Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, atsddd είπε

Στο real time πολυ απλα κολλησε. Θα κανε conflict με τιποτα αλλο.

Στο high priority ακριβως ιδιο αποτελεσμα μ αυτο που εστειλα και πριν. Λογικο μιας και το τρεχω χωρις κατι αλλο καθε φορα.

Όχι ρε συ στο real μένει μαύρη η οθόνη και ξαφνικά σου σκάει αποτέλεσμα.εκτος εάν δεν εμφάνισε ποτέ αποτέλεσμα

Μπορεσες και το τερματισες το ραν με ctrl alt delete?

Εάν ναι τότε έτρεχε το μπεντς.

Επεξ/σία από azazil1190
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Όχι ρε συ στο real μένει μαύρη η οθόνη και ξαφνικά σου σκάει αποτέλεσμα.εκτος εάν δεν εμφάνισε ποτέ αποτέλεσμα

Μπορεσες και το τερματισες το ραν με ctrl alt delete?

Εάν ναι τότε έτρεχε το μπεντς.

Ναι μαλλον κατι τετοιο εγινε  😛

Αλλα ειχε κολησει και ο κερσορας τελειως οποτε επειδη βιαζομουν εκανα ενα restart.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορίστε το φάγατε το παιδί με τη ψύκτρα. 

Εντάξει τώρα?

@akoinonitos Μη το δεις ακόμα και γκρινιάζεις.. Περίμενε κάνα μισάωρο να σου πω  αν αξίζει :P

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ορίστε το φάγατε το παιδί με τη ψύκτρα. 

Εντάξει τώρα?

@akoinonitos Μη το δεις ακόμα και γκρινιάζεις.. Περίμενε κάνα μισάωρο να σου πω  αν αξίζει :P

Το ξεκινησα αλλα στο μισο βιντεο μιλαει για το κουλερ ρε φιλε και το μισο απο το μισο βιντεο ειναι αααα,εεεε, οοοο.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

λέει τίποτα ουσιαστικό ή μπα? 

Οτι ζεσταινονται πολυ οι ryzen.....

Aλλα κι εγω το μισο καταφερα να δω. ΕΙναι πολυ κοουραστικος ο τυπος. Και κριμα γιατι κανει πολυ αναλυτικες μετρησεις και reviews γενικα.

• Like 2

2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

λέει τίποτα ουσιαστικό ή μπα? 

Αυτό που λέει από την αρχή του βίντεο, αν είναι να δώσεις 100+ για ψύξη,  δώστα καλύτερα να πάρεις 3700x

• Like 2

2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Αυτό που λέει από την αρχή του βίντεο, αν είναι να δώσεις 100+ για ψύξη,  δώστα καλύτερα να πάρεις 3700x

μπα θα τον αφήσω τον 3600 για το 2ο pc ξέρουμε τίποτα για ζεν 3 πότε με το καλό? αν και για έναν περίεργο λόγο με τρώει να αγοράσω τον 10700Κ...

9 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

μπα θα τον αφήσω τον 3600 για το 2ο pc ξέρουμε τίποτα για ζεν 3 πότε με το καλό? αν και για έναν περίεργο λόγο με τρώει να αγοράσω τον 10700Κ...

Και εμένα 

• Like 1

11 ώρες πριν, leros2004 είπε

Παντως μετα την εντατικη ενασχοληση μου με τις ψυξεις τον τελευταιο μηνα, αυτο που ειδα ειναι οτι ολοι πλεον 3600x, 3700x, 3900x, 10700k, 10900k, υποφερουν απ τις θερμοκρασιες αν καποιος δεν ξερει να τους πειραξει αποτελεσματικα σε oc. Δηλαδη ο χρηστης που θα τους παρει απλα για να παιζει η για να κανει μια δουλεια χωρις ν ασχολειται με τα υπαρξιακα των chip, χρειαζεται τις καλυτερες ψυχτρες που κυκλοφορουν. Η σε αεροψυξη, ή σε υδροψυξη.

Νομιζα οτι ο 3900x ηταν προβληματικος μεχρι που κοιταξα τι γινεται και με τον 10900k.

Ισως σιγα σιγα πρεπει να περναμε σε καινουριες λυσεις οσο κατεβαινουν τα Nm και ανεβαινουν τα ρολογια.

Γιατί ρε guys τόσο μεγάλο θέμα υπάρχει με φυσιολογικές ambient (20-22) και σε κανονική καθημερινή χρήση σε stock settings; Υπερβολή μου φαίνεται ακόμη και για τον 10900Κ να μην επαρκεί μία καλή tower (μία single tower όχι κάτι τέρατα της Noctua και της beQuiet!)..

3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Γιατί ρε guys τόσο μεγάλο θέμα υπάρχει με φυσιολογικές ambient (20-22) και σε κανονική καθημερινή χρήση σε stock settings; Υπερβολή μου φαίνεται ακόμη και για τον 10900Κ να μην επαρκεί μία καλή tower (μία single tower όχι κάτι τέρατα της Noctua και της beQuiet!)..

Ειναι αναλογως το τι θελεις να τρεχεις κατα τη διαρκεια χρησης.

Καποιος που απλα παιζει, με νορμαλ ψυχτρες δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερο προβλημα. 60-70, θα του βγαζουν λογικα.

Αλλα για πολυ βαρια tasks ειναι αστα να πανε. Κι επειδη 3900x, 10900k απευθυνονται κυριως σε χρηστες που τους τρεχουν κατα μεγαλο κομματι της μερας στο επακρο, εκει σε στοκ θες οτι καλυτερο υπαρχει σε ψυξη. Στο πιο πανω βιντεο για παραδειγμα ο 3600x 85αριζε χρησιμοποιωντας AIO. Θα μου πεις ετρεχε prime95.

Απλα στα πολυ απαιτητικα τασκ, ειναι μικρη η διαφορα σε σχεση με το prime. -5, -7 βαθμοι (Δοκιμασενο αυτο σε 4790k, 8700k, 9900k, 3900x)

58 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Και εμένα 

Είναι αυτή η δελεαστική τιμή με 8 core 16 threads επίσης σκέφτηκα και για τον 10900 τον απλό και να έβγαζα τα limits από μητρική (με αυτό γίνεται ένας stock 10900k) αλλά δεν με ψήνει ιδιαίτερα.. 

30 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

με φυσιολογικές θερμοκρασίες καλά είναι εγώ πχ που δεν έχω air-condition αλλά έναν ανεμιστήρα χωρίς αυτό βράζει ο τόπος οπότε δεν μπορώ να φανταστώ πόσο έχει μέσα υπολογίζω κανά 28αρι θα το έχει με το που ανοίγει το pc η gpu είναι στο 36-37 και με stream σε fast preset +valorant ο 3600 είναι μαξ στους 65-70 αλλά με τα φαν να είναι 40-60% μαξ

30 λεπτά πριν, atsddd είπε

Ειναι αναλογως το τι θελεις να τρεχεις κατα τη διαρκεια χρησης.

Καποιος που απλα παιζει, με νορμαλ ψυχτρες δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερο προβλημα. 60-70, θα του βγαζουν λογικα.

Αλλα για πολυ βαρια tasks ειναι αστα να πανε. Κι επειδη 3900x, 10900k απευθυνονται κυριως σε χρηστες που τους τρεχουν κατα μεγαλο κομματι της μερας στο επακρο, εκει σε στοκ θες οτι καλυτερο υπαρχει σε ψυξη. Στο πιο πανω βιντεο για παραδειγμα ο 3600x 85αριζε χρησιμοποιωντας AIO. Θα μου πεις ετρεχε prime95.

Απλα στα πολυ απαιτητικα τασκ, ειναι μικρη η διαφορα σε σχεση με το prime. -5, -7 βαθμοι (Δοκιμασενο αυτο σε 4790k, 8700k, 9900k, 3900x)

Εντάξει το prime95 είναι power virus. Σε blender ας πούμε και άλλα αντίστοιχα δεν θα είσαι ΟΚ με την D-15; Χρειάζεται σόνι και ντε AiO;

11 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

με φυσιολογικές θερμοκρασίες καλά είναι εγώ πχ που δεν έχω air-condition αλλά έναν ανεμιστήρα χωρίς αυτό βράζει ο τόπος οπότε δεν μπορώ να φανταστώ πόσο έχει μέσα υπολογίζω κανά 28αρι θα το έχει με το που ανοίγει το pc η gpu είναι στο 36-37 και με stream σε fast preset +valorant ο 3600 είναι μαξ στους 65-70 αλλά με τα φαν να είναι 40-60% μαξ

28άρι δεν το λες και βράσιμο για Αύγουστο μήνα, με A/C θα έχει 3-4 βαθμούς κάτω, ε κλάιν. Εμένα χτυπάει 32άρι χωρίς A/C :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...