Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

55 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Μιας που το B550 θα είναι τιμολογιακά 🚫, έχουμε κανένα νέο για μητρικές με Α520;

Για Σεμπτεμβρη - Οκτωβρη λένε

14 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Μάλλον, από το CPU

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα οι βλάκες να μην δωσουν

το παρακατω δεν ειναι επισημο αλλα μεχρι στιγμή εχει αποδειχθει αξιοπιστο

spacer.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Και δεν θα έχει και OC (αν ισχύει το πινακάκι) λολ. DOA θα είναι το A520 τότε, εκτός αν κάνουν 40-50 ευρώ οι μητρικές ξέρω ΄γω..

5 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Ποιος IMC είναι στα 1300MHz ??

Aυτός που τρέχει RAM στα 5200MHz με 3rd Gen CPU ;) 

11 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε

Οταν λεει δεν θα κάνουν oc  εννοεί ουτε στις μνημες? Αμα κανουν μόνο στις μνημες ποιος νοιαζεται για το core oc?!

To A320 μια χαρά κλοκάρει μνήμες, οπότε πιστεύω θα το βάλουνε και στο Α520.

Αμα το βαλουνε θα γινουν πανηγύρια! Εγω απο οτι εχω δει σε ryzen το core oc δινει πολυ λιγα gains το ram oc ειναι το ζουμακι. Αμα δωνει στα 60αρια μητρικες και κλοκαρουν μνημες τιμια (οχι φαση x570 της msi αλλα τιμια) θα παει γονα τη μπατζετ κατηγορια!

Ρε παλικάρια οι περισσότερες a520 θα είναι με γυμνά vrm κλπ. Και από τη στιγμή που δε θα έχουν pcie4, pbo γιατί να μη πάρει κάποιος μια φτηνιάρα b450 ffs?

• Thanks 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 60 ευρώ παίρνεις Β450, γιατί να πάρεις Α520; Για να βάλεις 4.0 nvme, λολ; (αν θα έχει κιόλας 4.0). Το ότι δεν κάνεις ιδιαίτερο OC στους Ryzen δεν λέει κάτι, άμα έρθουν στην ίδια τιμή με τις φθηνές Β450. Και πέρα από αυτό υπάρχουν αναφορές ότι όσο βελτιώνονται τα yields βελτιώνεται και το OC, οπότε γιατί όχι; και ας είναι 200MHz μόνο. 200>>0..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, μια ερώτηση, γιατί δε το βρήκα. Έχουμε καμιά υποψία πόσο θα κοστίζουν οι 550; Όπου να 'ναι δε κυκλοφορούν; Γιατί εγώ φαντάζομαι πως με 150€ θα μπορώ να βάλω σε νέο pc, εφόσον πρόκειται να αντικαταστήσουν τις 450. Πλανώμαι;  :P

Επεξ/σία από afragorn

Επισκέπτης
34 λεπτά πριν, afragorn είπε

Παιδιά, μια ερώτηση, γιατί δε το βρήκα. Έχουμε καμιά υποψία πόσο θα κοστίζουν οι 550; Όπου να 'ναι δε κυκλοφορούν; Γιατί εγώ φαντάζομαι πως με 150€ θα μπορώ να βάλω σε νέο pc, εφόσον πρόκειται να αντικαταστήσουν τις 450. Πλανώμαι;  :P

Δεν θα τις αντικαταστήσουν. θα υπάρχουν και οι Β450 κανονικά και θα πάρουν και 4000. Ο μόνος λόγος να πάρεις Β550 είναι το pci 4.0 σε nvme αν σε ενδιαφέρει, αν ασχολείσαι με productivity και κάνεις edit πολύ μεγάλα αρχεία π.χ. Απ' ότι έχω καταλάβει δεν θα έχουν 4.0 στην gpu (όχι ότι χρειάζεται κάπου έτσι και αλλιώς). Διορθώστε με αν κάνω λάθος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Δεν θα τις αντικαταστήσουν. θα υπάρχουν και οι Β450 κανονικά και θα πάρουν και 4000. Ο μόνος λόγος να πάρεις Β550 είναι το pci 4.0 σε nvme αν σε ενδιαφέρει, αν ασχολείσαι με productivity και κάνεις edit πολύ μεγάλα αρχεία π.χ. Απ' ότι έχω καταλάβει δεν θα έχουν 4.0 στην gpu (όχι ότι χρειάζεται κάπου έτσι και αλλιώς). Διορθώστε με αν κάνω λάθος..

Τα b550 από cpu έχουν κανονικά 1x16 + 1x4 nvme m2 gen4 lanes . Απλά όλα τα υπόλοιπα lanes από το chipset είναι gen3 σε αντίθεση με το x570 που είναι gen4 και το b450 που είναι gen2.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...