akoinonitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, soctap είπε Παιδια δοκίμασα μονο με 1,25 στο vcore μετα το γυρνάω σε offset -0,1000 και καλύτερη συμπεριφορά βλεπω με το 1,25. ( PBO ENABLE )Θερμοκρασιες μια χαρα χωρις peak . 3900X CPU motheboard msi x570 ace. Δεν είμαι και ειδικός κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Όταν λες καλύτερη συμπεριφορά? Σε τι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, soctap είπε Παιδια δοκίμασα μονο με 1,25 στο vcore μετα το γυρνάω σε offset -0,1000 και καλύτερη συμπεριφορά βλεπω με το 1,25. ( PBO ENABLE )Θερμοκρασιες μια χαρα χωρις peak . 3900X CPU motheboard msi x570 ace. Δεν είμαι και ειδικός κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Αν βάλεις καρφωτό vcore κόβεις το st boost όμως. Δε θα έχεις μεν τα temp spikes, αλλά δε θα έχεις και τα ρολόγια.😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, soctap είπε Παιδια δοκιμασα μονο με 1,25 στο vcore μετα το γυρναω σε offset -0,1000 και καλυτερη συμπεριφορα βλεπω με το 1,25. ( PBO ENABLE )Θερμοκρασιες μια χαρα χωρις peak . 3900X CPU motheboard msi x570 ace. Καλυτερη απο το ανεβοκατεβασμα ανεμιστηρων και θερμοκρασιες. Gaming δεν ειδα διαφορα. Καλοκαιρι τωρα και εχουμε καποιο θεμα. Τον μπελα μας βρικαμε με αυτη την γενια επεξεργαστων παντως. 1 ώρα πριν, ilos είπε Αν βάλεις καρφωτό vcore κόβεις το st boost όμως. Δε θα έχεις μεν τα temp spikes, αλλά δε θα έχεις και τα ρολόγια.😁 Υπάρχει κάποιο γλυκό σημείο... που να συνδυάζει θερμοκρασίες και απόδοση; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από soctap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 42 λεπτά πριν, soctap είπε Καλυτερη απο το ανεβοκατεβασμα ανεμιστηρων και θερμοκρασιες. Gaming δεν ειδα διαφορα. Καλοκαιρι τωρα και εχουμε καποιο θεμα. Τον μπελα μας βρικαμε με αυτη την γενια επεξεργαστων παντως. Υπάρχει κάποιο γλυκό σημείο... που να συνδυάζει θερμοκρασίες και απόδοση; stock, αρνητικό offset και μια arctic freezer 2.😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, soctap είπε Καλυτερη απο το ανεβοκατεβασμα ανεμιστηρων και θερμοκρασιες. Gaming δεν ειδα διαφορα. Καλοκαιρι τωρα και εχουμε καποιο θεμα. Τον μπελα μας βρικαμε με αυτη την γενια επεξεργαστων παντως. Υπάρχει κάποιο γλυκό σημείο... που να συνδυάζει θερμοκρασίες και απόδοση; Για να καταλάβω έσκασες 750€ για mb/cpu Και παλεύεις με την στοκ ψύκτρα ? Πρόσεξε τι θα απαντήσεις.... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, leros2004 είπε Για να καταλάβω έσκασες 750€ για mb/cpu Και παλεύεις με την στοκ ψύκτρα ? Πρόσεξε τι θα απαντήσεις.... Οχι ρε εσυ. Custom υδροψυξη εχω. 8 ώρες πριν, ilos είπε stock, αρνητικό offset και μια arctic freezer 2.😁 Τωρα παιζω με offset -0,1000 στοκ τα υπολοιπα pbo disable αλλα ψιλοανεκατεβαζει παλι θερμοκρασιες . Με το 1,25 volt vcore ηταν καλυτερη συμπεριφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, soctap είπε Οχι ρε εσυ. Custom υδροψυξη εχω. Τωρα παιζω με offset -0,1000 στοκ τα υπολοιπα pbo disable αλλα ψιλοανεκατεβαζει παλι θερμοκρασιες . Με το 1,25 volt vcore ηταν καλυτερη συμπεριφορα. Τους ανεμιστήρες πως τους ελέγχεις ? Αν τους έχεις πάνω στη μητρική πήγαινε και ρύθμισε στο bios να αργούν να αντιδράσουν στις αλλαγές τις θερμοκρασίας... Η ACE το έχει σίγουρα το feature αυτό 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Τους ανεμιστήρες πως τους ελέγχεις ? Αν τους έχεις πάνω στη μητρική πήγαινε και ρύθμισε στο bios να αργούν να αντιδράσουν στις αλλαγές τις θερμοκρασίας... Η ACE το έχει σίγουρα το feature αυτό Το έχω ρυθμίσει step up time στα 7 sec. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, soctap είπε Το έχω ρυθμίσει step up time στα 7 sec. Απλά ρύθμισε το φαν ρε συ ,βάλτο σε χαμηλές στροφές μέχρι τους 55-58 βαθμούς και να στροφαρει ας πούμε μετά τους 60. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Απλά ρύθμισε το φαν ρε συ ,βάλτο σε χαμηλές στροφές μέχρι τους 55-58 βαθμούς και να στροφαρει ας πούμε μετά τους 60. Έχεις δίκιο την έχω για ύστατη λύση. Αυτό το ανεβοκατεβαζμα δεν υπαρχει...τώρα καλοκαίρι μου έχει σπάσει τα νεύρα. Με ρεύμα 1,25 vcore μιλαμε δεν ακούγεται τίποτα ..απίστευτο Λεω να δοκιμασω να προσθεσω στο offset και pbo +200 και scalar x10 τι λες Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από soctap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, soctap είπε Έχεις δίκιο την έχω για ύστατη λύση. Αυτό το ανεβοκατεβαζμα δεν υπαρχει...τώρα καλοκαίρι μου έχει σπάσει τα νεύρα. Με ρεύμα 1,25 vcore μιλαμε δεν ακούγεται τίποτα ..απίστευτο Λεω να δοκιμασω να προσθεσω στο offset και pbo +200 και scalar x10 τι λες Εγω λεω να το αφησεις στοκ χωρις Pbo για καλοκαιρι αφου εισαι με το στοκ κουλερ και αμα κρυωσει λιγο ο καιρος βαζεις και pbo. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Εγω λεω να το αφησεις στοκ χωρις Pbo για καλοκαιρι αφου εισαι με το στοκ κουλερ και αμα κρυωσει λιγο ο καιρος βαζεις και pbo. Υδροψυξη εχω custom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, soctap είπε Υδροψυξη εχω custom. ε τοτε ρε συ καρφωσε τους ανεμιστηρες στις 1000 -1200 στροφες και παρατατο ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε ε τοτε ρε συ καρφωσε τους ανεμιστηρες στις 1000 -1200 στροφες και παρατατο ετσι Με offset -0,1000 εννοείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 εγω κατασταλαξα εδω και μια βδομαδα περοπου με οffset -0.1875 και pbo 300-200-140/ 200mhz max boost /scalar x10 και δε θα μπορουσα να μαι πιο ευχαριστημενος απο το μηχανημα...τοσο σε επιδοσεις οσο και θερμοκρασιες 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα