ROG-X Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λενε για προβληματα με AMD Drivers...Εχω την λυση, δεν εχω περασει κανενα software απο την AMD. 2 χρονia τωρα ο 2700Χ παιζει αψογα. Κανενα restart, κανένα κόλλημα στα windows. Tα usb 3.0 δουλευουν στη πενα. Αψογα ολα. Ειδα και την Intel που περναγα τους mobo οδηγους της. Απο προβληματα σε προβληματα... μια μητρικη αναγνωριζε οποτε γουσταρε τα usb. Mια αλλη μητρικη δεν ανεβαζε σε x16 τα pciex. Προβληματα με ασταθιες σε oc της πλακας. Απο μπλε οθονη αλλο τιποτα.....πανηγύρι. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από ROG-X 1
Dantε Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 E και εγω το αυτοκινητο στη κατηφορα το δουλευω μονο και σβηστο. Τι καταναλωσεις και σερβις λενε,τιποτα δε χρειαζεται... 1 1
apopat Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους με υγεία. Έστησα ένα σύστημα με 3600 και asus x570 rogstrix mobo. Έχω μπερδευτεί λίγο με τα chipset drivers και τα gpu drivers. Καταρχήν τα adrenalin που πέρασα είναι της κάρτας γραφικών αν δεν κάνω λάθος. Για chipset drivers να περάσω απο τιο site της Asus ή της Amd και χρειάζεται να σβήσω πρώτα ότι υπάρχει όπως κάνω με το ddu για την κάρτα γραφικών? Επίσης αξίζει να αναβαθμίσω το bios της μητρικής? Είμαι στο 1005 και βλέπω ότι υπάρχει version:1407. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
djuan1988 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Adrenaline είναι της κάρτας γραφικών και προφανώς τους βάζεις αν έχεις AMD κάρτα γραφικών. Chipset drivers βάζεις από το site της AMD και τους περνάς από επάνω. Ποια μητρική έχεις ακριβώς; X570-E ή X570-F; Το BIOS σου είναι από τον Αύγουστο του 2019, καλό θα ήταν να κάνεις και εκεί ένα update. **Τεράστια προσοχή στο τελευταίο
apopat Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Adrenaline είναι της κάρτας γραφικών και προφανώς τους βάζεις αν έχεις AMD κάρτα γραφικών. Chipset drivers βάζεις από το site της AMD και τους περνάς από επάνω. Ποια μητρική έχεις ακριβώς; X570-E ή X570-F; Το BIOS σου είναι από τον Αύγουστο του 2019, καλό θα ήταν να κάνεις και εκεί ένα update. **Τεράστια προσοχή στο τελευταίο X570-f, ναι το ξέρω ότι θέλει πολύ προσοχή το φανταζόμουν ότι καλό θα ταν να ανανεώσω και bios. Έχεις δίκιο δεν το ανέφερα r9 390 nitro είναι, έχω περάσει τους adrenaline. Ωραία άρα chipset απο amd τους περνάω απο πάνω χωρίς απεγκατάσταση των προηγούμενων, ευχαριστώ πολύ. Κάτι τελευταίο να περάσω τους προτελευταίους(του chipset εννοώ) γιάτι διαβάζω για θεματάκια με τους τελευταίους? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από apopat
djuan1988 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, apopat είπε X570-f, ναι το ξέρω ότι θέλει πολύ προσοχή το φανταζόμουν ότι καλό θα ταν να ανανεώσω και bios. Έχεις δίκιο δεν το ανέφερα r9 390 nitro είναι, έχω περάσει τους adrenaline. Ωραία άρα chipset απο amd τους περνάω απο πάνω χωρίς απεγκατάσταση των προηγούμενων, ευχαριστώ πολύ. Κάτι τελευταίο να περάσω τους προτελευταίους(του chipset εννοώ) γιάτι διαβάζω για θεματάκια με τους τελευταίους? Εγώ τους προτελευταίους έχω, γενικά περιμένω να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να περάσω τους νεότερους ώστε να αποφεύγω bugs κτλ. 1
soctap Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Παιδιά πέρασα το bios για την MSI X570 ACE χωρίς clear cmos καθώς μεταβαίνει σε AGESA 1.0.0.5 χρειάζεται λετε να το ξαναπεράσω με clear cmos?
ilos Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, soctap είπε Παιδιά πέρασα το bios για την MSI X570 ACE χωρίς clear cmos καθώς μεταβαίνει σε AGESA 1.0.0.5 χρειάζεται λετε να το ξαναπεράσω με clear cmos? Δε χρειάζεται να κάνεις clear cmos πριν περάσεις νέο bios. Το πολύ πολύ κάνε ένα load optimized defaults πριν το περάσεις για να μη κρατήσει καμιά παλιά ρύθμιση που μπορεί να φάει σκάλωμα μετά. 4
kostas_anes Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) To ξέρατε ότι ο 3200G έχει PBO και μπουστάρει και την ενσωματωμένη; Μόλις τώρα που τον πέταξα πάνω στο σύστημα το ανακάλυψα! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από kostas_anes 5
noFEARgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Ετσι για τη μ@λ@κια Mε το infinity fabric 1:1 τετοια νουμερα δεν βγαζεις και σε 3800cl16 ;
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Mε το infinity fabric 1:1 τετοια νουμερα δεν βγαζεις και σε 3800cl16 ; Περίπου ναι αλλά με χαμηλότερο latency , αλλά δεν είναι τόσο το if που κόβει όσο ο imc που ρίχνει την συχνότητα του στο μισό. Στα 3800 ,έχει 1:1:1 (1900ram ,1900if,1900imc) και από πάνω είναι (2300ram ,1900if, 1150imc)μαντάρα δλδ. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από akoinonitos
kkatzos Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Περίπου ναι αλλά με χαμηλότερο latency Και χαμηλότερο mem copy μου φαίνεται; Τρέχα ένα SOTTR.
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kkatzos είπε Και χαμηλότερο mem copy μου φαίνεται; Τρέχα ένα SOTTR. Ε είναι ανάποδα το read με το copy στην ουσία. Αύριο, είμαι δουλειά ,άμα το βγάλει κιόλας 😛 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από akoinonitos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα