Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Weiss είπε

ryzen 3600x με Dark Rock 4,  με θερμοκρασία δωματίου 27-29C παίζει από 38-50 σε idle και σε gaming δεν έχω ξεπεράσει τους 72.

Το θέμα είναι ότι χωρίς pbo έχω καλύτερες και πιο σταθερές temps, μήπως να το απενεργοποιήσω για καλοκαίρι ή θα χάσω πολύ σε επιδόσεις?

Και εμένα έτσι είναι ο 3700Χ με το ίδιο cooler, απλά στο gaming συνήθως είναι στους 60-62 C. 

Με folding που δοκιμάζω για να δω τι θα κάνει φτάνει 77-78 C με την gpu να δουλεύει και αυτή στο full (δηλαδή να βγάζει και αυτή άπειρη θερμότητα). 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikpoth είπε

Εγω θα βγω λιγο off με το θεμα και θα πω οτι η μητρικη που κραταει ειναι οτι χειροτερο εχει περασει απο χερια μου xD. Μολις τελειωσα να την κανω review.  

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στο Zen 3 topic plz, μην συζητάμε για τα ίδια σε 2-3 διαφορετικά topics.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 13/5/2020 στις 9:24 ΠΜ, yiannis1991 είπε

Δεν θα βγάλει, γιατί αν βγάλει θα ανοίξει η όρεξη, και δικαιολογημένα, και στους άλλους. Πάνε τα Χ470/Β450, αιωνία τους η μνήμη..

Μάντεψε.... 😁

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Μάντεψε.... 😁

Θαύμα, καλέ θαύμα!! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Spoiler

EYe_vh9WoAgT4fh?format=png&name=small

EYfAeK4WoAI2AuV?format=jpg&name=small

EYe_l8WXgAIUrxQ?format=png&name=small

spacer.png

https://www.digitimes.com/news/a20200520PD210.html

Mεγαλη απορια το τι θα ειναι το 600series chipsets , καθως digitimes συνηθως ειναι 100% σε οτι εχει θεμα με εργοστασια

Πιθανοτατα εχει να κανει με τη φημη οτι η amd θελει να μειωσει την παραγωγη x570 που ειναι δικια της. Το b550 ειναι στην glofo 14/12 οποτε πιθανον και τα υπολοιπα

Επεξ/σία από EddieObscurant
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε

Mεγαλη απορια το τι θα ειναι το 600series chipsets

AM4+ Zen3+ 7nm+ EUV

Πολλα + για να μην το κανει πραξη το (πολυ πετυχημενο ομολογουμενως😅 ) τμημα  marketing της AMD 

Επεξ/σία από narta
Δημοσ.
1 ώρα πριν, narta είπε

AM4+ Zen3+ 7nm+ EUV

Πολλα + για να μην το κανει πραξη το (πολυ πετυχημενο ομολογουμενως😅 ) τμημα  marketing της AMD 

Mα οι ζεν3 θα χουνε βγει πιο πριν απο το τελος του ετους που λεει για 600chipset και για zen4 ειναι πολύ νωρις

τα χουνε κανει παντως οτι να ναι. Φαντασου να μην ειχαν και καλα προιοντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/5/2020 στις 5:18 ΜΜ, kostas_anes είπε

Εγω θα βγω λιγο off με το θεμα και θα πω οτι η μητρικη που κραταει ειναι οτι χειροτερο εχει περασει απο χερια μου xD. Μολις τελειωσα να την κανω review.  

Δύναμη τα DEC mosfets ... 20A Per Phase με λίγο τύχη και στα συν οτι έχει ένα LowSide ανα Phase. Φέρνει λίγο απο θρυλικές εποχές της MSI με τις AM2/AM3 και τα αθάνατα NIKOSEM. Τα mastermind της Asrock θα 'χουν στα σκαριά και design για 2-Phase CPU-VRM αλά G31 και recycled πράσινο PCB απο το 2005 ...

Επεξ/σία από 50EuroUser
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

Mα οι ζεν3 θα χουνε βγει πιο πριν απο το τελος του ετους που λεει για 600chipset και για zen4 ειναι πολύ νωρις

AM4+

Zen3+

7nm+ EUV

Ανετα κοτσαρει τα παραπανω σε 600 series stop gap 2021 μεχρι ΑΜ5/DDR5/PCIEX5/May 5th 2022  (πολλα 5αρια για να μην το εκμεταλευτει το marketing team😆)

Επεξ/σία από narta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...