Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, narta είπε

Δεν ειναι θεμα ελπιδας. Η Lisa Sue δηλωσε οτι συνηθως τα πρωτα προιοντα που μπαινουν σε παραγωγη με μικροτερο node ειναι τα "mobile". ΣΑτην χειροτερη ενοουσε αλλων εταιριων aka κινητα (Apple, Qcom, HiSilicon, Mediatek). Στην καλυτερη τα mobile APU. Για τα desktop που εχουν οριστηκοποιηθει εδω και μηνες και ηδη εχουμε εδω και καμποσο καιρο rev A0 part στους partners για testing δεν αλλαζει ετσι ευκολα το node.

Πάλι στα ψωρο 7nm θα μεινουμε δλδ ..δεν πειράζει υπάρχουν και χειροτερα

Τελικά το manual oc προκαλεί degradation? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, billeiros είπε

Πάλι στα ψωρο 7nm θα μεινουμε δλδ ..δεν πειράζει υπάρχουν και χειροτερα

Δες το αλλιως: Unified cache. No ccx latency. Refined node. Higher clocks.

Δες το ακομα καλυτερα: No more Intel "best gaming cpu" shenanigans. 

Δες το απο την μερια του καταναλωτη και μονο: Η IntelΑ θα αναγκαστει να κανει κατι. Τεχνολογικα; Τιμες; Whatever. Win-Win situation για εμας. 

• Like 2
  • Sad 1

Μόλις τώρα, narta είπε

Δες το αλλιως: Unified cache. No ccx latency. Refined node. Higher clocks.

Δες το ακομα καλυτερα: No more Intel "best gaming cpu" shenanigans. 

Δες το απο την μερια του καταναλωτη και μονο: Η IntelΑ θα αναγκαστει να κανει κατι. Τεχνολογικα; Τιμες; Whatever. Win-Win situation για εμας. 

Ήδη οι επιδόσεις του 3900 με ικανοποιούν απόλυτα.σε 1440p που είμαι με την ti heavily oced έχω μηδαμινές διαφορες από όταν την είχα στον 9700 μου.αλλα καλοδεχούμενοι.να ισιωσουν και τα πράγματα επιτέλους γιατί η άπληστη ιντελ πρέπει να πάρει το μάθημα της για τα καλά.μακαρι να επανέλθει δυνατά στα επόμενα χρόνια γιατί χρειαζόμαστε τον ανταγωνισμο

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, billeiros είπε

Τελικά το manual oc προκαλεί degradation? 

Electron mitigation is real.

Δεν μπορεις να πας κοντρα στους νομους της φυσικης. Γιατι να κανεις manual oc? PBO set and forget. Τα κερδη σε ρεαλιστικα σεναρια ειναι ανυπαρκτα.

Εκτος αν εισαι oc, τοτε pay and shut up!  Αν δεν καψεις 2-3 τσιπακια σκατα oc εισαι 🤣

1 λεπτό πριν, billeiros είπε

μακαρι να επανέλθει δυνατά στα επόμενα χρόνια γιατί χρειαζόμαστε τον ανταγωνισμο

The beast will never die. Θα επανελθει, εχει και το brain reserve, εχει φυσικα και αποθεματα σε λιπος. Οταν θα αρχιζει να τσουζει η σφαλιαρα σε servers και mobile κομματι θα ξεκινησουν οι σφυξεις.

Επεξ/σία από narta

Μόλις τώρα, narta είπε

Electron mitigation is real.

Δεν μπορεις να πας κοντρα στους νομους της φυσικης. Γιατι να κανεις manual oc? PBO set and forget. Τα κερδη σε ρεαλιστικα σεναρια ειναι ανυπαρκτα.

Εκτος αν εισαι oc, τοτε pay and shut up!  Αν δεν καψεις 2-3 τσιπακια σκατα oc εισαι 🤣

Σε gaming δεν αξίζει συμφωνώ.με pbo είμαι κι εγώ απλά λεω

3 λεπτά πριν, narta είπε

Σε τρωει ο ποπουδακος σου ε; 😅

Ε καλά τις μετρήσεις μου τις έχω πάρει.το oc ανά ccx μόνο αξίζει.να κλειδώνεις ψηλά τους πρώτους πυρήνες.ετσι το single ανεβαίνει αρκετα

• Like 1

12 ώρες πριν, billeiros είπε

https://www.guru3d.com/news-story/ryzen-4000-desktop-processors-moved-to-5nm-process-and-released-in-late-2020.html

Ακούγεται πολύ έντονα για 5nm....Έχει πλακα

Update

eILyH73.png

• Like 7
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://twitter.com/HansDeVriesNL/status/1267020683072229379/photo/1

Εχει λαθακια φυσικα αλλα δεν ειναι και αδυνατο αν το συνδιασεις με οτι ειπε η Lisa Su

Επεξ/σία από narta
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, narta είπε

https://twitter.com/HansDeVriesNL/status/1267020683072229379/photo/1

Εχει λαθακια φυσικα αλλα δεν ειναι και αδυνατο αν το συνδιασεις με οτι ειπε η Lisa Su

απλα οπως γραφουν και στα σχολια απο κάτω ειναι σχεδον αδυνατον η  samsung που κανει licensing to rdna να παει να τα φτιαξει στην tsmc αντι στα δικα της εργοστασια

επισης νομίζω οτι τα cortex x1 δεν ειναι για  κινητα αλλα δεν βρηκα ακομα το χρονο να διαβασω το κειμενο στο anandtech και wikichip

επιπλεον τι να το κάνουνε το raytracing τα κινητα?

Επεξ/σία από EddieObscurant

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...