Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Όπα ρε τρελέ. Πότε άλλαξες την ACE εσύ; 

Το 120% τι ακριβώς σημαίνει σε σχέση με το δικό μου 75 με 80%?

δεν εχω ιδεα , σε Load πεφτει στο 94%

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω παντως με τον 3700χ εχω 100-110 % σε idle  με pbo overclock + -0.5 offset.. και ετρεξα και ενα cinebench 20 μετα απο πολυ καιρο και ειμαι μια χαρα...

image.png.e5e8ded709cfc34a0ced040f6e2064bb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Thresh είπε

Σε μένα σε load πέφτει 86%, σε idle το βλέπω 200-400%. 😛

Δεν ξερω πραγματικα τι παιζει για μουφια μου κανει το ολο θεμα, σαν και αυτο με τους drivers που τους προκαλουσε θεματα και καλα αλλα κανενας απο μας δεν εειχε τετοιο θεμα

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα idle δε μας νοιάζει, δείχνουν ότινάναι literally. 87 σε stock χωρίς uv σε cb είναι στα όρια της κλεψιάς. +/- 5-10% θα έπρεπε να είναι από το 100%.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1

15 λεπτά πριν, anonymousss94 είπε

Aπο τις πιο ομορφες motherboard που εχω δει τα τελευταια χρονια και με πολυ ενδιαφεροντα features 

Edit: Τωρα ειδα οτι μπηκε πριν 2 σελιδες, το αφηνω για να ομορφαινει το thread απο την εικονα :P 

01.png.046e19b83db315202925ef8ea167af4f.png

GIGABYTE B550 VISION

Σκέτη κλοπή design από asus prime ws x570-ace!  Ευτυχώς που την κάνανε μισή άσπρη για ξεκάρφωμα...

jox335obwszk4nxi_setting_fff_1_90_end_1000.png.jpg

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Lfc είπε

Σκέτη κλοπή design από asus prime ws x570-ace!  Ευτυχώς που την κάνανε μισή άσπρη για ξεκάρφωμα...

jox335obwszk4nxi_setting_fff_1_90_end_1000.png.jpg

Literally καμία σχέση το design της μίας με τη άλλης μιας και έχουν εντελώς διαφορετικό look και θεματολογία. Η Giga είναι πραγματικά ότι πιο clean έχω δει στην ζωή μου σε μητρική με απλό rounded γεωμετρικό design και επιφάνειες. Το μόνο κοινό που έχει με την ASUS είναι τα γεωμετρικά σχήματα, σε περιορισμένο βαθμό, αλλά γενικά πόσο περίπλοκο σχήμα μπορεί να έχει μια ψύκτρα;. 

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Literally καμία σχέση το design της μίας με τη άλλης μιας και έχουν εντελώς διαφορετικό look και θεματολογία. Η Giga είναι πραγματικά ότι πιο clean έχω δει στην ζωή μου σε μητρική με απλό rounded γεωμετρικό design και επιφάνειες. Το μόνο κοινό που έχει με την ASUS είναι τα γεωμετρικά σχήματα, σε περιορισμένο βαθμό, αλλά γενικά πόσο περίπλοκο σχήμα μπορεί να έχει μια ψύκτρα;. 

Ποιά ψύκτρα; 🤩  Μητρική θες να πεις. Μιλάμε για όλη την μητρική.

Μόλις την πρωτοείδα νόμιζα ότι είναι η asus prime ws x570-ace και την βάψανε με πινέλο. Τρομερό!

Επεξ/σία από Lfc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lfc είπε

Ποιά ψύκτρα; 🤩  Μητρική θες να πεις. Μιλάμε για όλη την μητρική.

Μόλις την πρωτοείδα νόμιζα ότι είναι η asus prime ws x570-ace και την βάψανε με πινέλο. Τρομερό!

Θα συμφωνήσω με τον kostas_anes, δεν βλέπω καμία ομοιότητα σχεδιαστικά στις δύο μητρικές. Εκτός από το γεγονός ότι είναι και οι δύο ATX μητρικές xD

Επίσης, μόνο σε μένα φαίνεται άσχημη η gigabyte; 

Επεξ/σία από Kris_Lyn
  • Like 1

5 ώρες πριν, Kris_Lyn είπε

Επίσης, μόνο σε μένα φαίνεται άσχημη η gigabyte; 

Δε βλέπεις το γενικότερο potential.😁 Η giga με το ανάλογο silver case (πχ O11 dynamic air), trident royal μνήμες και κάποια από τις founders turing θα είναι κουκλί σαν σύνολο. RGB τα πάντα σεταρισμένα για pulsing white.Απλά όνειρο. Το προηγούμενο build μου με το s340 elite και τα white led fans είχε παρόμοια φιλοσοφία, τώρα κοιτάζω το νέο και νομίζω ότι έσκασε spaceship στα Χριστούγεννα.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, ilos είπε

Δε βλέπεις το γενικότερο potential.😁 Η giga με το ανάλογο silver case (πχ O11 dynamic air), trident royal μνήμες και κάποια από τις founders turing θα είναι κουκλί σαν σύνολο. RGB τα πάντα σεταρισμένα για pulsing white.Απλά όνειρο. Το προηγούμενο build μου με το s340 elite και τα white led fans είχε παρόμοια φιλοσοφία, τώρα κοιτάζω το νέο και νομίζω ότι έσκασε spaceship στα Χριστούγεννα.

Lian Li Ο11 dynamic air. Τι κουτί! Έφτασε μέχρι τις δύο τελευταίες επιλογές. Τελικά το απέρριψα για το Corsair carbide 540 air Black. 

Πλάκα μου κάνεις;

Lian Li και Asus ws x570-ace 

Ακριβώς το ίδιο δηλαδή αλλά black. 

Ναι αυτό το build  που περιέγραψες είναι pretty😍. Για μια στιγμή σκέφτηκα να τα γυρίσω όλα πισώ. 

Επεξ/σία από Lfc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...