billeiros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Ίσως η amd, πέρα από τους παραπάνω λόγους,δεδομένης της προηγούμενης απόφασης της (που ανατράπηκε εντέλει) να μην είναι συμβατοί οι 4000 με τα προηγούμενα chipset, να ήθελε να τους δώσει την επιλογή για μια "νέα" και τελευταία σειρά cpus.Με το αζημιωτο για την τσέπη της βέβαια και για να κατευνάσει τα πνευματα ταυτόχρονα.Φρονω ότι οι τιμές των x δε θα πέσουν λόγω των xt παρά μόνο όταν επίκειται η κυκλοφορία των 4000 Βρήκαμε ασχολία... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, billeiros είπε My new toy.... Καλορίζικη...Έβαλες μυαλό βλέπω.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, BabisTs είπε Καλορίζικη...Έβαλες μυαλό βλέπω.... Μόνο asus Thanks Μπάμπη Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από billeiros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, billeiros είπε Μόνο asus Thanks Μπάμπη πολυ καλό mobo...ωραίος! 2 ώρες πριν, mjmtvman είπε refresh https://corona-renderer.com/benchmark/results/cpu/3900x Παίζεις Αβρααμ πάλι ? και με 4gb? ακόμα δεν έπεσες κάτω από λεπτό bro? ......αμαν αυτά τα τυράκια σου.....🤣 Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 24 λεπτά πριν, billeiros είπε Μόνο asus Thanks Μπάμπη τι επεισόδια έχασα; πως και άλλαξες μητρική; γιατί μόνο asus; πολλά τα ερωτήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoul93 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Καλησπερα στην ομάδα, πιστευετε αξιζει η αγορά του ryzen 5 3600 τώρα με b550 μητρικη (για μελλοντική αναβάθμιση) με δεδομένο ότι δεν παίζει να περιμένω μέχρι να βγουν οι 4000 καθώς χρειάζομαι άμεσα ένα καλό πισι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, darksoul93 είπε Καλησπερα στην ομάδα, πιστευετε αξιζει η αγορά του ryzen 5 3600 τώρα με b550 μητρικη (για μελλοντική αναβάθμιση) με δεδομένο ότι δεν παίζει να περιμένω μέχρι να βγουν οι 4000 καθώς χρειάζομαι άμεσα ένα καλό πισι. Και ο 3600 είναι σε καταπληκτική τιμή και οι b550 ειδικά οι Asus prime series. Οι b550 αποκλείεται να πέσουν από την τιμή εκκινησης...Ο δρόμος τους θα είναι ανηφορικός. Άρα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoul93 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Lfc είπε Και ο 3600 είναι σε καταπληκτική τιμή και οι b550 ειδικά οι Asus prime series. Οι b550 αποκλείεται να πέσουν από την τιμή εκκινησης...Ο δρόμος τους θα είναι ανηφορικός. Άρα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Για την asrock b550 phantom gaming 4 έλεγα γιατί είχα διαβάσει καλά λογια η αλλιώς την ASU’s prime b550m-a Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από darksoul93 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 38 λεπτά πριν, darksoul93 είπε Για την asrock b550 phantom gaming 4 έλεγα γιατί είχα διαβάσει καλά λογια η αλλιώς την ASU’s prime b550m-a Και η Asrock είναι τρομερή μητρική! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Lfc είπε Και ο 3600 είναι σε καταπληκτική τιμή και οι b550 ειδικά οι Asus prime series. Οι b550 αποκλείεται να πέσουν από την τιμή εκκινησης...Ο δρόμος τους θα είναι ανηφορικός. Άρα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα; Γιατί να ακριβύνουν μητρικές που μόλις βγήκαν; Το λογικό είναι να πέσουν όσο εντείνεται ο ανταγωνισμός των εταιρειών μεταξύ τους. Από κει και πέρα εγώ δε βλέπω κανένα λόγο κάποιος που παίρνει 3600 να δώσει παραπάνω από τα 115 ευρώ της X470 Gaming Plus Max. Το να πάρω καλύτερη μητρική γιατί σε 1-2 χρόνια θέλω να αλλάξω CPU δε μου λέει τίποτα απολύτως - άσε που και η X470 Gaming Plus Max θα παίξει μια χαρά τους 4000 series. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, malakudi είπε Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα; Γιατί να ακριβύνουν μητρικές που μόλις βγήκαν; Το λογικό είναι να πέσουν όσο εντείνεται ο ανταγωνισμός των εταιρειών μεταξύ τους. Από κει και πέρα εγώ δε βλέπω κανένα λόγο κάποιος που παίρνει 3600 να δώσει παραπάνω από τα 115 ευρώ της X470 Gaming Plus Max. Το να πάρω καλύτερη μητρική γιατί σε 1-2 χρόνια θέλω να αλλάξω CPU δε μου λέει τίποτα απολύτως - άσε που και η X470 Gaming Plus Max θα παίξει μια χαρά τους 4000 series. Οι b550 επρεπε να ναι πιο φτηνες. Οι b450 ειναι μια χαρα για ολους τους cpu (προφανως πλημ 3950χ για προφανεις λογους). Απλα θα τις βγαλουν απο αγορα . Μεχρι τοτε θα τις ταφωνει ο hwu με auto oc pbo και χωρις airflow σε 3900χ :^) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Dragonitelvl100 είπε Οι b550 επρεπε να ναι πιο φτηνες. Οι b450 ειναι μια χαρα για ολους τους cpu (προφανως πλημ 3950χ για προφανεις λογους). Απλα θα τις βγαλουν απο αγορα . Μεχρι τοτε θα τις ταφωνει ο hwu με auto oc pbo και χωρις airflow σε 3900χ :^) Ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν μέχρι και A320 motherboard και θα βγάλουν τις b450 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν μέχρι και A320 motherboard και θα βγάλουν τις b450 ? Φανταζομαι ναι . Οπως δεν υπαρχουν b350. Οχι σε μια νυχτα βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, malakudi είπε Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα; Γιατί να ακριβύνουν μητρικές που μόλις βγήκαν; Το λογικό είναι να πέσουν όσο εντείνεται ο ανταγωνισμός των εταιρειών μεταξύ τους. Από κει και πέρα εγώ δε βλέπω κανένα λόγο κάποιος που παίρνει 3600 να δώσει παραπάνω από τα 115 ευρώ της X470 Gaming Plus Max. Το να πάρω καλύτερη μητρική γιατί σε 1-2 χρόνια θέλω να αλλάξω CPU δε μου λέει τίποτα απολύτως - άσε που και η X470 Gaming Plus Max θα παίξει μια χαρά τους 4000 series. Γιατί θα πέσουν όλοι σαν τα κοράκια στις b550. Και λόγω του fan στις x570. Για μένα είναι παραπάνω από βέβαιο ότι οι b550 θα τραβήξουν την ανηφόρα. Όποιος προλάβει στην αρχή τις τιμές εκκίνησης που θα είναι και οι χαμηλότερες. Τώρα, είναι σίγουρα καλύτερες οι b550 για future proof. Το socket η AMD προσωπική μου άποψη δεν θα το αλλάξει ούτε μετά τους ryzen 4000series...Απλά θα ξεφορτώνει σιγά x370, b450, x470 οι οποίες θα γίνονται όλο και περισσότερο ασύμβατες όσο βγαίνουν οι νέοι επεξεργαστές της εταιρείας. Και δεν βλέπω τον λόγο να πας σε αναχρονιστικό b450 από τη στιγμή που μπορείς με τα ίδια σχεδόν χρήματα να αποκτήσεις τώρα b550. Αναφέρομαι στις Asus prime series και στην Asrock που ανέφερε ο @darksoul93 η οποία είναι και αυτή καταπληκτική μητρική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα