alldaynews Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Για όσες δεν είναι B550/X570 να προσθέσω, γιατί αλλίως ούτε η Aorus Master X570 δεν θα έπαιρνε. 😛 Πόντος στον Thresh για τον καίριο σχολιασμό του
narta Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Thresh είπε Για όσες δεν είναι B550/X570 να προσθέσω, γιατί αλλίως ούτε η Aorus Master X570 δεν θα έπαιρνε. 😛 You are mean... Jokes aside, θελω να δω τιμες του Β550 επιπέδου Β450 Tomahawk/Mortar ΜΑΧ Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από narta
ilos Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, narta είπε You are mean... Jokes aside, θελω να δω τιμες του Β550 επιπέδου Β450 Tomahawk/Mortar ΜΑΧ Όλες 120-150 θα παίξουν (oi premium και κοντά 200) έτσι για να κάνουν price segmentation μεταξύ b450/x570.
narta Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, ilos είπε Όλες 120-150 θα παίξουν (oi premium και κοντά 200) έτσι για να κάνουν price segmentation μεταξύ b450/x570. Καταλαβαινεις οτι 200 για budget (premium μεν αλλα οχι X570) επιλογη mb απο την στιγμη που ο "budget" 3300x κανει 120 ειναι οχι απλα γελοιο αλλα τραγελαφικο. Ειδικα με την X570 Tomahawk WiFi να παιζει στα 200. Φυσικα αν δεν αλλαξει κατι στην αποφαση για το upgrade path ποιος λακαμας θα παει να αγορασει 400 series?
CometRyzen Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, narta είπε Διαφωνω σε αυτο. Υποστηριξη σημαινει οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις. Το να εχεις τα advanced features που προσφέρει ειναι extra. Δεν υποστηριζω την λογικη που μερικοι φωνάσκουν εν μεσω αυτης της συγκυριας οτι πρεπει να υποστηρίξουν ακομα και τα Α320. No fuck that, καπου πρεπει να τραβηχτει η διαχωριστικη γραμμη. Αλλο να "αναγκασεις" αυτον που το 2017 πηρε Α320 40€ και Ryzen 1200 να αναβαθμισει 3-4 χρονια μετα και αλλο να κρεμάσεις αυτον που πηρε X470 Crosshait VII Hero και 3700x τελος του 2019. Και εγω σκατιλα εχω στο στομα 1 χρονο τωρα με το φιασκο των x399 αλλα ok halo product που εχουμε 1000 ατομα σε ολο το forum ξερωγω. Βεβαια, μετα απο αυτο που εγινε τωρα και αν δεν αλλαξει κατι, βλεπω να το κανει τακτικη για ολα τα retail/consumer προιοντα (AMx - TRx). Αλλα επουδενι τετοια shenigans στο enterprise market segment. Γιατι πχ τα 1st gen EPYC boards υποστηριξαν μια χαρα τους Zen2 EPYC; Γιατι αλλη η ληψω του Μπαμπη και αλλη της Google. Εντάξει τη μαϊμού ψυριζουμε αλλά εγώ επιμένω. Το ολο concept της amd με τους zen ήταν ότι δεν θα σε σπρώξει σε αναβάθμιση mobo. Όταν όμως κόβει feature τότε σε σπρώχνει σε αναβάθμιση. Δεν σε πετάει στο γκρεμό αλά ιντελ αλλά και πάλι. Τι αλλά features θα θεωρούσες okay να κόψει ας πούμε? Άμα σου πει μόνο Stock χωρίς pbo χωρίς boost και χωρίς oc σε cpu και μνήμες θα έλεγες κομπλέ? Εγώ καταναλωτης είμαι, και θεωρώ ορθολογικος. Αν υφίσταται τεχνικό πρόβλημα τότε ασφαλώς δεν έχω πρόβλημα να κοπούν features. Όταν όμως κόβονται features γιατί κυριολεκτικά έτσι, ε δεν θεωρώ πλέον την amd εταιρία που σε σέβεται. Έτσι και κάνει κάνα αστείο στην πορεία και τελικά δώσει υποστήριξη θα πέσει το γέλιο. Σημαινει κατά την άποψή μου ότι απλά το κάνανε για να τσιμπήσουν κάποιοι να πάρουν x570 και b550. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από CometRyzen
ilos Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, narta είπε Καταλαβαινεις οτι 200 για budget (premium μεν αλλα οχι X570) επιλογη mb απο την στιγμη που ο "budget" 3300x κανει 120 ειναι οχι απλα γελοιο αλλα τραγελαφικο. Ειδικα με την X570 Tomahawk WiFi να παιζει στα 200. Φυσικα αν δεν αλλαξει κατι στην αποφαση για το upgrade path ποιος λακαμας θα παει να αγορασει 400 series? Μακάρι να ερχόταν στα 200 η tomahawk x570, η mobo είναι τρελό vfm, αλλά φοβάμαι πιο πολύ στα 250 θα παίξει. Καλά 200 για b550 δε το συζητώ είναι χαζομάρα, εκτός αν θες κάτι premium και σου τη σπάει τόσο πολύ το pch fan.
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Γενικα η ολη κατασταση δεν βγαζει και πολυ νοημα οπως αναφερε και ο του HwU. Δηλαδη ουτως ή αλλως απο του χρονου τελος το Am4 λογω ddr5,τι νοημα εχει να κατσεις τωρα τελος του χρονου και της πλατφορμας αυτης να χαλασεις την οποια καλη εικονα που εφτιαξες σαν εταιρεια? Ασε που η Msi θα εχει και χοντρα μπλεξιματα κυριως σε Αμερικη μερια που θα την πανε δικαστικως καποιοι κλασσικα. Και το B550 αργησε υπερβολικα να βγει. Τελος υπαρχει και το αλλο ερωτηματικο. Με την ελευση των Ryzen 4000,θα υπαρχουν τελικα x670 μητρικες ναι ή οχι? Μηπως λογω και των νεων κονσολων τους πεσανε ολα μαζεμενα και χασανε λιγο την μπαλα?
narta Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μηπως λογω και των νεων κονσολων τους πεσανε ολα μαζεμενα και χασανε λιγο την μπαλα? Ειμαι πεπεισμενος οτι η ανακοινωση αυτη ειναι αποτελεσμα καποιας σουπεργαματης marketing team που εριξε στο τραπεζι ιδεα να βγαλουνε χρημα οι ΑΙΒ για να τους εχουν ευχαριστημενους επειδη σκουζανε για long term support και lost revenue απο τις χαλια πωλησεις του overpriced X570
jmirko15 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 40 λεπτά πριν, ilos είπε Μακάρι να ερχόταν στα 200 η tomahawk x570, η mobo είναι τρελό vfm, αλλά φοβάμαι πιο πολύ στα 250 θα παίξει. Καλά 200 για b550 δε το συζητώ είναι χαζομάρα, εκτός αν θες κάτι premium και σου τη σπάει τόσο πολύ το pch fan. Pre-orders βλέπω στα 260-280
leros2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, narta είπε Στο 3:34 είναι μάλλον ο πραγματικός λόγος μη υποστήριξης
narta Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε Στο 3:34 είναι μάλλον ο πραγματικός λόγος μη υποστήριξης I call BS. Money talks, bs walks. Χαμηλες πωλησεις Χ570 λογω τιμης και γκρινια απο τους ΑΙΒ γιατι ειχαν συνηθησει με Intel forced upgrade ανα 2 χρόνια 1
Crus Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, ilos είπε Όλες 120-150 θα παίξουν (oi premium και κοντά 200) έτσι για να κάνουν price segmentation μεταξύ b450/x570. Ετοιμαστειτε για Α520 μεχρι 100 ευρω. Ανιουσα θα παρουν οι b550 και για να παρεις μια καλη μητρικη θα πρεπει να δωσεις 150 ευρωπουλα. Η δουλεια παει στο να το γυρισουμε ολοι κονσολα στο τελος ή οπως καναμε πιτσιρικια να επισκεπτομαστε τον μαλακα φιλο που τα σκασε για να στησει το θηριο και σαν τα κορακια θα παιζουμε ξυλο πιανου σειρα ειναι θα παιξει ISS Pro..
ilos Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 47 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γενικα η ολη κατασταση δεν βγαζει και πολυ νοημα οπως αναφερε και ο του HwU. Δηλαδη ουτως ή αλλως απο του χρονου τελος το Am4 λογω ddr5,τι νοημα εχει να κατσεις τωρα τελος του χρονου και της πλατφορμας αυτης να χαλασεις την οποια καλη εικονα που εφτιαξες σαν εταιρεια? Ασε που η Msi θα εχει και χοντρα μπλεξιματα κυριως σε Αμερικη μερια που θα την πανε δικαστικως καποιοι κλασσικα. Και το B550 αργησε υπερβολικα να βγει. Τελος υπαρχει και το αλλο ερωτηματικο. Με την ελευση των Ryzen 4000,θα υπαρχουν τελικα x670 μητρικες ναι ή οχι? Μηπως λογω και των νεων κονσολων τους πεσανε ολα μαζεμενα και χασανε λιγο την μπαλα? Δεν υπάρχει AM4 x670 σε κανένα roadmap. Ποιος ο λόγος αφού 2021 θα πάμε ΑΜ5 όπως τα γράφεις. Είναι η ίδια ραδιοαρβύλα όπως είχε ακουστεί κάποτε και με το x490 αν θυμάσαι. 3 λεπτά πριν, Crus είπε Ετοιμαστειτε για Α520 μεχρι 100 ευρω. Ανιουσα θα παρουν οι b550 και για να παρεις μια καλη μητρικη θα πρεπει να δωσεις 150 ευρωπουλα. Η δουλεια παει στο να το γυρισουμε ολοι κονσολα στο τελος ή οπως καναμε πιτσιρικια να επισκεπτομαστε τον μαλακα φιλο που τα σκασε για να στησει το θηριο και σαν τα κορακια θα παιζουμε ξυλο πιανου σειρα ειναι θα παιξει ISS Pro.. Εγώ είμουν σε φτωχογειτονιά και ο πιο λεφτάς φίλος μου είχε AMSTRAD CPC με πράσινη οθόνη.😁 P.S. i;m getting old....
sakis han Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Εγω παντως δεν βλεπω και πολλους απογοητευμενους🤫
narta Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, Crus είπε Ετοιμαστειτε για Α520 μεχρι 100 ευρω. Ανιουσα θα παρουν οι b550 και για να παρεις μια καλη μητρικη θα πρεπει να δωσεις 150 ευρωπουλα. Προτιμω Intel που το λιπαντικο το δινει με την αγορα και δεν την τρως ασαλιωτα. Plus αν και δεν εχω κοιταξει παιζει rocket lake να δουμε και τπτ vfm 11 λεπτά πριν, ilos είπε P.S. i;m getting old.... Nah, they are getting younger brah 😅 Μόλις τώρα, sakis han είπε Εγω παντως δεν βλεπω και πολλους απογοητευμενους🤫 Πανε μια reddit r/AMD να δεις που βρεχει σφαλιαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα