Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα βγάλει, γιατί αν βγάλει θα ανοίξει η όρεξη, και δικαιολογημένα, και στους άλλους. Πάνε τα Χ470/Β450, αιωνία τους η μνήμη..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

All technical data of AMD’s new “Renoir” desktop APU portfolio for AM4 at a glance | Exclusive Leak!

Part-0.png

Part-1.png

Part-2.png

Part-3.png

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εδώ το μηχάνημα έχει πάρει φωτιά..50αρια για πρωινό σε idle. Κρίμα τα custom cooling..😂

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, nikpoth said:

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εδώ το μηχάνημα έχει πάρει φωτιά..50αρια για πρωινό σε idle. Κρίμα τα custom cooling..😂

Με 3700Χ βλέπω min 36 με 42, να ανεβοκατεβαίνει λόγω PBO. Case το Obsidian 750D, AIO η 6-7 ετών Corsair H100i.

Θερμοκρασία δωματίου 25.5

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27 θερμοκρασία δωματίου έχω και το σύστημα μια ώρα από το boot με μόνο σερφαρισμα είναι, 39 minimum/ current 44-53 με pbo / average 49. Έκανε και pick 64 σε κάποια φάση για το ξενερωμα. Εντωμεταξυ δεν θυμάμαι καθόλου που παίζαμε πέρσι το καλοκαίρι για να μην μπαίνω σε κόπο να τσεκαρω παστουλα.

Edit: και 32c βαθμούς το υγρό.

Επεξ/σία από nikpoth
Δημοσ.

Εμενα μαλλον εχει θεμα καποιος σενσορας δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.Σε idle μου βγαζει 50 βαθμους και σε cinebench r20 Φτανει 61.Μετράω με θερμόμετρο που μετράνε αγωνιστικα αυτοκινητακια με nitro της hpi  και το βαζω πισω απο το σοκετ της μητρικης που ειναι γυμνο και δειχνει 35 idle και 48 βαθμους με cinebench 

• Like 1
Δημοσ.

Σε idle, αν φάει 2 volt spikes / boost καπάκια χτυπάει στιγμιαία και 60 ο 3700x με την wraith prism. Παρόλα αυτά σε gaming είναι κάτω από 65 και σε handbrake που έτρεξα ένα μικρό file, κάτω από 80. Και αυτά με τις τρελές  σημερινές ambient. Ίσως ανοίξω ac από αύριο.😁

• Like 1
Δημοσ.

Scam αλλαγμενο IHS

Οσο για τα temps, ωρε παλικαριά και παλικάρισες, αν under load ειναι σε καλες θερμοκρασιες τι σας κόφτει; 

• Like 1
Δημοσ.

ryzen 3600x με Dark Rock 4,  με θερμοκρασία δωματίου 27-29C παίζει από 38-50 σε idle και σε gaming δεν έχω ξεπεράσει τους 72.

Το θέμα είναι ότι χωρίς pbo έχω καλύτερες και πιο σταθερές temps, μήπως να το απενεργοποιήσω για καλοκαίρι ή θα χάσω πολύ σε επιδόσεις?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Weiss είπε

ryzen 3600x με Dark Rock 4,  με θερμοκρασία δωματίου 27-29C παίζει από 38-50 σε idle και σε gaming δεν έχω ξεπεράσει τους 72.

Το θέμα είναι ότι χωρίς pbo έχω καλύτερες και πιο σταθερές temps, μήπως να το απενεργοποιήσω για καλοκαίρι ή θα χάσω πολύ σε επιδόσεις?

To cpu ειναι rated @95c 

Αν δεν τρως throttle ποιος ο λογος; Εχω 3770k που παιζει 4.5GHz εδω και 8 χρόνια και δεν εχει κανει κιχ μιας και παει 75c max

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...