Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

49 λεπτά πριν, πανηλειακός είπε

Πάλι καλά που μ το είπες. 

επειδή στα βγάζουμε με το τσιγκέλι, έχεις ήδη αγοράσει κάτι ?  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, leros2004 είπε

επειδή στα βγάζουμε με το τσιγκέλι, έχεις ήδη αγοράσει κάτι ?  

Είμαι έτοιμος να αγοράσω και είχα καταλήξει αποκλειστικά σε r5 2600x γτ βγαίνει πιο φθηνά από 3600 και πιστεύω να με καλύψει 

Τωρα να δώσω 100 ευρώ παραπάνω για b550 και ryzen 3600 δεν πιστεύω ότι αξίζει για την χρήση που κάνω 

Βάλε συν μια κάρτα γραφικών 1660 super που σκέφτομαι να πάρω και γενικά περιμένω καιρο να πέσουν οι τιμές για να προχωρήσω σε συνθεση.. Αλλα κυρίως με απασχολεί mobo cpu

Επίσης σκέφτομαι σοβαρά να κάνω υπομονή στην καλύτερη ένα μήνα ακόμα μήπως πέσει και σε τιμή ή rx 5600 xt

Επεξ/σία από πανηλειακός

Μόλις τώρα, πανηλειακός είπε

Είμαι έτοιμος να αγοράσω και είχα καταλήξει αποκλειστικά σε r5 2600x γτ βγαίνει πιο φθηνά από 3600 και πιστεύω να με καλύψει 

Τωρα να δώσω 100 ευρώ παραπάνω για b550 και ryzen 3600 δεν ξέρω αν αξίζει για την χρήση που κάνω 

Αφου δεν έχεις αγοράσει κάτι, 'ανοιξε θέμα στις αναβαθμίσεις, να πάρεις ολοκληρωμένες απόψεις

• Like 1

1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Αφου δεν έχεις αγοράσει κάτι, 'ανοιξε θέμα στις αναβαθμίσεις, να πάρεις ολοκληρωμένες απόψεις

Γενικά σε budget έως 700 με 750 περίπου έχω δει αρκετές συνθέσεις εδώ οπότε έχω καταλάβει περίπου τι πρέπει να βάλω.. Μόνο το θέμα cpu και mobo με προβλημάτισε 

Σε ευχαριστώ 

1 λεπτό πριν, πανηλειακός είπε

Γενικά σε budget έως 700 με 750 περίπου έχω δει αρκετές συνθέσεις εδώ οπότε έχω καταλάβει περίπου τι πρέπει να βάλω.. Μόνο το θέμα cpu και mobo με προβλημάτισε 

Σε ευχαριστώ 

Οθόνη και κάρτα πρέπει να σε ενδιαφέρουν, cpu/mb είναι σε 2ο ρόλο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

γτ ντρέπεται να τους σηκώσει?😂

θα παρεις επεξεργαστη των 400-500 ευρω και θα τον βαλεις σε μητρικη των 70-80 ευρω?

Επεξ/σία από duffyduck

29 λεπτά πριν, duffyduck είπε

θα παρεις επεξεργαστη των 400-500 ευρω και θα τον βαλεις σε μητρικη των 70-80 ευρω?

Αν δεν ψήνεσαι για τρελά κλόκια κάτω από custom loop, γιατί όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

msi b450 tomahawk max 106

msi b550-a pro 123

Υπαρχει καποιος λογος να μην δωσεις 20-25 ευρω για κατι καλυτερο? Πραγματικα με ξεπερναει.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1

25 λεπτά πριν, duffyduck είπε

msi b450 tomahawk max 106

msi b550-a pro 123

Υπαρχει καποιος λογος να μην δωσεις 20-25 ευρω για κατι καλυτερο? Πραγματικα με ξεπερναει.

απτά 70-80 στα 106 πάμε στα στα +36/26€ αντίστοιχα όταν πάμε στα 123 πάμε στα +50... 

η amd φταίει και οι εταιρείες που δίνουν καλές τιμές στα τσιπ σε mobo. πρέπει να γίνουν σαν την ιντελ να πληρώνεις το κάθε feature με μισό νεφρό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Συγνωμη που επανέρχομαι αλλα τελικα θα κοιταξω για μητρικη απο αλλο μαγαζι.

Κατεληξα στις εξης 4.

Msi Mag b555 tomahawk=170

Msi B550 A pro(περισσοτερες usb απο την TOMAHAWK)=140

Gigabyte b550 Aorus ELITE=160

Gigabyte b550 Aorus Pro rev 1.0=195

Απλα δν καταλαβαινω τι ειναι το OC στις μνημες. Εγω εχω 3200mhz αλλα βλεπω οτι ολες οι μητρικες λενε OC. Δεν θα τις διαβασουν;

Απ'οτι καταλαβα αυτες οι 4 ειναι σχεδον ιδιες. Οποτε μαλλον βγαζω την Pro κ είμαι αναμεσα στην Aorus Elite και την Α-Pro.

Επισης θα ηθελα να μπορω να βαλω κατι φανακια rgb που εχω κ καθονται γιατι στην παλια δν εμπαιναν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από iceman33221

26 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Εν αναμονή της μητρικής b550 και των 4000... Είπαμε να παιξουμε για πρωτη φορα με ένα ρυζι μικρό στο δευτερο rig... 

Ποιος είναι; Εγώ χτύπησα έναν 3300x για να δω τι κάνει. Δεν θα τον λιώσω βέβαια.
Όλα stock και ότι κάνει με μια Hyper 212 για ψύξη. Και το κιτάκι που του πήρα είναι ένα απλό οικογενειακό 3200c16
Έτσι κι αλλιώς σε htpc θα είναι.
Τον προτίμησα από τον 3100 γιατί έχει όλα τα cores στο ίδιο CCX

• Like 5

2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Εν αναμονή της μητρικής b550 και των 4000... Είπαμε να παιξουμε για πρωτη φορα με ένα ρυζι μικρό στο δευτερο rig... 

IMG_20200831_120218_resize_16.jpg

Ωχχχχ...β.@σμός ανηλίκου προβλέπεται.

Βάζε spoiler, θα μας κόψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...