Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, atsddd είπε

Εγω ο περιεργος παλι!

Μια hardware ερωτηση. Πηρα την Thermal Grizzly Kryonaut κυριως λογο των reviews που ειδα.

Η συγκεκριμενη ερχεται απ οτι ειδα με ενα σπατουλακι. Για εφαρμογη πανω στον 3900X (AIO corsair h100i pro rgb) προτεινετε το απλωμα με τη σπατουλα, το 5 point dots, ή το μπιζελι στο κεντρο οπως και εκανα ως τωρα?

Γιατι ακομα και στα tutorials που βλεπω οι απόψεις διίστανται για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Ευχαριστω!

Για μένα η άπλωσε τη καλά.

Η παίξε Χ από την μια άκρη στην άλλη η 5 ντοτς με την μεσαία λίγο πιο μεγάλη από τις άλλες 4 στις άκρες.

Εγώ είμαι των 5 ντοτς

Αυτή που χρησιμοποιώ εγώ δεν απλώνεται με τίποτα (gelid extreme) άρα αναγκαστικά παίζω τα 5 ντοτς

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Υπάρχει κάποιο έμπιστο guide για overclock/udervolt σε 3700Χ ? η κάποιος που να το έχει μάθει καλά το πράγμα να βοηθήσει να κάνουμε τπτ και εμείς?

Οτι παιζει και στα αλλα CPU εχουμε και εδω, αλλα αν θες μου λες για κατι πιο συγκεκριμενο μιας και παιζω με manual OC στα 4.325/4.35 καιρο τωρα. 

• Like 1

10 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Οτι παιζει και στα αλλα CPU εχουμε και εδω, αλλα αν θες μου λες για κατι πιο συγκεκριμενο μιας και παιζω με manual OC στα 4.325/4.35 καιρο τωρα. 

Καλησπέρα Κώστα. 

Διαβάζω κατά καιρούς και εδώ και στο reddit για το undervolt. Δεν τον έχω πειράξει ποτε τον cpu. Αλλά λέω να δω τι πιάνει μήπως και κερδίσω κάτι.. Είτε από θερμοκρασίες είτε από επιδόσεις... Το τελευταίο τσιπακι που κόκαλα ήταν ένας 2500Κ πριν κατι χρονια.. έχω μείνει εκεί... αν μπορείς να βοηθήσεις και εσύ και τα αλλα παιδιά, θα ήμουν ευγνώμων..

2 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Καλησπέρα Κώστα. 

Διαβάζω κατά καιρούς και εδώ και στο reddit για το undervolt. Δεν τον έχω πειράξει ποτε τον cpu. Αλλά λέω να δω τι πιάνει μήπως και κερδίσω κάτι.. Είτε από θερμοκρασίες είτε από επιδόσεις... Το τελευταίο τσιπακι που κόκαλα ήταν ένας 2500Κ πριν κατι χρονια.. έχω μείνει εκεί... αν μπορείς να βοηθήσεις και εσύ και τα αλλα παιδιά, θα ήμουν ευγνώμων..

Τις τελευταίες 3-4 σελίδες αυτή η συζήτηση γίνεται, οπότε άρχισε το διάβασμα :P 

• Like 1

18 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Τις τελευταίες 3-4 σελίδες αυτή η συζήτηση γίνεται, οπότε άρχισε το διάβασμα :P 

Μαλλον ο φιλος απο πανω ενδιαφερεται για καποια συγγεκριμενη ρυθμιση που μπορει να γινει, οπως κι εγω οταν με το καλο το στησω :)

Για παραδειγμα αν πας στο asus bios -- AI tweaker -- VDDCR CPU voltage και το βαλεις απο auto σε manual κι απο κατω -0,02, εχεις αυτοματα undervolt? Χωρις να χρειαστει να πειραξεις τπτ αλλο?

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν ξερω καν αν ισχυει το παραπανω που εγραψα μιας και μονο απο youtube μπορω να το δω το μενου προς το παρον, απλα κι εμενα θα μ ενδιεφερε να ξερω αν ειναι τοσο απλο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, atsddd είπε

Μαλλον ο φιλος απο πανω ενδιαφερεται για καποια συγγεκριμενη ρυθμιση που μπορει να γινει, οπως κι εγω οταν με το καλο το στησω :)

Για παραδειγμα αν πας στο asus bios -- AI tweaker -- VDDCR CPU voltage και το βαλεις απο auto σε manual κι απο κατω -0,02, εχεις αυτοματα undervolt? Χωρις να χρειαστει να πειραξεις τπτ αλλο?

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν ξερω καν αν ισχυει το παραπανω που εγραψα μιας και μονο απο youtube μπορω να το δω το μενου προς το παρον, απλα κι εμενα θα μ ενδιεφερε να ξερω αν ειναι τοσο απλο.

Ofset επιλέγεις και μετά μείον.κ κάτω βάζεις την τιμή που κόβεις.

-0.1250 φτάσαμε.....

Έχω αρχίσει και κουράζομαι....χαχαχαχα

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 4
  • Thanks 1

21 ώρες πριν, billeiros είπε

7600 βγάζει ο Νίκος cb20 με το uv .Το θέλει κολασμένα ο amd το uv του.εσεις με τους ιντελ μην τα βλέπετε αυτά και κολαζεστε. :)

7600 με PBO+UV;

1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Τρομερή απόδοση. Σημαίνει ότι κλοκάρει 4225-4250. Ο δικός μου είναι στο 4150-4175 και βγάζει 7480-7490.

Uv έχεις κάνει? Ποια μόμπο εχεις

2 λεπτά πριν, malakudi είπε

Τρομερή απόδοση. Σημαίνει ότι κλοκάρει 4225-4250. Ο δικός μου είναι στο 4150-4175 και βγάζει 7480-7490.

Για την ακρίβεια 7597😛

• Like 3

1 ώρα πριν, atsddd είπε

Εγώ λέω για παράδειγμα αν τα παιδιά εδώ έχουν βρει πάνω κάτω κάποια στάνταρ... δηλαδή έναν μέσο όρο στα ρεύματα κλπ..  

επίσης οκ.. βάζω offset.. μαζί με αυτό καμω κάτι άλλο? Ανοίγω Pbo για παράδειγμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...