Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikpoth είπε

Σα να άρχισε να βαράει 2500rpm/2650, το pch σήμερα..😂 Ευτυχώς δεν ακούγεται.

Get used to it.😁 Τα είχα πει αυτά με το fan placement των asus  Αλλά από την άλλη όλες οι φτηνές msi που το είχαν σε κυριλέ θέση ήταν ΓΤΠΚ. Ιν αρκουδίσιο we trust για το καλοκαίρι.

• Like 1
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alldaynews είπε

Θα πέσουν οι τιμές λογικά στους 3χχχ και θα πάρω εναν 3900Χ

Από την στιγμή που θα είναι ένα από τα τοπ τσιπακια για το dead chipset μην περιμένεις και μεγάλη πτώση τιμής σε 3900x/3950x. Θα κρατήσουν χαλαρά τιμή αν δεν αλλάξει κατι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν κάποια στιγμή πουλώντας τον 2600 μου βγει γύρω στο 300αρι ο 3900Χ το σκέφτομαι. Φαντάζομαι η Tomahawk θα είναι ΟΚ με τον 3900Χ..

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nikpoth είπε

9 ώρες πριν, ilos είπε

Get used to it.😁 Τα είχα πει αυτά με το fan placement των asus  Αλλά από την άλλη όλες οι φτηνές msi που το είχαν σε κυριλέ θέση ήταν ΓΤΠΚ. Ιν αρκουδίσιο we trust για το καλοκαίρι.

ειστε γατακια ρε :lol:

622399446_.png.eeda415657ff044a7b5adb4641675777.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Βαρηκοϊα λογο ηλικιάς να υποθέσω; 🤣

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

δεν ακουγεται ρε καθολου

Ε σωστα υπέθεσα... 🤣

Υ.Γ. Ξυπνησα νωρις και ειμαι στον 2ο καφε μην δινεις σημασια

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Ε σωστα υπέθεσα... 🤣

Υ.Γ. Ξυπνησα νωρις και ειμαι στον 2ο καφε μην δινεις σημασια

ειμαι νιατο ρε ,για κανα κωλογερα με περασες ? :lol:

Δημοσ.

Πάντως στο ramd ρωτάνε "μα καλά τι σας χρειάζεται η ανάβαθμιση και κάνετε έτσι για την μη υποστήριξη των παλιών μητρικών". Τα ίδια άκουγα και από intelades κάποτε. Μου φαίνεται όλοι οι οπαδοί ίδιοι είναι. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Πάντως στο ramd ρωτάνε "μα καλά τι σας χρειάζεται η ανάβαθμιση και κάνετε έτσι για την μη υποστήριξη των παλιών μητρικών". Τα ίδια άκουγα και από intelades κάποτε. Μου φαίνεται όλοι οι οπαδοί ίδιοι είναι. 

2 λογοι

White Knight syndrome (το ιδιο πχ οταν μια biotch τρωει ξαφνικα μαπες και τρεχουν οι υποτελεις να την υπερασπιστουν)

Αρνηση πραγματικοτητας οτι η εταιρια τους επιασε κοτσους

Interesting...

"AMD executive confirmed to Tech Deals that they could support Zen 3 on older motherboards, but decided not to do it “for business reasons”

Επεξ/σία από narta
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως ούτως ή άλλος η AMD από την αρχή πρόδωσε. Υποστήριξη σε mobo σημαίνει ΟΛΑ τα features που είναι τεχνικά δυνατόν να πάρει. Αν δεν κάνω λάθος εκοψε τα pbo κλπα boost από τις 370, έκοψε pcie4 από 470 κλπα. Τουλάχιστον αυτά διαβάζω στο ramd

Το αστείο βέβαια είναι το εξής απλό, αν το είχε ανακοινώσει από νωρίς θα πήγαινε απατος ο 3600. Γιατί ποιος τρελός θα συνδιαζε 170 ευρώ επεξεργαστή με x570  των 300. Που σημαίνει currently όλοι όσοι αγόρασαν 3600, πιθανότατα το συνδύασαν με X470, b450, άρα ΌΛΟΙ αγγούρι. Έτσι να δροσίσει καλοκαίριατικα. Και όλα αυτά γιατί βγάζουν τις b550 1 χρόνο μετά. 

Δηλαδη επί του πρακτέου, το cpu που ξεσκιστηκε να πουλάει το κρέμασε η AMD, γιατί δεν υπήρχε zen3 compatible mobo σε ανθρώπινες τιμές να το συνδυάσεις. Άμα πω μου κάνει χειρότερα από Intel θα είμαι παράλογος? 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Πάντως ούτως ή άλλος η AMD από την αρχή πρόδωσε. Υποστήριξη σε mobo σημαίνει ΟΛΑ τα features που είναι τεχνικά δυνατόν να πάρει. Αν δεν κάνω λάθος εκοψε τα pbo κλπα boost από τις 370, έκοψε pcie4 από 470 κλπα. Τουλάχιστον αυτά διαβάζω στο ramd

Διαφωνω σε αυτο. Υποστηριξη σημαινει οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις. Το να εχεις τα advanced features που προσφέρει ειναι extra. Δεν υποστηριζω την λογικη που μερικοι φωνάσκουν εν μεσω αυτης της συγκυριας οτι πρεπει να υποστηρίξουν ακομα και τα Α320. No fuck that, καπου πρεπει να τραβηχτει η διαχωριστικη γραμμη. Αλλο να "αναγκασεις" αυτον που το 2017 πηρε Α320 40€ και Ryzen 1200 να αναβαθμισει 3-4 χρονια μετα και αλλο να κρεμάσεις αυτον που πηρε X470 Crosshait VII Hero και 3700x τελος του 2019.

Και εγω σκατιλα εχω στο στομα 1 χρονο τωρα με το φιασκο των x399 αλλα ok halo product που εχουμε 1000 ατομα σε ολο το forum ξερωγω. Βεβαια, μετα απο αυτο που εγινε τωρα και αν δεν αλλαξει κατι, βλεπω να το κανει τακτικη για ολα τα retail/consumer προιοντα (AMx - TRx).

Αλλα επουδενι τετοια shenigans στο enterprise market segment. Γιατι πχ τα 1st gen EPYC boards υποστηριξαν μια χαρα τους Zen2 EPYC; Γιατι αλλη η ληψω του Μπαμπη και αλλη της Google.

• Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, nikpoth said:

30 minutes ago, akoinonitos said:

1800 ακόμα στην Aorus Master. 

Τι θερμοκρασία δωματίου έχετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

1800 ακόμα στην Aorus Master. 

Τι θερμοκρασία δωματίου έχετε?

24 βαθμους αλλα εμενα ειναι sff το κουτι, στην ace θα ηταν off τωρα

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

Εγώ στην Unify δεν το έχω δει ποτέ να γυρίζει... πλάκα θα έχει να είναι χαλασμένο..

Τι test μπορώ να κάνω για να του ανεβάσω θερμοκρασία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...