Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Μπορείς να μου πεις ποια είναι η διαφορά τους;Η x570 η tuf με την Β550 tuf έχουν 40€ διαφορά.Αξιζει να πας στην Β550;

Δεν τις έχω ψάξει, σίγουρα η πρώτη διαφορά είναι το chipset ,προσωπικά δεν πιστεύω  ότι η b550 Θα σε περιορίσει σε κάτι σε σχέση με την x570

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, billeiros είπε

Τρομερή μομπο είναι και η b550 e gaming strix.ιδια vrm με την x570e που έχω και τα σπαει

Να δώσω όμως 250€ για b550;Εάν είναι να δώσω τόσα λεφτά μήπως είναι πιο σοφό να πάω σε x570 έστω κ την tuf;

Μόλις τώρα, CarlitoGR είπε

Να δώσω όμως 250€ για b550;Εάν είναι να δώσω τόσα λεφτά μήπως είναι πιο σοφό να πάω σε x570 έστω κ την tuf;

Αυτή η 550 που σου δείξα από vrm είναι καλύτερη από την tuf.ειναι ίδια με την x570e .υστερεί από 570 στα usb κ το pci 4.0 (ένα μόνο νομίζω)

22 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Για ποιον 4xxx σκέφτεσαι να πας? Δεν χρειάζεται να έχει κανένα super duper vrm ,μπορείς να δεις και πιο φθηνές b550 

22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Για ποιον 4xxx σκέφτεσαι να πας? Δεν χρειάζεται να έχει κανένα super duper vrm ,μπορείς να δεις και πιο φθηνές b550 

Σε κάποιον 8 πύρινο σίγουρα,μάλλον πρέπει να κοιτάξω κ τις Β550, και πάνω που κατέληξα στην x570 tuf.

10 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Σε κάποιον 8 πύρινο σίγουρα,μάλλον πρέπει να κοιτάξω κ τις Β550, και πάνω που κατέληξα στην x570 tuf.

Ε και με μια b550 κάτω των 200 ευρώ μια χαρά θα είσαι αρκεί να έχει τα features που θες

1 ώρα πριν, billeiros είπε

Αυτή η 550 που σου δείξα από vrm είναι καλύτερη από την tuf.ειναι ίδια με την x570e .υστερεί από 570 στα usb κ το pci 4.0 (ένα μόνο νομίζω)

2 PCI 4.0 έχει , πολύ ζορικη

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ διαφωνώ με αυτό το σκεπτικό. Εφ' όσον παίρνεις τώρα 3600X, πάρε ένα board για 3600X, πχ MSI B450-A Pro max στα 90 ευρώ. Αν θες και wifi, δώσε άλλα 35 για μία wifi 6 pci-e κάρτα. Φαντάζομαι το σύστημα δε θα το κρατήσεις 6 μήνες μέχρι να βγει ο 4000 αλλά τουλάχιστον 1,5 χρόνο. Όταν θα θες να πάρεις 4700Χ, δίνεις πακέτο τον 3600X και τη μητρική μεταχειρισμένα και παίρνεις ότι καλύτερο υπάρχει τότε και όχι σήμερα.

edit: Πιθανότατα η MSI B450-A Pro Max δε θα έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει έναν 4700Χ. Αν η συζήτηση πήγαινε σε 4900Χ-4950Χ, τότε αλλάζει το πράγμα.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις καλύτερες εντυπώσεις που αποκόμισε η νέα μομπο.σεταριστηκε άψογα το μηχάνημα και είμαι πιο πάνω σε επιδόσεις.Υποψιν η asus έχει απενεργοποιήσει τον σενσορα για ρεύμα ram και τον σενσορα για τα vrm .

IMG-8936582395f5c2e013085eb72e710510-V.jpg

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 11

8 ώρες πριν, malakudi είπε

Εγώ διαφωνώ με αυτό το σκεπτικό. Εφ' όσον παίρνεις τώρα 3600X, πάρε ένα board για 3600X, πχ MSI B450-A Pro max στα 90 ευρώ. Αν θες και wifi, δώσε άλλα 35 για μία wifi 6 pci-e κάρτα. Φαντάζομαι το σύστημα δε θα το κρατήσεις 6 μήνες μέχρι να βγει ο 4000 αλλά τουλάχιστον 1,5 χρόνο. Όταν θα θες να πάρεις 4700Χ, δίνεις πακέτο τον 3600X και τη μητρική μεταχειρισμένα και παίρνεις ότι καλύτερο υπάρχει τότε και όχι σήμερα.

edit: Πιθανότατα η MSI B450-A Pro Max δε θα έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει έναν 4700Χ. Αν η συζήτηση πήγαινε σε 4900Χ-4950Χ, τότε αλλάζει το πράγμα.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μάλλον έτσι θα κάνω.Το B450  παίζει τον 3600x out of the box;

• Sad 1

15 ώρες πριν, billeiros είπε

Τις καλύτερες εντυπώσεις που αποκόμισε η νέα μομπο.σεταριστηκε άψογα το μηχάνημα και είμαι πιο πάνω σε επιδόσεις.Υποψιν η asus έχει απενεργοποιήσει τον σενσορα για ρεύμα ram και τον σενσορα για τα vrm .

IMG-8936582395f5c2e013085eb72e710510-V.jpg

Mε γειες bill

• Like 2

Λοιπον τις κοιταξα, τις ξανακοιταξα, ειδα καμια 15αρια review και ειμαι ετοιμος τελικα να παω στην asus prime x570 pro (θα ταιριαζει ωραια με το h710i το λευκο).

Το μονο που δεν εχω βρει και ψαχνω αρκετη ωρα, ειναι αν η καρτα γραφικων δημιουργει προβληματα επειδη καλυπτει τον ανεμιστηρα. Ποσο μαλλον οταν μετα απο μερικους μηνες θα εχω και δευτερη.

Εσεις που την εχετε παρατηρησατε προβληματα θερμοκρασιων ιδιαιτερως τωρα το καλοκαιρι?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...