Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε -0,05 offset ειμαι stable με γύρω στους 3 βαθμούς μείον κ ιδιες επιδόσεις (τεχνικά ελάχιστα χειρότερες τύπου tomb raider 720p lowest από 160 fps σε 158fps) 

Σε - 0,075 το prime έπεσε ο ένας worker στα 15 λεπτά

Ωστόσο είδα στο bios ένα 1,52v από τη tomahawk (προφανώς λίγα core από εκεί που έβλεπα γύρω στα 1,44v/1,45)  οπότε πρέπει να κάνω εκ νέου δοκιμές .Αμα δε θέλει η μητρική , με το ζόρι δε γίνεται. Το γύρισα τώρα κανονικά επειδή έκανα το τελευταίο bios update θα το αφησω λίγες μέρες έτσι κ μετά θα πειραματιστω πάλι 

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Μπάμπη το προσπάθησα και κάτι δεν πάει καλά ρε και δεν ανοίγει δεν είναι σταθερο😁

Η αλήθεια είναι ότι τα ρυζια είναι ζεστά και με uv λίγο η πολύ είναι καλύτερα θερμικά άρα και σε απόδοση τσιμπάνε.

Με ρεύμα και καλοκαίρι - ζεστή δεν αποδίδει το εργαλειο όπως μπορεί και όπως αποδίδει με uv.Εκτος εάν έχεις καμία custom wc δυνατή και δεν μασάει από θθερμοκρασίεθερμοκρα

👍

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Με τα νουμερα στο cb δεν κολαζομαι..... Με αυτά που βλέπω τώρα στην παραλια να δεις..... 🤣

Ε ναι φυσικά.λιγο μας νοιαζουν τα νούμερα του cb.ενδεικτικα το χρησιμοποιούμε για να τεσταρουμε το uv.Κατεβαινουμε σε ρεύμα οσο κερδίζουμε σε επιδόσεις και σταματάμε λίγο πριν αρχίσουν να μειώνονται.Η στην χειρότερη παραμένουν ίδιες.μετα τσεκαρουμε stability.Η asus μου άνοιξε αλλά μονοπατια.Τα σκορ μου εκτοξεύθηκαν και συνεπώς η απόδοση του cpu all around με ταυτόχρονη μείωση τεμπς/κατανάλωσης. το Μαξ ρεύμα τώρα του cpu από 1.5 έπεσε στο 1.4. Μεγάλη υπόθεση...Την απόδοση που έχω τώρα δεν την είχα ούτε τον χειμώνα...

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, billeiros είπε

Ε ναι φυσικά.λιγο μας νοιαζουν τα νούμερα του cb.ενδεικτικα το χρησιμοποιούμε για να τεσταρουμε το uv.Κατεβαινουμε σε ρεύμα οσο κερδίζουμε σε επιδόσεις και σταματάμε λίγο πριν αρχίσουν να μειώνονται.Η στην χειρότερη παραμένουν ίδιες.μετα τσεκαρουμε stability.Η asus μου άνοιξε αλλά μονοπατια.Τα σκορ μου εκτοξεύθηκαν και συνεπώς η απόδοση του cpu all around με ταυτόχρονη μείωση τεμπς/κατανάλωσης. το Μαξ ρεύμα τώρα του cpu από 1.5 έπεσε στο 1.4. Μεγάλη υπόθεση...Την απόδοση που έχω τώρα δεν την είχα ούτε τον χειμώνα...

Τι διαφορες εχεις δλδ σε σχεση με την aorus pro που ειχες πριν ? Eγω απο msi σε asus ειχα χειροτερα νουμερα

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Τι διαφορες εχεις δλδ σε σχεση με την aorus pro που ειχες πριν ? Eγω απο msi σε asus ειχα χειροτερα νουμερα

Ανέβηκα και στα παιχνίδια (score sotr cpu render αλλά αλλά και στο σύνολο) καθώς και στα cb .3300 σταθερό καλοκαιριατικα,multi cb και άνω.216 άγγιξα single .7550 και άνω cb 20.καλυτερο χρόνο στο corona και timespy cpu score. Και το σημαντικότερο μαγεία θερμοκρασίες και καταναλωση

H x570 e είναι μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες .ειδικά σε vrm Χρήστο.υπολειπεται ελάχιστα της hero μόνο και της aorus extreme

• Like 3
Δημοσ.

Μπανάνα το κομμάτι παίδες. 1.32 για 4.3 και δεν έχει φάει prime να νιώσει. Οκ καλά νούμερα αλλά δεν με ψήνει με τέτοια ρεύματα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikpoth είπε

Μπανάνα το κομμάτι παίδες. 1.32 για 4.3 και δεν έχει φάει prime να νιώσει. Οκ καλά νούμερα αλλά δεν με ψήνει με τέτοια ρεύματα. 

Άσε το manual κατά μέρος και δοκίμασε uv σε συνδυασμό με pbo

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Είχες καλή msi αγόρι μου εσύ δεν είχες μόμπο απλή 😉

Χρήστο θες hero? Apex z490 από όλα έχει το κατάστημα...πες το και έγινε 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Στήνω ένα άλλο....:X.....αν δεν την θές μου λές.....

Θες hero?

Θα παίξεις ρυζακι?

Η apex είναι μόνο για Χρήστο ,εσύ έχεις

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

η παράθεση πήγαινε στο Ζ490 που έχω βάλει.....

Καλά πήγαινε στο άλλο δίπλα στο δικό μας

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billeiros είπε

Ανέβηκα και στα παιχνίδια (score sotr cpu render αλλά αλλά και στο σύνολο) καθώς και στα cb .3300 σταθερό καλοκαιριατικα,multi cb και άνω.216 άγγιξα single .7550 και άνω cb 20.καλυτερο χρόνο στο corona και timespy cpu score. Και το σημαντικότερο μαγεία θερμοκρασίες και καταναλωση

H x570 e είναι μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες .ειδικά σε vrm Χρήστο.υπολειπεται ελάχιστα της hero μόνο και της aorus extreme

Τις διαφορές στις θερμοκρασίες (και κατ' επέκταση στις επιδόσεις) τις είδες με uv ή ακόμα και σε default settings;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ο περιεργος παλι!

Μια hardware ερωτηση. Πηρα την Thermal Grizzly Kryonaut κυριως λογο των reviews που ειδα.

Η συγκεκριμενη ερχεται απ οτι ειδα με ενα σπατουλακι. Για εφαρμογη πανω στον 3900X (AIO corsair h100i pro rgb) προτεινετε το απλωμα με τη σπατουλα, το 5 point dots, ή το μπιζελι στο κεντρο οπως και εκανα ως τωρα?

Γιατι ακομα και στα tutorials που βλεπω οι απόψεις διίστανται για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από atsddd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...