Lfc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το stock cooler μεχρι και 3700x ειναι μια χαρα. Για 3900x ομως δεν ειναι οτι το καλυτερο. Το μονο πραγματικο κερδος απο το cooler αυτο ειναι οτι μπορεις να το πουλησεις στις αγγελιες 25-30ευρω(καθαρα λογω Rgb),κοινως ειναι σαν να αγοραζεις κανα 2 παιχνιδια με τα λεφτα αυτα. Και το νεο promotion σε cpu με το horizon ειναι χειροτερο αν το παμε ετσι γιατι προηγουμενως εδινε 2παιχνιδια(borderlands,outer worlds)ενω τωρα δινει ενα. It is what it is. Χαρίζω εγώ τον δικό μου αλλά βαριέμαι την διαδικασία. Θα γίνει garbage! Για μένα είναι γελοίο η Intel και η AMD να δίνουν και cooler με τους επεξεργαστές. Οι άλλοι τι κάνουν; Μπρίκια κολλάνε; Έκαστος στο είδος και ο Λουμίδης στους καφέδες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Πρώτες τιμές Β550 που βρήκα Ελλάδα. Έχει επιλογές για όλα τα πορτοφόλια! https://www.e-gate.gr/product-category/υπολογιστές-hardware/προϊόντα-αναβάθμισης/μητρικές-κάρτες-motherboard?fwp_inveniong_filters_8_general_chip=amd-b550 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Lfc είπε Για μένα είναι γελοίο η Intel και η AMD να δίνουν και cooler με τους επεξεργαστές. Γνωστος μου αγορασε r5 3600. Ηθελα να του δωσω το δικο μου αλλα τωρα λογω covid δεν μπορουσα.Εαν δεν υπηρχε μεσα στο κουτι το cooler,θα επρεπε να περιμενει ποτε θα βρεθουμε και να ειναι χωρις υπολογιστη για κανα 2μηνο. Μια απο τα ιδια και τα ενσωματομενα γραφικα παλιοτερα στους intel. Σου καηκε η καρτα ή την αλλαξες και δεν σου εχει ερθει η καινουργια?Τουλαχιστον μπορεις να χρησιμοποιησεις το PC για τα βασικα. Τελος ετσι οπως εγινε το θεμα του overclock,η Prism ειναι μια χαρα μεχρι και για 3700x και μαλιστα σε αντιθεση με τις μεγαλες ψυκτρες οπως Be quiet και Noctua,δεν εχεις και θεμα με τις μνημες ram. Αλλα οπως ειπα και πιο πισω,ακομα και να μην τα υπολογισεις αυτα,πουλα το cooler(prism)κανενα 25ρι με 30ρι(οσο πιανουν στις αγγελιες τελος παντων,δεν εχω δει τελευταια)και αγορασε σε steam sales κανενα παιχνιδι. Μονο κερδισμενος βγαινεις απο την ολη κατασταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 4 minutes ago, afragorn said: Πρώτες τιμές Β550 που βρήκα Ελλάδα. Έχει επιλογές για όλα τα πορτοφόλια! https://www.e-gate.gr/product-category/υπολογιστές-hardware/προϊόντα-αναβάθμισης/μητρικές-κάρτες-motherboard?fwp_inveniong_filters_8_general_chip=amd-b550 God damn, η Mortar B550 κάνει 181, άρα η Tomahawk ακόμα πιο πάνω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Thresh είπε God damn, η Mortar B550 κάνει 181, άρα η Tomahawk ακόμα πιο πάνω... Δε πιστεύω να πωλείται κάπου με λιγότερα από 200€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Εγώ πιστεύω ότι η stock ψύκτρα του 3700Χ είναι μια χαρά για το 95% του κόσμου ( θορυβώδεις χώροι εργασίας, gaming με ακουστικά και GPU που σκεπάζει οτιδήποτε άλλο, περιορισμένη χρήση του pc κλπ). Για εμένα όμως και ένα (όπως το υπολογίζω) 5% του κόσμου που δουλεύουμε 8-12 ώρες τη μέρα από το σπίτι με το pc ανοιχτό δίπλα μας η ησυχία της aftermarket είναι σημαντική. 20 λεπτά πριν, Lfc είπε Για μένα είναι γελοίο η Intel και η AMD να δίνουν και cooler με τους επεξεργαστές. Οι άλλοι τι κάνουν; Μπρίκια κολλάνε; Έκαστος στο είδος και ο Λουμίδης στους καφέδες... Δεν είναι γελοίο, οι ψύκτρες αυτές που σε εσένα θα κόστιζαν 30-40 ευρώ για τις εταιρείες κοστίζουν 5 ευρώ και μπορούν και στις δίνουν δωρεάν ρίχνοντας το συνολικό κόστος του PC. Τώρα αν έχεις δώσει 1000 ευρώ να φτιάξεις PC μπορεί να μην σε νοιάζει αλλά αν σκεφτείς πόσοι αγοράζουν φτηνά PC στον πλανήτη θα καταλάβεις ότι είναι σημαντικό για αυτούς. 10 λεπτά πριν, Thresh είπε God damn, η Mortar B550 κάνει 181, άρα η Tomahawk ακόμα πιο πάνω... Εγώ θυμάμαι ακόμα μία συνέντευξη ενός τύπου της MSI πριν βγουν τα X570 που έλεγε ότι υπάρχει αυξημένο κόστος με το Gen4 γιατί χρειάζονται πιο γρήγορα switch κλπ κλπ συν ότι έχουν αυξημένα κόστη για το licence από την AMD. Ήρθε μετά και ο Steve που τους κάνει ρεζίλι αν η μητρική ανεβάζει θερμοκρασίες στα VRM όταν τρέχει το power virus AVX render του Blender σε 12 core με PBO (200watt) και μάλιστα χωρίς airflow. Βάζουμε στην εξίσωση και τη χασούρα από Covid 19 και έδεσε το γλυκό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, afragorn είπε Δε πιστεύω να πωλείται κάπου με λιγότερα από 200€... Και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει η τιμή της... Δεν πιστεύω να περιμένει κανείς να πέσει... Θα γίνει σφαγή. Όποιος προλάβει στην αρχή αυτές τις καταπληκτικές τιμές! 😋🤩 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, Lfc είπε Και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει η τιμή της... Δεν πιστεύω να περιμένει κανείς να πέσει... Θα γίνει σφαγή. Όποιος προλάβει στην αρχή αυτές τις καταπληκτικές τιμές! 😋🤩 Είμαι πολύ περίεργος αν όντως θα πέσουν οι τιμές στο μέλλον, τουλάχιστον πριν βγει το επόμενο μοντέλο. Όσα προϊόντα παρακολουθώ περιμένοντας μία καλύτερη τιμή ή μία προσφορά μόνο ακριβαίνουν, ίσως η παγκόσμια ύφεση να έχει αλλάξει την πραγματικότητα που ξέρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Κατά ένα περίεργο τρόπο υπάρχει διαθέσιμη στο skroutz η Tomahawk 450, στα περισσότερα καταστήματα τουλάχιστον, ενώ πριν λίγες μέρες έγραφαν σε 30 ημέρες. Τι έγινε? Τις κλώσησαν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 45 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Κατά ένα περίεργο τρόπο υπάρχει διαθέσιμη στο skroutz η Tomahawk 450, στα περισσότερα καταστήματα τουλάχιστον, ενώ πριν λίγες μέρες έγραφαν σε 30 ημέρες. Τι έγινε? Τις κλώσησαν? Θα τους μείνουν στο ράφι. Γεροντοκόρες. 🎁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Lfc είπε Θα τους μείνουν στο ράφι. Γεροντοκόρες. 🎁 Σιγά μη μείνουν στο ράφι. Με την αντίστοιχη 550 να κάνει 180$+, θα πουλήσει και αυτή σα ζεστό ψωμάκι σε όσους δε τους ενδιαφέρει για το gen4. Aυτό που δε καταλαβαίνω προσωπικά είναι γιατί δεν είναι έτοιμες οι εταιρείες για το release. Κάνουν την ανακοίνωση ωραία και καλά και μετά όλες οι μητρικές είναι out of stock. Μιλάω για το εξωτερικό που εξαφανίστηκαν από τους μεγάλους retailers. Ok επηρεάστηκαν από τον ιό, αλλά δε θα έπρεπε να καθυστερήσουν τότε και την ανακοίνωση, αφού δε μπορούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση; Άμα μπείτε amazon δε θα βρείτε σχεδόν καμία κάτω από 200$. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από afragorn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, afragorn είπε Σιγά μη μείνουν στο ράφι. Με την αντίστοιχη 550 να κάνει 180$+, θα πουλήσει και αυτή σα ζεστό ψωμάκι σε όσους δε τους ενδιαφέρει για το gen4. Aυτό που δε καταλαβαίνω προσωπικά είναι γιατί δεν είναι έτοιμες οι εταιρείες για το release. Κάνουν την ανακοίνωση ωραία και καλά και μετά όλες οι μητρικές είναι out of stock. Μιλάω για το εξωτερικό που εξαφανίστηκαν από τους μεγάλους retailers. Ok επηρεάστηκαν από τον ιό, αλλά δε θα έπρεπε να καθυστερήσουν τότε και την ανακοίνωση, αφού δε μπορούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση; Άμα μπείτε amazon δε θα βρείτε σχεδόν καμία κάτω από 200$. Αυτό δεν έχει σχέση με τον ιό. Το κάνουν επειδή είναι πολυαναμενόμενες. Όλοι οι hardcore gamers περιμένουν πως και πως τις καινούργιες b550. Είναι καθαρά παιχνίδι της αγοράς... Γι'αυτό ανεβαίνει η τιμή. Θα εξαφανίζονται διαρκώς και η τιμή τους θα ανεβαίνει. Διαρκώς! Υ.Γ. Νομίζω κάνεις σοβαρός gamer δεν θα ασχοληθεί με b450. Σε ελάχιστο καιρό θα το βγάλουν off... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 14 ώρες πριν, Lfc είπε Κατηγορείς τη μητρική για τις στροφές της stock ψύκτρας της AMD; Και μάλιστα με την επιστημονική μεθοδολογία του πειράματος; Ποιά μητρική της MSI είχες πρίν; Ποιά μητρική της Asus έχεις τώρα; Άλλαξες τίποτα άλλο στο σύστημα; Είχα Μsi x570 ace και έχω asus rog strix x570 i gaming. Στην msi από default πήγαινε πάνω κάτω το fan της ψύκτρας στην asus δουλεύει χαμηλά και αν έχει αρκετό load τότε ανεβαινει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, Lfc είπε Υ.Γ. Νομίζω κάνεις σοβαρός gamer δεν θα ασχοληθεί με b450. Σε ελάχιστο καιρό θα το βγάλουν off... Τι διαφορά κάνει στο gaming μία Β550 mobo από μία Β450; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 57 minutes ago, akoinonitos said: Είχα Μsi x570 ace και έχω asus rog strix x570 i gaming. Στην msi από default πήγαινε πάνω κάτω το fan της ψύκτρας στην asus δουλεύει χαμηλά και αν έχει αρκετό load τότε ανεβαινει Όντως στις msi ειναι ποιο ευαίσθητες οι αυξομειώσεις (ακόμα και με ρύθμιση για delay 0.7 sec), στην asus είναι ποιο ομαλή η όλη λειτουργία του ανεμιστήρα 46 minutes ago, yiannis1991 said: Τι διαφορά κάνει στο gaming μία Β550 mobo από μία Β450; Στο α και εσύ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα