Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Spoiler

5 ώρες πριν, atsddd είπε

Για βγαλτο με απεγκατασταση plugin και ξαναδες. Πολλες φορες οι Blockers ειναι οτι χειροτερο σε τετοια θεματα. 

Αν έχεις φάει πολλές ώρες και δεν μπορείς να βρεις λύση , ίσως το καλύτερο είναι να κανείς ένα φορματ. Θα παρει σύνολο κάνα δίωρο-τρίωρο  μέχρι να ξανά εγκαταστήσεις και drivers και προγράμματα , αλλά εκεί μπορείς να αποκλείσεις σίγουρα το πρόβλημα software (αν συνεχίζει να έχει την ίδια συμπεριφορά ) και να επικεντρωθείς στο hardware. 

Ps: οι browsers λες σπυ τρώνε 16giga. Τους έχεις όλους μαζί ανοιχτούς κι αν ναι με ποσά περίπου tabs στον καθένα ;

Επίσης όταν τους κλείνεις, κοιτάς στο τασκ manager μήπως συνεχίζουν να τρέχουν στο background; Αν τους κλείσεις κι από κει με force quit η ραμ δεν αδειάζει ;

Είχα δοκιμάσει και σε vanilla Opera και ακριβώς τα ίδια.

Όλοι μαζί είναι ανοιχτοί ~100-300 παράθυρα ο καθένας. Το PC μένει ανοιχτό 24/7 για μήνες (τουλάχιστον έμενε) αλλά σιγά σιγά με τα updates των browsers μερικές μέρες στην καλύτερη..

Άμα τους κλείσω θα είναι κομπλέ για κάποιο διάστημα αλλά άνοιξε κλείσε το ίδιο γίνεται πάλι μετά από μερικές μέρες.

PS: Format θα χρειαστώ 5+ μέρες για να ξανακάνω όλο το setup που έχω και δεν έχω καμία όρεξη.. Με την αλλαγή PC θα γίνει :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jmirko15 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Είχα δοκιμάσει και σε vanilla Opera και ακριβώς τα ίδια.

Όλοι μαζί είναι ανοιχτοί ~100-300 παράθυρα ο καθένας. Το PC μένει ανοιχτό 24/7 για μήνες (τουλάχιστον έμενε) αλλά σιγά σιγά με τα updates των browsers μερικές μέρες στην καλύτερη..

Άμα τους κλείσω θα είναι κομπλέ για κάποιο διάστημα αλλά άνοιξε κλείσε το ίδιο γίνεται πάλι μετά από μερικές μέρες.

PS: Format θα χρειαστώ 5+ μέρες για να ξανακάνω όλο το setup που έχω και δεν έχω καμία όρεξη.. Με την αλλαγή PC θα γίνει :P

Ok εφοσον λεμε για 500-1000 tabs στο συνολο λογικο μου φαινεται να μην σου αρκει η ραμ σου :) Εγω υπολογισα οτι ειχες προβλημα με 20 και 30 tabs ανοιχτα.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, atsddd είπε

Ok εφοσον λεμε για 500-1000 tabs στο συνολο λογικο μου φαινεται να μην σου αρκει η ραμ σου :) Εγω υπολογισα οτι ειχες προβλημα με 20 και 30 tabs ανοιχτα.

The p0rn potential dough.😁

Δημοσ.

Μια ερωτησούλα...

Ο κουμπάρος πάει για νέο σύστημα (955, 16gb ddr3, 280X τώρα) κατά τα Χριστούγεννα. Θα κρατήσει (δυστυχώς) την οθόνη μόνο (1080χ60).

Υπάρχει κάποιος λόγος να κοιτάξουμε τότε για κάτι σε b550 ή να καβατζώσει τώρα την γνωστή-αγαπημένη b450 Tomahawk max που έχει <110€?

Όσο μπορεί να υπολογίσει κανείς, θα υπάρξει κάτι ανάλογο σε χρήματα τότε (λέμε να πάει μητρική+μνήμη μέχρι 200) που να αξίζει το ίδιο (με δεδομένο ότι τελικά τους ίδιους επεξεργαστές θα πάρουν τα 450 με τα 550 και ότι είτε τον 3600 βάλει είτε τον 4600 -αν υπάρχει τότε- θα τον κρατήσει για τουλάχιστον μια 5ετία ή πιθανότατα και παραπάνω...ο 955 πάει ήδη γυμνάσιο)?

Χρήση gaming (rpgs, retro@gog, Cyberpunk, BG3 και ίσως τον πείσω για κανένα fps), αρκετή δουλειά γραφείου.

Ξέρω ότι υπάρχει άλλο sub, αλλά ρωτάω για τη μητρική και μόνο.

Δημοσ.

Και εκει που κατέθεσε σε πιάνει μια τρέλα του κορωναιου που δεν πήγες πουθενά διακοπές και περνάνε οι μερες της αδειας ετσι...
και  κάνεις μια βόλτα σε bestprice και skroutz και οτι βρίσκεις ετοιμοπαραδοτο κάνεις 200km και μια γύρα την Αθήνα και τα παίρνεις και φεύγεις... 

Spoiler

90X3rUf.jpg

Να δούμε τωρα ποιος κάθεται να δει αν ολα ειναι καλα και δουλεύουν για να κάνουν παρεα στην 980 που εδω και 4 χρονιά εχει σκάσει τον FX μου στα bottleneck

• Like 9
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Μια ερωτησούλα...

Ο κουμπάρος πάει για νέο σύστημα (955, 16gb ddr3, 280X τώρα) κατά τα Χριστούγεννα. Θα κρατήσει (δυστυχώς) την οθόνη μόνο (1080χ60).

Υπάρχει κάποιος λόγος να κοιτάξουμε τότε για κάτι σε b550 ή να καβατζώσει τώρα την γνωστή-αγαπημένη b450 Tomahawk max που έχει <110€?

Όσο μπορεί να υπολογίσει κανείς, θα υπάρξει κάτι ανάλογο σε χρήματα τότε (λέμε να πάει μητρική+μνήμη μέχρι 200) που να αξίζει το ίδιο (με δεδομένο ότι τελικά τους ίδιους επεξεργαστές θα πάρουν τα 450 με τα 550 και ότι είτε τον 3600 βάλει είτε τον 4600 -αν υπάρχει τότε- θα τον κρατήσει για τουλάχιστον μια 5ετία ή πιθανότατα και παραπάνω...ο 955 πάει ήδη γυμνάσιο)?

Χρήση gaming (rpgs, retro@gog, Cyberpunk, BG3 και ίσως τον πείσω για κανένα fps), αρκετή δουλειά γραφείου.

Δεν αξίζει να πας πλέον σε B450. MSI B550-A Pro που είναι πάρα πολύ καλή, καλύτερη σε VRMs από B450 Tomahawk, έχει πλέον 124 κατόπιν παραγγελίας ή 135 ετοιμοπαράδοτη. Ως το τέλος του χρόνου το πιο πιθανό είναι να πέσει κι άλλο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, malakudi είπε

Δεν αξίζει να πας πλέον σε B450. MSI B550-A Pro που είναι πάρα πολύ καλή, καλύτερη σε VRMs από B450 Tomahawk, έχει πλέον 124 κατόπιν παραγγελίας ή 135 ετοιμοπαράδοτη. Ως το τέλος του χρόνου το πιο πιθανό είναι να πέσει κι άλλο.

Όσο έχει 100€ αυτή: https://www.skroutz.gr/s/19849369/MSI-X470-Gaming-Plus-Max.html δεν υπάρχει b550 λέμε :P

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Όσο έχει 100€ αυτή: https://www.skroutz.gr/s/19849369/MSI-X470-Gaming-Plus-Max.html δεν υπάρχει b550 λέμε :P

Και πάλι θα έδινα τα 124 για B550-A Pro νομίζω. Αλλά ναι είναι πολύ καλή η συγκεκριμένη, ειδικά σε αυτή την τιμή.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις σκοπό να βάλεις 4000 αξίζει να δώσεις το 25άρι παραπάνω για την Β550. Ποιος ξέρει με τι BIOS θα μας ξεπετάξουν στις 450/470 όταν βγουν οι 4000..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά και 18  σέκοντς όνλη 

Σχόλιο απο κάτω: Where are the remaining 45 min? 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, leros2004 είπε

11 λεπτά και 18  σέκοντς όνλη 

Σχόλιο απο κάτω: Where are the remaining 45 min? 

Πες το ρεζουμέ του βίντεο, μην με αφήνεις να το δω 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Μια ερωτησούλα...

επειδή σκέφτεσαι και για 4000series τσίμπα b550 καλύτερα.....

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpenor είπε

@jmirko15 Η λειτουργία των plugin που σου έλεγα που κάνουν τα ανοιχτά tabs να μην καταναλώνουν RAM ενσωματώνεται στον νέο chrome.

Firefox είμαι, ο οποίος πάει way better από Opera, απλώς τον πέρασα να τον δοκιμάσω. Θα τσεκάρω πάντως για κανά Plugin μπας και βοηθήσει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...