Lfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Όποιος καταλαβαίνει τι λέει ο heavymetalάς έχει κάνει Αμερική σίγουρα 🤠. Δεν φτάνει που τα μασάει τα λέει μέσα από τα δόντια ο τρόπος που λέει τις άσχετες διαφημίσεις για αφρούς ξυρίσματος κλπ γρήγορα για να προλάβει τάχα είναι ξεκαρδιστικός. Καλύτερα reviews για mobo από buzzoid μακράν. Αργά και απλά. 26 λεπτά πριν, ilos είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, anonymousss94 είπε 260$ για την gigabyte b550 vision. Αρκετα πολλα για b550 αλλα η συγκεκριμενη ειναι καλυτερη απο αρκετες x570. Aν βγαλει x570 vision η gigabyte μεχρι τα 350$ με βλεπω να μπαινω σε περιττα εξοδα. Πολλές καλύτερες x570 από Gigabyte b550 vision στα ίδια λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, anonymousss94 είπε 260$ για την gigabyte b550 vision. Αρκετα πολλα για b550 αλλα η συγκεκριμενη ειναι καλυτερη απο αρκετες x570. Aν βγαλει x570 vision η gigabyte μεχρι τα 350$ με βλεπω να μπαινω σε περιττα εξοδα. Το θέμα είναι να βγει και καμιά 550 κοντά στα 150-170 και για εμάς τη πλέμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, afragorn είπε Το θέμα είναι να βγει και καμιά 550 κοντά στα 150-170 και για εμάς τη πλέμπα Γιατί αυτές είναι καλές τιμές? Πάρε μια x570 tuf/elite αντί να περιμένεις tbh. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, ilos είπε Γιατί αυτές είναι καλές τιμές? Πάρε μια x570 tuf/elite αντί να περιμένεις tbh. Yπάρχει αξιόλογη 570 κάτω από 180 όμως; Όποιες έχω δει, δεν έχουν καλές κριτικές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, afragorn είπε Yπάρχει αξιόλογη 570 κάτω από 180 όμως; Όποιες έχω δει, δεν έχουν καλές κριτικές... Το απόλυτο minimum που μπορείς να δώσεις εκεί είναι στα 180-190. Για την prime x570-p. Αξιόπιστη, αλλά barebones μητρική. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, ilos είπε Το απόλυτο minimum που μπορείς να δώσεις εκεί είναι στα 180-190. Για την prime x570-p. Αξιόπιστη, αλλά barebones μητρική. E για αυτό λέω να βγει καμία αξιόπιστη MSI ή Asrock 550 γύρω στα 150-170. Θεωρητικά οι περισσότερες 550 δε θα πρέπει να ξεπερνάνε σε τιμές τις 570 που είναι οι "επίλεκτοι"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, ilos είπε Γιατί αυτές είναι καλές τιμές? Πάρε μια x570 tuf/elite αντί να περιμένεις tbh. Και η Asus x570 Prime-P, αλλά και η Aorus x570 Elite απίστευτη μητρική. 25 λεπτά πριν, ilos είπε Το απόλυτο minimum που μπορείς να δώσεις εκεί είναι στα 180-190. Για την prime x570-p. Αξιόπιστη, αλλά barebones μητρική. Αυτή δεν έχει bios. Και οι δύο με ΑLC1200 audio codec. Τα μοναδικά αρνητικά. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Lfc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 44 λεπτά πριν, Lfc είπε Και οι δύο με ΑLC1200 audio codec. Έχω την εντύπωση ότι οι διαφορές ανάμεσα στο ALC1200 και το ALC1220 είναι μηδαμινές. Άλλα πράγματα κάνουν την διαφορά στον ήχο, όπως το να περνάει το κάθε audio channel από διαφορετικό PCB layer, η ποιότητα του ενισχυτή, αν τα audio enhancements είναι της Creative, της A-Volute ή των windows, αν έχει DAC και πάνω από όλα πόσο συχνά κάνει update η κάθε εταιρεία motherboard τους audio drivers και αν τους έχουν παραμετροποιήσει σωστά ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν όλα τα options της Realtek (audio fill, bass managment, room correction κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, elpenor είπε Έχω την εντύπωση ότι οι διαφορές ανάμεσα στο ALC1200 και το ALC1220 είναι μηδαμινές. Άλλα πράγματα κάνουν την διαφορά στον ήχο, όπως το να περνάει το κάθε audio channel από διαφορετικό PCB layer, η ποιότητα του ενισχυτή, αν τα audio enhancements είναι της Creative, της A-Volute ή των windows, αν έχει DAC και πάνω από όλα πόσο συχνά κάνει update η κάθε εταιρεία motherboard τους audio drivers και αν τους έχουν παραμετροποιήσει σωστά ώστε να συνεχίσουν να δουλεύουν όλα τα options της Realtek (audio fill, bass managment, room correction κλπ). Realtek S1220A high definition audio CODEC featuring Crystal Sound 3 SupremeFX S1220A High Definition Audio CODEC Realtek S1200A High Definition Audio CODEC Realtek ALC1220 Realtek ALC1200 Αυτή είναι η κατάταξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Ρε παιδιά ειλικρινά το 99.9% είναι τα ίδια τα ακουστικά και ο DAC/mixamp αν μιλάμε για ψηφιακή σύνδεση. Το realtek chipset παίζει μόνο ρόλο αν συνδέσεις απευθείας αναλογικά τα ακουστικά/ηχεία σου. Αλλά αν κάνεις αυτή τη δουλειά το πιο πιθανό είναι να έχεις και ξεχωριστή κάρτα ήχου. Tbh εγώ δεν είδα μεγάλη διαφορά ούτε μεταξύ realtek 1200 και 892. Αλλά αν ρυθμίζεις σωστά τα sliders στην soundblaster Z και το EQ είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση και με τα 2. Και δεν έχω και ακουστικά της προκοπής, κάτι cloud έχω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Lfc είπε Realtek S1220A high definition audio CODEC featuring Crystal Sound 3 SupremeFX S1220A High Definition Audio CODEC Realtek S1200A High Definition Audio CODEC Realtek ALC1220 Realtek ALC1200 Αυτή είναι η κατάταξη. Είμαι με την εντύπωση ότι το Realtek S1220A είναι μία έκδοση του Realtek S1220 που έχει αφαιρεθεί το Inter-IC Sound το οποίο αν έχω καταλάβει καλά είναι το interface για σύνδεση με DAC. Ακόμα και αν κάνω λάθος είναι σίγουρο ότι το 1220Α είναι πιο φτηνό για αυτό και όλες οι top μητρικές έχουν το σκέτο S1220. Πέρα από αυτό βάζεις πρώτο το Crystal Sound 3 της Asrock για το οποίο δεν έχω δει πουθενά κάποια απόδειξη ότι είναι καλύτερο από το SupremeFX της Asus ή το χωρίς όνομα αντίστοιχο της MSI. Το μόνο που έχω δει να κάνει η Asrock είναι να βάζει πυκνωτές της ELNA στον ενισχυτή (όπως η no1 Marantz) χωρίς όμως να τηρεί καμία άλλη προϋπόθεση για καλό ήχο (όπως αυτές που ανέφερα στο προηγούμενο post μου). Από τη δική μου μικρή εμπειρία με Asus και MSI προτιμάω την MSI γιατί ο ενισχυτής των ακουστικών έχει έξοδο και στην πίσω μεριά ενώ της Asus μόνο μπροστά. 2 λεπτά πριν, ilos είπε Ρε παιδιά ειλικρινά το 99.9% είναι τα ίδια τα ακουστικά και ο DAC/mixamp αν μιλάμε για ψηφιακή σύνδεση. Το realtek chipset παίζει μόνο ρόλο αν συνδέσεις απευθείας αναλογικά τα ακουστικά/ηχεία σου. Αλλά αν κάνεις αυτή τη δουλειά το πιο πιθανό είναι να έχεις και ξεχωριστή κάρτα ήχου. Tbh εγώ δεν είδα μεγάλη διαφορά ούτε μεταξύ realtek 1200 και 892. Αλλά αν ρυθμίζεις σωστά τα sliders στην soundblaster Z και το EQ είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση και με τα 2. Και δεν έχω και ακουστικά της προκοπής, κάτι cloud έχω. Εγώ έκανα σύγκριση ανάμεσα σε μία μητρική με creative pci κάρτα, την προηγούμενη μου με απλό 892 και την καινούργια με 1220/DAC και όλες τις προδιαγραφές. Η καινούργια παίζει καλύτερα από τις δύο προηγούμενες. Έκανα και σύγκριση με εξωτερικό DAC/Headphone amp των 200 ευρώ και η μόνη διαφορά ήταν ότι η μητρική είναι λίγο πιο bright. Βέβαια αυτές οι διαφορές ακούγονται μόνο σε FLAC από καλές ηχογραφήσεις και ακριβά ακουστικά. Πέρα από τις συγκρίσεις πάντως στην καθημερινότητα μου ακόμα και η 892 μια χαρά ήταν για να ακούω μουσική στο hifi και αν δεν είχα κάτσει να κάνω την σύγκριση και να τα ακούσω με τη σειρά δεν θα ήξερα ότι υπάρχει διαφορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Το θέμα είναι ότι αν βάλεις καλύτερα ακουστικά που οδηγούνται σωστά και δεν έχουν τρελά ohm θα κάνει πιο πολύ μπαμ η διαφορά σε σχέση με το αν είσαι με 892, 1200, 1220 κλπ. Βέβαια τα καλά ακουστικά έχουν συνήθως και αρκετά ohm οπότε θα χρειαστείς και amp. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, ilos είπε Το θέμα είναι ότι αν βάλεις καλύτερα ακουστικά που οδηγούνται σωστά και δεν έχουν τρελά ohm θα κάνει πιο πολύ μπαμ η διαφορά σε σχέση με το αν είσαι με 892, 1200, 1220 κλπ. Βέβαια τα καλά ακουστικά έχουν συνήθως και αρκετά ohm οπότε θα χρειαστείς και amp. Ισχύει σίγουρα για τις περισσότερες μητρικές, αν τα ακουστικά σου είναι πολλά ohm δεν μπορούν να τα οδηγήσουν σωστά και δεν έχεις αρκετό και καθαρό μπάσο. Οι μητρικές με SupremeFX και οι αντίστοιχες από τις υπόλοιπες εταιρείες έχουν ενισχυτή και τα καταφέρνουν αρκετά καλά και με τα πολλά ohm. Εμένα στην MSI τα 250 ohm ακουστικά μου ακούγονται απειροελάχιστα πιο transparent σε σχέση με το να συνδέσω τον ενισχυτή στη μητρική και τα ακουστικά πάνω του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) To Realtek S1220A high definition audio CODEC featuring Crystal Sound 3 είναι Asus και το SupremeFX S1220A High Definition Audio Gigabyte. Επειδή διάλεγα μεταξύ της Asus Prime x570 Pro και της Aorus x570 Pro Μάλιστα νομίζω η Asus έχει αποκλειστικότητα στο Crystal sound 3 Premium Japanese audio capacitors Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Lfc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα