Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, soctap είπε

Παιδια δοκίμασα μονο με 1,25 στο vcore μετα το γυρνάω σε offset -0,1000 και καλύτερη συμπεριφορά βλεπω με το 1,25. ( PBO ENABLE )Θερμοκρασιες μια χαρα χωρις peak . 3900X CPU motheboard msi x570 ace. Δεν είμαι και ειδικός κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 

Όταν λες καλύτερη συμπεριφορά? Σε τι ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, soctap είπε

Παιδια δοκίμασα μονο με 1,25 στο vcore μετα το γυρνάω σε offset -0,1000 και καλύτερη συμπεριφορά βλεπω με το 1,25. ( PBO ENABLE )Θερμοκρασιες μια χαρα χωρις peak . 3900X CPU motheboard msi x570 ace. Δεν είμαι και ειδικός κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. 

Αν βάλεις καρφωτό vcore κόβεις το st boost όμως. Δε θα έχεις μεν τα temp spikes, αλλά δε θα έχεις και τα ρολόγια.😁

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, soctap είπε

Παιδια δοκιμασα μονο με 1,25 στο vcore μετα το γυρναω σε offset -0,1000 και καλυτερη συμπεριφορα βλεπω με το 1,25. ( PBO ENABLE )Θερμοκρασιες μια χαρα χωρις peak . 3900X CPU motheboard msi x570 ace.

Καλυτερη απο το ανεβοκατεβασμα ανεμιστηρων και θερμοκρασιες. Gaming δεν ειδα διαφορα. Καλοκαιρι τωρα και εχουμε καποιο θεμα. Τον μπελα μας βρικαμε με αυτη την γενια επεξεργαστων παντως.

1 ώρα πριν, ilos είπε

Αν βάλεις καρφωτό vcore κόβεις το st boost όμως. Δε θα έχεις μεν τα temp spikes, αλλά δε θα έχεις και τα ρολόγια.😁

Υπάρχει κάποιο γλυκό σημείο... που να συνδυάζει θερμοκρασίες και απόδοση; 

Επεξ/σία από soctap

42 λεπτά πριν, soctap είπε

Καλυτερη απο το ανεβοκατεβασμα ανεμιστηρων και θερμοκρασιες. Gaming δεν ειδα διαφορα. Καλοκαιρι τωρα και εχουμε καποιο θεμα. Τον μπελα μας βρικαμε με αυτη την γενια επεξεργαστων παντως.

stock, αρνητικό offset και μια arctic freezer 2.😁

• Like 2

1 ώρα πριν, soctap είπε

Για να καταλάβω έσκασες 750€ για mb/cpu Και παλεύεις με την στοκ ψύκτρα ? 

Πρόσεξε τι θα απαντήσεις.... 

• Like 2
  • Sad 1

7 ώρες πριν, leros2004 είπε

Για να καταλάβω έσκασες 750€ για mb/cpu Και παλεύεις με την στοκ ψύκτρα ? 

Πρόσεξε τι θα απαντήσεις.... 

Οχι ρε εσυ. Custom υδροψυξη εχω. 

8 ώρες πριν, ilos είπε

stock, αρνητικό offset και μια arctic freezer 2.😁

Τωρα παιζω με offset -0,1000 στοκ τα υπολοιπα pbo disable αλλα ψιλοανεκατεβαζει παλι θερμοκρασιες . Με το 1,25 volt vcore ηταν καλυτερη συμπεριφορα.

6 λεπτά πριν, soctap είπε

Οχι ρε εσυ. Custom υδροψυξη εχω. 

Τωρα παιζω με offset -0,1000 στοκ τα υπολοιπα pbo disable αλλα ψιλοανεκατεβαζει παλι θερμοκρασιες . Με το 1,25 volt vcore ηταν καλυτερη συμπεριφορα.

Τους ανεμιστήρες πως τους ελέγχεις ? Αν τους έχεις πάνω στη μητρική πήγαινε και ρύθμισε στο bios να αργούν να αντιδράσουν στις αλλαγές τις θερμοκρασίας... Η ACE το έχει σίγουρα το feature αυτό 

• Like 2
  • Sad 1

1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Τους ανεμιστήρες πως τους ελέγχεις ? Αν τους έχεις πάνω στη μητρική πήγαινε και ρύθμισε στο bios να αργούν να αντιδράσουν στις αλλαγές τις θερμοκρασίας... Η ACE το έχει σίγουρα το feature αυτό 

Το έχω ρυθμίσει step up time στα 7 sec. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, soctap είπε

Το έχω ρυθμίσει step up time στα 7 sec. 

Απλά ρύθμισε το φαν ρε συ ,βάλτο σε χαμηλές στροφές μέχρι τους 55-58  βαθμούς και να στροφαρει ας πούμε μετά τους 60.

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Απλά ρύθμισε το φαν ρε συ ,βάλτο σε χαμηλές στροφές μέχρι τους 55-58  βαθμούς και να στροφαρει ας πούμε μετά τους 60.

Έχεις δίκιο την έχω για ύστατη λύση. Αυτό το ανεβοκατεβαζμα δεν υπαρχει...τώρα καλοκαίρι μου έχει σπάσει τα νεύρα. Με ρεύμα 1,25 vcore μιλαμε δεν ακούγεται τίποτα ..απίστευτο

Λεω να δοκιμασω να προσθεσω στο offset και pbo +200  και scalar x10 τι λες

Επεξ/σία από soctap

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, soctap είπε

Έχεις δίκιο την έχω για ύστατη λύση. Αυτό το ανεβοκατεβαζμα δεν υπαρχει...τώρα καλοκαίρι μου έχει σπάσει τα νεύρα. Με ρεύμα 1,25 vcore μιλαμε δεν ακούγεται τίποτα ..απίστευτο

Λεω να δοκιμασω να προσθεσω στο offset και pbo +200  και scalar x10 τι λες

Εγω λεω να το αφησεις στοκ χωρις Pbo για καλοκαιρι αφου εισαι με το στοκ κουλερ και αμα κρυωσει λιγο ο καιρος βαζεις και pbo.

Επεξ/σία από akoinonitos

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Εγω λεω να το αφησεις στοκ χωρις Pbo για καλοκαιρι αφου εισαι με το στοκ κουλερ και αμα κρυωσει λιγο ο καιρος βαζεις και pbo.

Υδροψυξη εχω custom. 

εγω κατασταλαξα εδω και μια βδομαδα περοπου με οffset -0.1875 και pbo 300-200-140/ 200mhz max boost /scalar x10 και δε θα μπορουσα να μαι πιο ευχαριστημενος απο το μηχανημα...τοσο σε επιδοσεις οσο και θερμοκρασιες

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...