχω το power plan του 1usmus. χρειαζονται η να τα βαλω default οπως ηταν? Global C-state Control = Enabled Power Supply Idle Control = Low Current Idle CPPC = Enabled CPPC Preferred Cores = Enabled AMD Cool'n'Quiet = Enabled PPC Adjustment = PState 0 Όλα αυτά και στο auto την ίδια τιμή έχουν 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Prospector8 είπε Ποιο πρόγραμμα ξέρετε που να βρίσκει γρήγορα τα errors εκτός του memtest? Μόλις παρέλαβα συναρμολογημενο b550 a pro + ryzen 3600, ποια είναι τα πολυ βασικά πράγματα που κάνω για ενα 24/7 απλο Oc? Έχει πάνω για ψυκτρα την arctic duo. Ρε παιδες εχουν ερθει οι 3600 βαλιστικες RAM και παιζω λιγο μαζι τους στο Ιντελ συστημα (σορυ ειναι προσωρινο μεχρι να μπει στον Ryzen :P) και δεν λενε να μου κρασαρουν!! Πως γινεται να παιρνουν τοσο OC?!! Αυτοι τη στιγμη τις εχω 4000mhz 18-19-19-38 2T 1.4V (E-DIE μου ετυχαν) και δεν εχω φαει κανενα crash πουθενα, ποια ειναι τα ιδανικα timing για τα 4Ghz? διαβασε αυτο για τις μνημες σε ιντελ https://www.hardwareasylum.com/reviews/memory/ballistix_sport_3200/page3.aspx Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα