Aten-Ra Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σε άλλο forum, Αναφορά σε κείμενο AtenRa In roadmaps slides, every company states that the roadmap is subject to change. So dont ever try to use a roadmap like it is written in stone. * Planned AMD Socket support until 2020. Subject to future roadmap modifications Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από Aten-Ra
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Οπότε τι συμπέρασμα βγάζουμε από αυτό; να αγοράζουμε την πιο ξεφτίλα μητρική ίσα ίσα για το cpu μας γιατί ξαφνικά μπορεί να κοπεί το support.. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
Aten-Ra Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μην παρεξηγηθώ και εγώ περίμενα support σε ZEN 3 από τα 4xx Chipsets. Ας μιλήσουν οι καταναλωτές με το πορτοφόλι τους * * Δεν περιμένω να γίνει τίποτα Ps. Είμαι υπέρ του να κρατάνε την μητρική μέχρι δυο γενιές επεξεργαστών. Αρκεί να υπάρχει λόγος που θα χρειάζονται καινούργιο socket (καινούργια χαρακτηριστικά) Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από Aten-Ra 1
nick0lis Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δεν έχω καταλάβει την γκρίνια σε ολα τα φορουμ αν ο zen3 ειναι συμβατός στο chipset 4xx. Υπάρχει κάποιος που δεν τον φτάνει ο 3900 ή ο 3950Χ ; Ούτε το Χ399 φτάνει με τον 2990Χ ; Δεν νομίζω ότι η AMD ειναι σώβρακο φανέλα σαν τα κινητά Android.
CometRyzen Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nick0lis είπε Δεν έχω καταλάβει την γκρίνια σε ολα τα φορουμ αν ο zen3 ειναι συμβατός στο chipset 4xx. Υπάρχει κάποιος που δεν τον φτάνει ο 3900 ή ο 3950Χ ; Ούτε το Χ399 φτάνει με τον 2990Χ ; Δεν νομίζω ότι η AMD ειναι σώβρακο φανέλα σαν τα κινητά Android. Νταξει άμα δεν υπάρχει άτομο που να μην του φτάνει ο 3950 τότε τι βγάζουν καινούργιους επεξεργαστές? Η AMD πάντως διαφωνεί μαζί σου, πιστεύει ότι υπάρχουν άτομα που δεν τους φτάνει ο 3950 γιαυτό βγάζουν τον 4950 Καταλαβαίνεις ότι ας πούμε μπορεί να υπάρχουν άτομα που αγόρασαν ας πούμε μια καλή x470 με έναν entry level 1600 για να κουμπωσουν zen3? Και ξαφνικά τους λέει η. Amd πάρε τα τέτοια μου? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από CometRyzen 2
comfuzio Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μ'αρέσει που στο τοπικ των x570/b550 μιλάμε για τα άλλα chipset!
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Για να μην παρεξηγηθώ και εγώ περίμενα support σε ZEN 3 από τα 4xx Chipsets. Ας μιλήσουν οι καταναλωτές με το πορτοφόλι τους * * Δεν περιμένω να γίνει τίποτα Ps. Είμαι υπέρ του να κρατάνε την μητρική μέχρι δυο γενιές επεξεργαστών. Αρκεί να υπάρχει λόγος που θα χρειάζονται καινούργιο socket (καινούργια χαρακτηριστικά) Το προβλημα ολο ειναι η "υποσχεση" της amd φαση 2017 εως 2020. Αν δεν το ειχε πει κανεις δεν θα ειχε θεμα αλλα τωρα κανει ξεκαθαρα μ@λ@κια. Θα μπορουσε κάλλιστα να πει πέρυσι με τους zen 2 παιδες μεχρι εδω ηταν η υποστηριξη γιαυτο αν θελετε zen 3 παρτε x570 και ετσι θα ειχε πουλησει και πιο πολλα x570 Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από akoinonitos 5
Aten-Ra Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Το προβλημα ολο ειναι η "υποσχεση" της amd φαση 2017 εως 2020. Αν δεν το ειχε πει κανεις δεν θα ειχε θεμα αλλα τωρα κανει ξεκαθαρα μ@λ@κια. Θα μπορουσε κάλλιστα να πει πέρυσι με τους zen 2 πεδες μεχρι εδω ηταν η υποστηριξη γιαυτο αν θελετε zen 3 παρτε x570 και ετσι θα ειχε πουλησει και πιο πολλα x570 Δεν υποστηρίζω την AMD αλλά έκανες παράθεση το post μου και μετά μου λες για υπόσχεση ?? δες καλά που είναι ο αστερίσκος και τι γράφει.
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Δεν υποστηρίζω την AMD αλλά έκανες παράθεση το post μου και μετά μου λες για υπόσχεση ?? δες καλά που είναι ο αστερίσκος και τι γράφει. Μα δεν διαφώνησα μαζι σου ρε συ ,συμπληρωση εκανα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 1 hour ago, comfuzio said: Μ'αρέσει που στο τοπικ των x570/b550 μιλάμε για τα άλλα chipset! Δεν θα ξαναγίνει αυτό το fragmentation στο ΑΜ5.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Τέλος το offtopic...
comfuzio Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Thresh είπε Δεν θα ξαναγίνει αυτό το fragmentation στο ΑΜ5. Καλά δεν το είπα για να σταματήσουν τα παιδιά αλλά κάθομαι και διαβάζω τόσες σελίδες (my bad ήμουν λίγο away και δεν είχα διαβάσει αρκετές) και βλέπω ότι όλες οι τελευταίες είναι για το B350/450 x470 και κοιτούσα αν ήμουν στο σωστό topic γιατί δεν είχα μπει ποτέ στα άλλα chipset xD Στα του chipset, έχουμε καμιά ιδέα για την Asus? Κοιτάζω και σε γνωστά forum και έχουν βγάλει νέα bios με το νέο agesa αρκετοί κατασκευαστές αλλά όχι ακόμα η asus! 1
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Καλά δεν το είπα για να σταματήσουν τα παιδιά αλλά κάθομαι και διαβάζω τόσες σελίδες (my bad ήμουν λίγο away και δεν είχα διαβάσει αρκετές) και βλέπω ότι όλες οι τελευταίες είναι για το B350/450 x470 και κοιτούσα αν ήμουν στο σωστό topic γιατί δεν είχα μπει ποτέ στα άλλα chipset xD Στα του chipset, έχουμε καμιά ιδέα για την Asus? Κοιτάζω και σε γνωστά forum και έχουν βγάλει νέα bios με το νέο agesa αρκετοί κατασκευαστές αλλά όχι ακόμα η asus! Μόνο η msi έχει βγάλει προς τονπαρον από όσο ξέρω
thanosAIAS Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Εγώ πιστεύω ότι για την tomahawk MAX η MSI θα βγάλει κάτι...το είχε υποσχεθεί στην ιστοσελίδα της, δε μπορεί! Ένας λόγος που την αγόρασα ήταν αυτός! Δεν είχε λογικη να πάρω μητρική ακριβότερη από τον επεξεργαστή! (3600)... Το Β550 όλο έβγαινε και όλο ερχοτανε, αλλά δεν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα