atsddd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Κάνε μου μια χάρη όταν μπορείς και δώσε ρεύμα στο οφσετ που έχεις εφόσον κρυώσει το μηχάνημα ώστε να βγει σωστό συμπέρασμα. Πόσο έχεις κόψει τώρα? Τωρα ειμαι σε ολα default εκτος απ το offset που εχω στο -0,11. Με κρυο μηχανημα φτανω μεχρι 7131 μ αυτο το offset Και θερμοκρασια 74,5 με 1 run cinebench. 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κάνε ένα undervolt 0.09v για αρχή ,βάλε το pbo auto , βάλε το auto overclock +100-150mhz και LLC στο πιο αδύναμο settings Και δες πως θα παει. Ποια μητρική έχεις? Αφου εψει κοψει τα watt κατω απο το stock στο ppt λογικο να εχει τοσο drop ,144w ppt δεν έχει ο 3900x? Ακομα και με τις παραπανω ρυθμισεις, μου τραβαει 78-79 βαθμους σε cinebench οποτε δεν θελω να το ρισκαρω για παραπανω (ετσι ξεκινησαν και τα ερωτηματα μου εδω μεσα, λογο θερμοκρασιων:)). Μητρικη ειναι η asus prime x570 pro. Αν το βαζα σε στοκ φτανει 80-82 βαθμους και cinebench 6800. Περιγραφονται ολα σε προηγουμενα ποστ τις τελευταιες μερες Σε σχεση με τα Group A (95W TDP): 128W PPT, 80A TDC, 125A EDC Group B (65W TDP): 88W PPT, 60A TDC, 90A EDC Group G (105W TDP): 142W PPT, 95A TDC, 140A EDC Group H (45W TDP): 61W PPT, 45A TDC, 65A EDC Επιτηδες τον ειχα βαλει σε Group A για να μειωθουν οι θερμοκρασιες. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2020 από atsddd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, atsddd είπε Τωρα ειμαι σε ολα default εκτος απ το offset που εχω στο -0,11. Με κρυο μηχανημα φτανω μεχρι 7131 μ αυτο το offset Και θερμοκρασια 74,5 με 1 run cinebench. Με κρύο μηχάνημα δοκίμασε με -0.850 όπως είσαι. Και εάν δεν βαριέσαι δοκίμασε τα δικά μου manual pbo 300-200-140 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Με κρύο μηχάνημα δοκίμασε με -0.850 όπως είσαι. Και εάν δεν βαριέσαι δοκίμασε τα δικά μου manual pbo 300-200-140 Με -0,085 φανταζομαι 😛 Γιατι στο -0,8 δεν θα τρεχει ουτε tetris Mπορω να στο πω επιτοπου γιατι ηταν αυτο που ειχα για καμια βδομαδα. 7145 και θερμοκρασια 76,5 βαθμους με 1 run cinebench. (με 300sec cinebench εφτανε 81-82 γι αυτο το αλλαξα) Για να αυξησω τοσο το pbo το φοβαμαι με τις θερμοκρασιες που πιανω να σου πω την αληθεια. Ξερω οτι το κοβει μονο του αν φτασει σε υπερβολικους βαθμους, αλλα εμενα ηταν το βασικο μου μελημα να μειωσω τη θερμοκρασια οχι να αυξησω το σκορ. Ευχαριστω παντως. Η χρυση τομη παντως που βρηκα ηταν το -0,11 προς το παρον. Manual overclocking στην δικη μου περιπτωση (3D,2D animation, rendering, simulations), δεν προτινεται με τιποτα. Ειδικα για το simulation σε realflow, houndini, xparticles κτλ δημιουργει μεγαλες ασταθειες. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2020 από atsddd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, atsddd είπε Με -0,085 φανταζομαι 😛 Γιατι στο -0,8 δεν θα τρεχει ουτε tetris Mπορω να στο πω επιτοπου γιατι ηταν αυτο που ειχα για καμια βδομαδα. 7145 και θερμοκρασια 76,5 βαθμους με 1 run cinebench. (με 300sec cinebench εφτανε 81-82 γι αυτο το αλλαξα) Για να αυξησω τοσο το pbo το φοβαμαι με τις θερμοκρασιες που πιανω να σου πω την αληθεια. Ξερω οτι το κοβει μονο του αν φτασει σε υπερβολικους βαθμους, αλλα εμενα ηταν το βασικο μου μελημα να μειωσω τη θερμοκρασια οχι να αυξησω το σκορ. Ευχαριστω παντως. Η χρυση τομη παντως που βρηκα ηταν το -0,11 προς το παρον. Manual overclocking στην δικη μου περιπτωση (3D,2D animation, rendering, simulations), δεν προτινεται με τιποτα. Ειδικα για το simulation σε realflow, houndini, xparticles κτλ δημιουργει μεγαλες ασταθειες. Αυτό ναι το έπιασες 0.0850😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Κι εδω μια ανεβαζοντας στο τερμα τα fans (Εκτος του kraken τα υπολοιπα ειναι τελειως αθορυβα) All auto (default) Offset -0.11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, atsddd είπε Κι εδω μια ανεβαζοντας στο τερμα τα fans (Εκτος του kraken τα υπολοιπα ειναι τελειως αθορυβα) All auto (default) Offset -0.11 Το τρέχεις high priority? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Το τρέχεις high priority? Τι εννοεις? Το cinebench? Ναι χωρις αλλα προγραμματα ανοιχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, atsddd είπε Τι εννοεις? Το cinebench? Ναι χωρις αλλα προγραμματα ανοιχτα. Σωστά ναι το cb Περίεργο είσαι χαμηλα ίσως σε κόβει η μητρική γιατί από θερμοκρασιες είσαι νορμάλ για την ζέστη που έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 κερδίζεις τπτ με το high priority;; η αλήθεια είναι δεν το έχω δοκιμάσει... πάντα με normal το τρέχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Σωστά ναι το cb Περίεργο είσαι χαμηλα ίσως σε κόβει η μητρική γιατί από θερμοκρασιες είσαι νορμάλ για την ζέστη που έχει Μαλλον επειδη ειναι αρκετα μειωμενο το offset. Αυτη τη στιγμη γυρω στους 26-27 βαθμους πρεπει να χει εδω μεσα παντως. Εμενα αυτο που με ενδιεφερε ηταν να σταθεροποιηθουν οι θερμοκρασιες σ αυτο το επιπεδο. Γιατι μπορει να χρειαστει καποια στιγμη ν αφησω το πισι να τρεχει full load για μερες. Αν το βαλω σε κανα -0,08 η -0,05 πιστευω θα ακουμπισει τα 7200 πλεον. Αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο γιατι εκει θα χτυπαει παλι 80 αρια και. 1 λεπτό πριν, godslayerxp είπε κερδίζεις τπτ με το high priority;; η αλήθεια είναι δεν το έχω δοκιμάσει... πάντα με normal το τρέχω Aπο που το ρυθμιζουμε αυτο ρε παιδια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, atsddd είπε Aπο που το ρυθμιζουμε αυτο ρε παιδια??? task manager --> details --> set priority 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, godslayerxp είπε κερδίζεις τπτ με το high priority;; η αλήθεια είναι δεν το έχω δοκιμάσει... πάντα με normal το τρέχω Τσιμπάει κάποιους πόντους παραπάνω . Ανάλογα το μπεντς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, godslayerxp είπε task manager --> details --> set priority Τhnx:) Θα το δοκιμασω μετα. Εφοσον το ορισω μια φορα μετα θα το περνει παντα σαν real time η high priority φανταζομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, atsddd είπε Τhnx:) Θα το δοκιμασω μετα. Εφοσον το ορισω μια φορα μετα θα το περνει παντα σαν real time η high priority φανταζομαι? Real βάλτο. Αλλά όποτε είναι να τρέξεις θέλει συνέχεια να ορίζεις δεν το κρατάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsddd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 36 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Real βάλτο. Αλλά όποτε είναι να τρέξεις θέλει συνέχεια να ορίζεις δεν το κρατάει Στο real time πολυ απλα κολλησε. Θα κανε conflict με τιποτα αλλο. Στο high priority ακριβως ιδιο αποτελεσμα μ αυτο που εστειλα και πριν. Λογικο μιας και το τρεχω χωρις κατι αλλο καθε φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα