akoinonitos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε Όπα ρε τρελέ. Πότε άλλαξες την ACE εσύ; Το 120% τι ακριβώς σημαίνει σε σχέση με το δικό μου 75 με 80%? δεν εχω ιδεα , σε Load πεφτει στο 94% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Εγω παντως με τον 3700χ εχω 100-110 % σε idle με pbo overclock + -0.5 offset.. και ετρεξα και ενα cinebench 20 μετα απο πολυ καιρο και ειμαι μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 18 minutes ago, akoinonitos said: δεν εχω ιδεα , σε Load πεφτει στο 94% Σε μένα σε load πέφτει 86%, σε idle το βλέπω 200-400%. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Thresh είπε Σε μένα σε load πέφτει 86%, σε idle το βλέπω 200-400%. 😛 Δεν ξερω πραγματικα τι παιζει για μουφια μου κανει το ολο θεμα, σαν και αυτο με τους drivers που τους προκαλουσε θεματα και καλα αλλα κανενας απο μας δεν εειχε τετοιο θεμα Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα idle δε μας νοιάζει, δείχνουν ότινάναι literally. 87 σε stock χωρίς uv σε cb είναι στα όρια της κλεψιάς. +/- 5-10% θα έπρεπε να είναι από το 100%. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από ilos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Η αεροτομή στα VRM βοηθάει για το downforce; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, anonymousss94 είπε Aπο τις πιο ομορφες motherboard που εχω δει τα τελευταια χρονια και με πολυ ενδιαφεροντα features Edit: Τωρα ειδα οτι μπηκε πριν 2 σελιδες, το αφηνω για να ομορφαινει το thread απο την εικονα GIGABYTE B550 VISION Σκέτη κλοπή design από asus prime ws x570-ace! Ευτυχώς που την κάνανε μισή άσπρη για ξεκάρφωμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Lfc είπε Σκέτη κλοπή design από asus prime ws x570-ace! Ευτυχώς που την κάνανε μισή άσπρη για ξεκάρφωμα... Literally καμία σχέση το design της μίας με τη άλλης μιας και έχουν εντελώς διαφορετικό look και θεματολογία. Η Giga είναι πραγματικά ότι πιο clean έχω δει στην ζωή μου σε μητρική με απλό rounded γεωμετρικό design και επιφάνειες. Το μόνο κοινό που έχει με την ASUS είναι τα γεωμετρικά σχήματα, σε περιορισμένο βαθμό, αλλά γενικά πόσο περίπλοκο σχήμα μπορεί να έχει μια ψύκτρα;. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από kostas_anes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Literally καμία σχέση το design της μίας με τη άλλης μιας και έχουν εντελώς διαφορετικό look και θεματολογία. Η Giga είναι πραγματικά ότι πιο clean έχω δει στην ζωή μου σε μητρική με απλό rounded γεωμετρικό design και επιφάνειες. Το μόνο κοινό που έχει με την ASUS είναι τα γεωμετρικά σχήματα, σε περιορισμένο βαθμό, αλλά γενικά πόσο περίπλοκο σχήμα μπορεί να έχει μια ψύκτρα;. Ποιά ψύκτρα; 🤩 Μητρική θες να πεις. Μιλάμε για όλη την μητρική. Μόλις την πρωτοείδα νόμιζα ότι είναι η asus prime ws x570-ace και την βάψανε με πινέλο. Τρομερό! Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Lfc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kris_Lyn Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lfc είπε Ποιά ψύκτρα; 🤩 Μητρική θες να πεις. Μιλάμε για όλη την μητρική. Μόλις την πρωτοείδα νόμιζα ότι είναι η asus prime ws x570-ace και την βάψανε με πινέλο. Τρομερό! Θα συμφωνήσω με τον kostas_anes, δεν βλέπω καμία ομοιότητα σχεδιαστικά στις δύο μητρικές. Εκτός από το γεγονός ότι είναι και οι δύο ATX μητρικές xD Επίσης, μόνο σε μένα φαίνεται άσχημη η gigabyte; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Kris_Lyn 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Kris_Lyn είπε Επίσης, μόνο σε μένα φαίνεται άσχημη η gigabyte; Δε βλέπεις το γενικότερο potential.😁 Η giga με το ανάλογο silver case (πχ O11 dynamic air), trident royal μνήμες και κάποια από τις founders turing θα είναι κουκλί σαν σύνολο. RGB τα πάντα σεταρισμένα για pulsing white.Απλά όνειρο. Το προηγούμενο build μου με το s340 elite και τα white led fans είχε παρόμοια φιλοσοφία, τώρα κοιτάζω το νέο και νομίζω ότι έσκασε spaceship στα Χριστούγεννα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, ilos είπε Δε βλέπεις το γενικότερο potential.😁 Η giga με το ανάλογο silver case (πχ O11 dynamic air), trident royal μνήμες και κάποια από τις founders turing θα είναι κουκλί σαν σύνολο. RGB τα πάντα σεταρισμένα για pulsing white.Απλά όνειρο. Το προηγούμενο build μου με το s340 elite και τα white led fans είχε παρόμοια φιλοσοφία, τώρα κοιτάζω το νέο και νομίζω ότι έσκασε spaceship στα Χριστούγεννα. Lian Li Ο11 dynamic air. Τι κουτί! Έφτασε μέχρι τις δύο τελευταίες επιλογές. Τελικά το απέρριψα για το Corsair carbide 540 air Black. Πλάκα μου κάνεις; Lian Li και Asus ws x570-ace Ακριβώς το ίδιο δηλαδή αλλά black. Ναι αυτό το build που περιέγραψες είναι pretty😍. Για μια στιγμή σκέφτηκα να τα γυρίσω όλα πισώ. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Lfc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glight Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι αυτό το minimal design. Γεμίσαμε με δράκους και στολίδια σαν παζάρι στην China Town 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Τιμούλες δε μας λένε γενικά και θα πέσουν εγκεφαλικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα