billeiros Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, narta είπε Δεν ειναι θεμα ελπιδας. Η Lisa Sue δηλωσε οτι συνηθως τα πρωτα προιοντα που μπαινουν σε παραγωγη με μικροτερο node ειναι τα "mobile". ΣΑτην χειροτερη ενοουσε αλλων εταιριων aka κινητα (Apple, Qcom, HiSilicon, Mediatek). Στην καλυτερη τα mobile APU. Για τα desktop που εχουν οριστηκοποιηθει εδω και μηνες και ηδη εχουμε εδω και καμποσο καιρο rev A0 part στους partners για testing δεν αλλαζει ετσι ευκολα το node. Πάλι στα ψωρο 7nm θα μεινουμε δλδ ..δεν πειράζει υπάρχουν και χειροτερα Τελικά το manual oc προκαλεί degradation? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, billeiros είπε Πάλι στα ψωρο 7nm θα μεινουμε δλδ ..δεν πειράζει υπάρχουν και χειροτερα Δες το αλλιως: Unified cache. No ccx latency. Refined node. Higher clocks. Δες το ακομα καλυτερα: No more Intel "best gaming cpu" shenanigans. Δες το απο την μερια του καταναλωτη και μονο: Η IntelΑ θα αναγκαστει να κανει κατι. Τεχνολογικα; Τιμες; Whatever. Win-Win situation για εμας. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, narta είπε Δες το αλλιως: Unified cache. No ccx latency. Refined node. Higher clocks. Δες το ακομα καλυτερα: No more Intel "best gaming cpu" shenanigans. Δες το απο την μερια του καταναλωτη και μονο: Η IntelΑ θα αναγκαστει να κανει κατι. Τεχνολογικα; Τιμες; Whatever. Win-Win situation για εμας. Ήδη οι επιδόσεις του 3900 με ικανοποιούν απόλυτα.σε 1440p που είμαι με την ti heavily oced έχω μηδαμινές διαφορες από όταν την είχα στον 9700 μου.αλλα καλοδεχούμενοι.να ισιωσουν και τα πράγματα επιτέλους γιατί η άπληστη ιντελ πρέπει να πάρει το μάθημα της για τα καλά.μακαρι να επανέλθει δυνατά στα επόμενα χρόνια γιατί χρειαζόμαστε τον ανταγωνισμο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, billeiros είπε Τελικά το manual oc προκαλεί degradation? Electron mitigation is real. Δεν μπορεις να πας κοντρα στους νομους της φυσικης. Γιατι να κανεις manual oc? PBO set and forget. Τα κερδη σε ρεαλιστικα σεναρια ειναι ανυπαρκτα. Εκτος αν εισαι oc, τοτε pay and shut up! Αν δεν καψεις 2-3 τσιπακια σκατα oc εισαι 🤣 1 λεπτό πριν, billeiros είπε μακαρι να επανέλθει δυνατά στα επόμενα χρόνια γιατί χρειαζόμαστε τον ανταγωνισμο The beast will never die. Θα επανελθει, εχει και το brain reserve, εχει φυσικα και αποθεματα σε λιπος. Οταν θα αρχιζει να τσουζει η σφαλιαρα σε servers και mobile κομματι θα ξεκινησουν οι σφυξεις. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από narta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, narta είπε Electron mitigation is real. Δεν μπορεις να πας κοντρα στους νομους της φυσικης. Γιατι να κανεις manual oc? PBO set and forget. Τα κερδη σε ρεαλιστικα σεναρια ειναι ανυπαρκτα. Εκτος αν εισαι oc, τοτε pay and shut up! Αν δεν καψεις 2-3 τσιπακια σκατα oc εισαι 🤣 Σε gaming δεν αξίζει συμφωνώ.με pbo είμαι κι εγώ απλά λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, billeiros είπε με pbo είμαι κι εγώ απλά λεω Σε τρωει ο ποπουδακος σου ε; 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, narta είπε Σε τρωει ο ποπουδακος σου ε; 😅 Ε καλά τις μετρήσεις μου τις έχω πάρει.το oc ανά ccx μόνο αξίζει.να κλειδώνεις ψηλά τους πρώτους πυρήνες.ετσι το single ανεβαίνει αρκετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, billeiros είπε https://www.guru3d.com/news-story/ryzen-4000-desktop-processors-moved-to-5nm-process-and-released-in-late-2020.html Ακούγεται πολύ έντονα για 5nm....Έχει πλακα Update 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, narta είπε Update λινκ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) https://twitter.com/HansDeVriesNL/status/1267020683072229379/photo/1 Εχει λαθακια φυσικα αλλα δεν ειναι και αδυνατο αν το συνδιασεις με οτι ειπε η Lisa Su Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από narta 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, narta είπε https://twitter.com/HansDeVriesNL/status/1267020683072229379/photo/1 Εχει λαθακια φυσικα αλλα δεν ειναι και αδυνατο αν το συνδιασεις με οτι ειπε η Lisa Su απλα οπως γραφουν και στα σχολια απο κάτω ειναι σχεδον αδυνατον η samsung που κανει licensing to rdna να παει να τα φτιαξει στην tsmc αντι στα δικα της εργοστασια επισης νομίζω οτι τα cortex x1 δεν ειναι για κινητα αλλα δεν βρηκα ακομα το χρονο να διαβασω το κειμενο στο anandtech και wikichip επιπλεον τι να το κάνουνε το raytracing τα κινητα? Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από EddieObscurant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε επιπλεον τι να το κάνουνε το raytracing τα κινητα? Γιατί στα pc το κάνουμε κάτι ? 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Προχθες ανακοινώθηκαν οι A78 και X1 και σήμερα έχουν ολόκληρο SoC σχεδιάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Όποιος δεν έχει πουλήσει ακόμα, αγοράζω παλιά να ξέρετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 https://m.hexus.net/tech/news/cpu/143089-amd-ryzen-3000xt-cpus-listed-priced-european-retailer/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα