leros2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Ε προφανώς το καθυστέρησαν όσο γινόταν παραπανω μη και κόψει καμία πώληση από το 570. Εγώ περιμενα να το πλασάρουν μαζί με το refresh των ryzen
EddieObscurant Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, adtakhs είπε To Β550 είναι μια ΜΟΥΦΑ . Στην ουσία μιλάμε για το ίδιο chip με το B450 .... Απλά άφησαν τους κατασκευαστές να φορέσουν PCI-E V4.0 στα lanes της μητρικής που έρχοναι από τον επεξεργαστή. Ίσως και το chipset να δέχεται PCI-E V4.0, αλλά για 4 SATA και 8 USB ... δεν παίζει κανένα ρόλο. Διαφορετικο chipset ειναι. Περα απο τα pcie 4.0 lanes που ερχονται απο τη cpu, τα lanes που φευγουν απο το b450 ειναι pcie 2.0, ενώ αυτά απο το b550 ειναι pcie 3.0
adtakhs Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε Διαφορετικο chipset ειναι. Περα απο τα pcie 4.0 lanes που ερχονται απο τη cpu, τα lanes που φευγουν απο το b450 ειναι pcie 2.0, ενώ αυτά απο το b550 ειναι pcie 3.0 Που το λέει αυτό ? Εκεί που γράφει PCI-E V3.0 μάλλον εννοεί τα Lanes της σύνδεσης με τον επεξεργαστή. Διαφορετικά θα μπορούμε να βάλουμε 2 X M2 NVME έναν σε PCI-E V4.0 (ανεκμετάλλευτο ακομα) και έναν σε PCI-E V3.0 σε φούλ δηλαδή ταχύτητες . Αν το κάνουν αυτό δεν θα ξαναπουλήσουν X570/X670
EddieObscurant Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Τι πού το λέει? Εσυ την εβαλες την εικονα, εμένα ρωτας? Πού να ξέρω που την βρηκες? Διαρροες εχουμε, δεν υπαρχει κάτι επισημο. Αν υπηρχε δεν θα κάναμε αυτήν την συζήτηση, θα σου δειχνα κατευθειαν τα specs. Οι διαφορες παντως ειναι αυτες και περιμενω να επιβεβαιωθουν οταν με το καλο κυκλοφορήσουν 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Το Α520 τι φάση; Ποιος ο λόγος ύπαρξής του;
NiKoSmile Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Θα αντικαταστήσει το Α320 που πάει για πεθαμό 1
ilos Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 47 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε Τι πού το λέει? Εσυ την εβαλες την εικονα, εμένα ρωτας? Πού να ξέρω που την βρηκες? Διαρροες εχουμε, δεν υπαρχει κάτι επισημο. Αν υπηρχε δεν θα κάναμε αυτήν την συζήτηση, θα σου δειχνα κατευθειαν τα specs. Οι διαφορες παντως ειναι αυτες και περιμενω να επιβεβαιωθουν οταν με το καλο κυκλοφορήσουν Από αυτό (αν ισχύει) βγαίνει και το συμπέρασμα ότι το b550 δε θα χρειάζεται pch fan γιατί το uplink του chipset είναι gen3.
NiKoSmile Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 AMD Ryzen 3 3300X And Ryzen 3 3100 Quad Core Budget $100-$150 US CPUs Leak Out – Up To 4.3 GHz Clocks, 18 MB Cache And 65W TDPs.
Dantε Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δε βλεπω νοημα εφοσον υπαρχει ο 1600AF εκει. Μονο για gaming και βραχυπροθεσμα κιολας δηλαδη.Να κερδισεις απο τη συχνοτητα και το υψηλοτερο ipc αλλα να εχεις σκοπο σε 2 χρονια το πολυ να αναβαθμισεις.
leros2004 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ε κομμένα τσιπάκια θα είναι, τι να κάνει να τα πετάξει ? Ας τα βγάλουμε και αυτά στην αγορά, κάποιος τυφλός θα πάει να τα πάρει Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από leros2004 2
EddieObscurant Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, ilos είπε Από αυτό (αν ισχύει) βγαίνει και το συμπέρασμα ότι το b550 δε θα χρειάζεται pch fan γιατί το uplink του chipset είναι gen3. Δεν ξερω αν ειναι το uplink ή γενικα τα pcie v4 lanes που προσφέρει το x570 , αλλα ναι και γω δεν νομιζω το b550 να χει fan. 47 λεπτά πριν, Dantε είπε Δε βλεπω νοημα εφοσον υπαρχει ο 1600AF εκει. Μονο για gaming και βραχυπροθεσμα κιολας δηλαδη.Να κερδισεις απο τη συχνοτητα και το υψηλοτερο ipc αλλα να εχεις σκοπο σε 2 χρονια το πολυ να αναβαθμισεις. Βασικα για να χει και αυτή κάτι σε 4core zen2 απεναντι στους intel i3 που θα ανακοινωθουν τελος του μηνα και θα ναι διαθεσιμοι απο Ιουνιο. Απο την αλλη μπορει να ναι διαθεσιμοι μονο για oem. Προσωπικα παντως περιμενα να χρησιμοποιήσει τα renoir αλλα μαλλον ολα πανε στα λαπτοπ προς το παρον και στο destop μαλλον θα τα πει 4000 series
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πλέον τα 4/8 cpus δεν έχουν κανένα νόημα. 6/12 είναι το base, για να μην πω 8/16 από την στιγμή που οι νέες κονσόλες θα έχουν 8πυρηνο, αλλά εκεί ανεβαίνει το budget. Ο 1600AF είναι πραγματικά μονόδρομος για sub 800 ευρώ συστήματα.. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
giannhs.m Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Καλησπέρα έχω ένα 3800x και κάνω oc από το ryzen master υπάρχει τρόπος να αποθηκευτεί το oc και να ανοίγει κατευθείαν με αυτό το ΠΣ ?γιατί κάθε φορά που ανοίγω το ΠΣ είναι όλα default και πρεπει να ξανά άνοιξω ryzen master να ξανά επιλέξω το ως που έχω κάνει...
kostas_anes Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, giannhs.m είπε Καλησπέρα έχω ένα 3800x και κάνω oc από το ryzen master υπάρχει τρόπος να αποθηκευτεί το oc και να ανοίγει κατευθείαν με αυτό το ΠΣ ?γιατί κάθε φορά που ανοίγω το ΠΣ είναι όλα default και πρεπει να ξανά άνοιξω ryzen master να ξανά επιλέξω το ως που έχω κάνει... Nα το κάνεις από BIOS
giannhs.m Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Nα το κάνεις από BIOS Απλά ήθελα να ξέρω αν γίνεται απο το πρόγραμμα κάπως καθώς από το bios ξέρω απλά θεώρησα ότι εφόσον μπορώ να κάνω oc μπορεί κάπως ςνα το αποθηκεύσει και από εκεί ... ευχαριστώ πάντως... Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποιον ενώ έχω κάνει oc έχω κάνει όλα τα στρες τεστ και είναι όλα μια χαρά κανένα πρόβλημα όταν πάω να ανοίξω το ΠΣ την άλλη μέρα δεν ποσταρει πατάω το ρεσετ ανοιγει κανονικά με το oc και δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.. Αμα κλείσω το ΠΣ ξανά το ίδιο αλλά όχι συνεχεια δηλαδή μπορεί και να ανοίξει άμα το κλείσω και το ανοίξω εκείνη την ώρα την επόμενη μέρα ξανά τα ίδια ...μην έχει κανένας καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα