Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, elpenor είπε

Εγώ στην Unify δεν το έχω δει ποτέ να γυρίζει... πλάκα θα έχει να είναι χαλασμένο..

Τι test μπορώ να κάνω για να του ανεβάσω θερμοκρασία;

ποσου βαθμους εχει το Pch? απο 55-59 αν θυμαμαι καλα ξεκιναει

Δημοσ.

max 58 όση ώρα έχω το HWInfo ανοιχτό, έκανα και μερικές αντιγραφές αρχείων χρησιμοποιώντας 5 δίσκους ταυτόχρονα αλλά δεν ανεβαίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, elpenor είπε

max 58 όση ώρα έχω το HWInfo ανοιχτό, έκανα και μερικές αντιγραφές αρχείων χρησιμοποιώντας 5 δίσκους ταυτόχρονα αλλά δεν ανεβαίνει.

ε γιαυτο ειναι Off, σε κανα μηνα θα το δεις να παιρνει μπρος

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως ακύρωσα το setάκι B450/3600/32GB που περίμενα.. Επίσης ξενέρωσα αρκετά γιατί βλέπω και την x470 θα την βάλω στο πάτο μου τελικά και θα μείνω με τoν 2700x..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

1800 ακόμα στην Aorus Master. 

Τι θερμοκρασία δωματίου έχετε?

23 εδώ, αλλά τρέχει καμιά ώρα Forza h4 και η κάρτα πετάει φωτιές..

Δημοσ.

Όλα είναι θέμα fan placement πρωτίστως (εκτός αν έχεις καμία single slot 1030 ξέρω εγώ) σε συνδυασμό με την ambient και το γενικότερο airflow του case. Όταν έκανα τα test τον Οκτώμβρη με τις 2 κάρτες (1030/1080) η διαφορά ήταν ακριβώς 10 βαθμοί με ανοιχτό case (46 vs 56) και (700-800 rpm vs 1400-1600) σε idle . Η μια κάρτα βέβαια είναι single slot και υπερβολικά κοντή και δε φτάνει καν στο pch area, ή άλλη dual και καλύπτει κατά τα 2/3 όλο το pch fan. Αυτή τη στιγμή έχω 59 βαθμούς σε idle με 1600 με τις σημερινές ambient στους 25 στο λεκανοπέδιο. Αν κάνει απλως κάποιος την απλή αναγωγή αν χτυπήσεις 35ρια-40ρια και δε βάλεις ac και το pch fan είναι καλιμπραρισμένο για 65-70 τότε σε gaming/gpu stress tests/rendering με κακά airflow cases ίσως και να υπάρξει θέμα ακόμα και στα 4000 rpm.

Κάποια νέα bugfixes

https://www.techpowerup.com/download/ryzen-dram-calculator/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpenor είπε

Για να δούμε γιατί όταν την πήρα είχε ζέστη αλλά ποτέ δεν το παρατήρησα να δουλεύει.

δεν ακουγεται κιολας οποτε λογικο αν δεν το προσεξεις να μην το παρατηρησεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

ποσου βαθμους εχει το Pch? απο 55-59 αν θυμαμαι καλα ξεκιναει

Εκεί παίζει και μετά αρχίζει σιγά σιγά να ανεβάζει rpm για να το διατηρεί. Δηλαδή σε μένα ξεκίνησε στα 1500-1600rpm με το boot και τώρα έχω κοντά 2000. Αν βάλω κανένα furmark για πλάκα θα πάει 64-65 στο 10λεπτό και θα αρχίσει και να ακούγεται κάπως.

2 ώρες πριν, elpenor είπε

Εσείς με τις msi δε θα μιλάτε.😁

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, narta είπε

Απλά πατάω play και πάω να το απολαύσω στην 65ρα OLED. Πάντα in 4 a good drama.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσαν να δώσουν επιλογή σε όσες μητρικες εχουν 32mb  αλλα οχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι στον καιαδα

Επεξ/σία από alldaynews
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilos είπε

Απλά πατάω play και πάω να το απολαύσω στην 65ρα OLED. Πάντα in 4 a good drama.😁

Δεν το λες και drama. Just stating the obvious.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, alldaynews said:

Θα μπορούσαν να δώσουν επιλογή σε όσες μητρικες εχουν 32mb  αλλα οχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι στον καιαδα

Για όσες δεν είναι B550/X570 να προσθέσω, γιατί αλλίως ούτε η Aorus Master X570 δεν θα έπαιρνε. 😛

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...