Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Asus ROG Strix x570-E Gaming 
Version 2204
2020/06/29 16.97 MBytes
ROG STRIX X570-E GAMING BIOS 2204
1.Improve system performance

Και από ότι είδα αφαιρέσανε την 2203 εντελώς οπότε κάτι δεν πήγαινε καλά με την 2203.
Τώρα διαφορές δεν είδα σε επιδόσεις. Πάνω κάτω στα ίδια είμαι. 

Επεξ/σία από comfuzio
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Και από ότι είδα αφαιρέσανε την 2203 εντελώς οπότε κάτι δεν πήγαινε καλά με την 2203.

Τώρα διαφορές δεν είδα σε επιδόσεις. Πάνω κάτω στα ίδια είμαι. 

Όπα μην μας λες τέτοια τώρα.. Προχθές έβαλα την 2203. Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα... 

3 λεπτά πριν, Lfc είπε

Όπα μην μας λες τέτοια τώρα.. Προχθές έβαλα την 2203. Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα... 

Από την εμπειρία μου με την Asus εδώ και χρόνια, δεν κατεβάζουν κάποιο bios αν δεν υπάρχει θέμα με αυτό.
Αλλά δεν λένε κι'ολας τίποτα! Εδώ με το 1409 ακόμα δεν βάλανε changelog! Αλλά και εγώ δεν είδα κάποιο πρόβλημα με το 2203 όσο το είχα, ίσως το auto-voltage στο CPU αν θυμάμαι καλά ήταν κοντά στα 1.45v stock και το έβαλα 1.3 manual, θα το δω αν είναι έτσι και στην 2204

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Από την εμπειρία μου με την Asus εδώ και χρόνια, δεν κατεβάζουν κάποιο bios αν δεν υπάρχει θέμα με αυτό.
Αλλά δεν λένε κι'ολας τίποτα! Εδώ με το 1409 ακόμα δεν βάλανε changelog! Αλλά και εγώ δεν είδα κάποιο πρόβλημα με το 2203 όσο το είχα, ίσως το auto-voltage στο CPU αν θυμάμαι καλά ήταν κοντά στα 1.45v stock και το έβαλα 1.3 manual, θα το δω αν είναι έτσι και στην 2204

Ενημέρωσε εδώ αν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Το συστήμα είναι πολύ πιο σταθερό και πιό  cool από πριν. Βέβαια εγώ είχα αρχαίο firmware. Αν θες το βλέπεις στην προηγούμενη σελίδα. Κακώς αν  στην Asus βγάζουν στην σελίδα νέα firmware πριν τα δοκιμάσουν... 

Μπορείς να δεις το auto voltage στο CPU με την 2203 εδώ

Επεξ/σία από Lfc

7 λεπτά πριν, Lfc είπε

Ενημέρωσε εδώ αν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Το συστήμα είναι πολύ πιο σταθερό και πιό  cool από πριν. Βέβαια εγώ είχα αρχαίο firmware. Αν θες το βλέπεις στην προηγούμενη σελίδα. Κακώς αν  στην Asus βγάζουν στην σελίδα νέα firmware πριν τα δοκιμάσουν... 

Μπορείς να δεις το auto voltage στο CPU με την 2203spacer.png

Για το δικό σου board δεν βλέπω το 2204 αλλά έχει ακόμα το 2203 αν και το βλέπω για την απλή έκδοση https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_X570-P/PRIME-X570-P-ASUS-2204.zip (όχι για την δικιά σου, αν είδα καλά το board)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Για το δικό σου board δεν βλέπω το 2204 αλλά έχει ακόμα το 2203 αν και το βλέπω για την απλή έκδοση https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_X570-P/PRIME-X570-P-ASUS-2204.zip (όχι για την δικιά σου, αν είδα καλά το board)

https://www.asus.com/Motherboards/PRIME-X570-PRO/HelpDesk_Download/

Μια χαρά σου λέω είναι το 2203 για την prime pro. Μπόμπα 💣 Το σύστημα έχει διαφορά μεγάλη. Πιο cool ÓΛΑ. Από τα fans μέχρι το χρόνο εκκίνησης και κλεισίματος του pc. Όχι ότι πριν αργούσε αλλά έχει διαφορά. Μέχρι να πατήσω το power έχει μπει windows... 3 δευτερόλεπτα που σε περιμένει αν θες να μπεις BIOS. ..Κλικ για τερματισμό κλάκ💥 και έκλεισε... Έχω αφήσει όλες τις default ρυθμίσεις τις οποίες επανέφερα έπειτα από συμβουλή του @ilos ..πριν κάνω firmware upgrade. Σήμερα θα αρχίσω να πειράζω μνήμες και ρυθμίσεις για τα case fans. Δεν νομίζω να έχω problem

Υ.Γ. Ότι με συμβούλευσε ο @ilosγια επαναφορά default ρυθμίσεων πριν το τρέξιμο του νέου firmware το λέει ΑΚΡΙΒΩΣ και ο guru της Asus στο βίντεο που είδα λίγο πριν περάσω το 2203

Επεξ/σία από Lfc

2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Ο,τι να ναι ετσι; Θα ρωτάς ποια κάρτα, ποια games, ποια ανάλυση, medium high η ultra και μετά θα προτείνεις cpu 😂😂😂😂

• Like 1

25 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ο,τι να ναι ετσι; Θα ρωτάς ποια κάρτα, ποια games, ποια ανάλυση, medium high η ultra και μετά θα προτείνεις cpu 😂😂😂😂

Είναι ο ίδιος που έλεγε οτι η tuf ειναι η καλύτερη x570 μητρική.......😅 Ότι να ναι.. . Και off topic το βίντεο για αυτό το thread...🤔

40 λεπτά πριν, Lfc είπε

Είναι ο ίδιος που έλεγε οτι η tuf ειναι η καλύτερη x570 μητρική.......😅 Ότι να ναι.. . Και off topic το βίντεο για αυτό το thread...🤔

Αφού Ryzen 3000 series είναι ο 3300x  ρε σύ! Η tuf είναι όντως κοντά στα 200 η καλύτερη. 

• Like 2

46 λεπτά πριν, Lfc είπε

Κάνε report αν σε ενοχλεί. 

Να μείνουν μόνο τα σωστά post σαν τα δικά σου... 

• Like 3

13 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Κάνε report αν σε ενοχλεί. 

Να μείνουν μόνο τα σωστά post σαν τα δικά σου... 

Το είπα επειδή τα εμπλέκει όλα... 

18 λεπτά πριν, radiohead είπε

Αφού Ryzen 3000 series είναι ο 3300x  ρε σύ! Η tuf είναι όντως κοντά στα 200 η καλύτερη. 

Καλή η tuf αλλά υπάρχουν καλύτερες. Η aorus x570 elite πολύ καλύτερη και φθηνότερη. Ο συγκεκριμένος reviewer ευθύνεται που ξεπούλησε η tuf. Αν δεις στα σχόλια πολλοί είναι αυτοί που τον βρίζουν εκ των υστέρων. 

Εδώ b550 🤩 Asus και πάλι Asus! 

1 ώρα πριν, Lfc είπε

Το είπα επειδή τα εμπλέκει όλα... 

Καλή η tuf αλλά υπάρχουν καλύτερες. Η aorus x570 elite πολύ καλύτερη και φθηνότερη. Ο συγκεκριμένος reviewer ευθύνεται που ξεπούλησε η tuf. Αν δεις στα σχόλια πολλοί είναι αυτοί που τον βρίζουν εκ των υστέρων. 

Εδώ b550 🤩 Asus και πάλι Asus! 

Στα ίδια λεφτα είναι απλά λόγω μη διαθεσιμότητας εκτοξεύτηκε η tuf δες ιστορικό τιμής. Μια χαρά είναι και η elite αν αντέχεις το bios της gigabyte.Προσωπικα προτιμώ msi asus αλλά οκ όλες έχουν ασθένειες.

• Like 1

7 ώρες πριν, radiohead είπε

Κάτι σαν αυτό δηλαδή. Θέλω έναν επεξεργαστή για το Jedi fallen.. Μόλις τελειώσει το παιχνίδι τον πέτας και διαλέγεις για το επόμενο. Γαριδάκια 😁

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, radiohead είπε

Για τον περισσότερο κόσμο ο 3600 είναι μια χαρά, ή άντε αν θέλεις να είναι on par με τις νέες κονσόλες παίρνεις τον 3700Χ και τέλος. Τώρα με το VULKAN και το DX12 ο CPU παίζει όλο και λιγότερη ρόλο. Και ειδικά αν σκεφτούμε ότι κανείς δεν παίζει 1080p με την 2080Ti, σε πραγματικές συνθήκες πρέπει να προσπαθήσεις για να έχεις CPU Bottleneck..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...