Lelosxxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 23 ώρες πριν, akoinonitos είπε Και ο Lelosxxx βλεπει με 3700x μαλλον ειναι το κομματι ποσο μπορει να ανεβασει συχνοτητα νομιζω Δεν έχει πλέων διαφορά με ένα windows update που έβγαλε σήμερα τ νούμερα του cb σε single έπεσαν μετά και από πολύ ώρα ανοιχτό το pc..
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Νew chipset drivers 2.04.04.111 https://www.amd.com/en/support Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από akoinonitos 5 2
Tenshi Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Νew chipset drivers 2.04.04.111 https://www.amd.com/en/support Κατάργησαν την μπάρα προόδου και βάλανε μια νέα που κάνει πέρα δώθε. Πότε τελειώνει η εγκατάσταση; → It will be ready when it is ready φάση. Ρέ τους σατανάδες 🤣 Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από Tenshi 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Tenshi είπε Κατάργησαν την μπάρα προόδου και βάλανε μια νέα που κάνει πέρα δώθε. Πότε τελειώνει η εγκατάσταση; → It will be ready when it is ready φάση. Ρέ τους σατανάδες 🤣 τουλαστον τωρα σου λεει περαστηκαν δεν μετρας μεχρι το 100 και μετα το κλεινεις μονος σου 1
alldaynews Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 εγω δεν μπορουσα να κανω απεγκατασταση στους προηγούμενους και ετσι τους περασα απο πανω
akoinonitos Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, alldaynews είπε εγω δεν μπορουσα να κανω απεγκατασταση στους προηγούμενους και ετσι τους περασα απο πανω εγω παντα απο πανω τους περναω 5
djuan1988 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Καλημέρα, άνοιξα νέο θέμα εχθές, αλλά δεν είχα κάποια απάντηση, οπότε παίρνω το "θάρρος" να τα κάνω copy paste και εδώ που το διαβάζουν περισσότεροι Έκανα μια αναβάθμιση στο σύστημά μου με Ryzen 3700X Asus X570-E και τις G-Skill F4-3600C16D-32GTZNC οι οποίες ήρθαν σήμερα. Μέχρι τώρα είχα επάνω το παλιό μου kit (Hyper X 2x8 2400 MHz) και δούλευε μια χαρά. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ποστάρει καν το μηχάνημα με τις G-Skill. Οι μνήμες είναι στο QLV της μητρικής όπως φαίνεται και στο screenshot Δοκίμασα τα πάντα (θεωρώ): 1) Όλες τις θέσεις και τους συνδυασμούς (1 ή/και 2 στικ μαζί) 2) Έβγαλα τη μπαταρία της μητρικής για να γίνει reset 3) Πέρασα ξανά το bios με bios flasback, ολικό reset δηλαδή Το σύστημα σταματάει με το διαγνωστικό led για τις ram αναμμένο σε κάθε περίπτωση. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ή να ξεκινήσω rma με το Amazon;
elpenor Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 @djuan1988 Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις πριν το RMA.
djuan1988 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, elpenor είπε @djuan1988 Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις πριν το RMA. Δοκίμασα και manual συχνότητα στα 2133 MHz (με τις άλλες ram κουμπωμένες και swap μετά) και πάλι τίποτα. Διαβάζω στο reddit κάποιες προτάσεις να ρίξω την τάση μέχρι και στο 1,05 V, αλλά είμαι στη δουλειά τώρα.
Dantε Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε Δοκίμασα και manual συχνότητα στα 2133 MHz (με τις άλλες ram κουμπωμένες και swap μετά) και πάλι τίποτα. Διαβάζω στο reddit κάποιες προτάσεις να ρίξω την τάση μέχρι και στο 1,05 V, αλλά είμαι στη δουλειά τώρα. Πας για ρμα. Ετσι και αλλιως με το που τις βαζεις πανω ,παιζουν στα jedec. Κανε και ενα βιος ρεσετ και αμεσως κουμπωσε τες πανω,μπας και. Εισαι σε τελευταια εκδοση βιος?
ilos Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, djuan1988 είπε Καλημέρα, άνοιξα νέο θέμα εχθές, αλλά δεν είχα κάποια απάντηση, οπότε παίρνω το "θάρρος" να τα κάνω copy paste και εδώ που το διαβάζουν περισσότεροι Έκανα μια αναβάθμιση στο σύστημά μου με Ryzen 3700X Asus X570-E και τις G-Skill F4-3600C16D-32GTZNC οι οποίες ήρθαν σήμερα. Μέχρι τώρα είχα επάνω το παλιό μου kit (Hyper X 2x8 2400 MHz) και δούλευε μια χαρά. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ποστάρει καν το μηχάνημα με τις G-Skill. Οι μνήμες είναι στο QLV της μητρικής όπως φαίνεται και στο screenshot Δοκίμασα τα πάντα (θεωρώ): 1) Όλες τις θέσεις και τους συνδυασμούς (1 ή/και 2 στικ μαζί) 2) Έβγαλα τη μπαταρία της μητρικής για να γίνει reset 3) Πέρασα ξανά το bios με bios flasback, ολικό reset δηλαδή Το σύστημα σταματάει με το διαγνωστικό led για τις ram αναμμένο σε κάθε περίπτωση. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ή να ξεκινήσω rma με το Amazon; Βάλε τις παλιές και κάνε latest bios update. Μετά το επόμενο post, κάνε clear cmos και κούμπωσε τις νέες. Pray 4 the best.😁 Αλλιώς RMA. Θα βοήθαγε να δοκίμαζες και το Kit σε άλλο pc.
noFEARgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δεν περίμενα τόσο μικρή διαφορά Φρεσκο με τελευταία bios κτλπ.
malakudi Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Δεν περίμενα τόσο μικρή διαφορά Φρεσκο με τελευταία bios κτλπ. 4400 all core overclock για το Ryzen; Χλωμό μου φαίνεται, μόλις κάποιο workload στρεσσάρει όλα τα cores στο 100% θα κολλήσει. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από malakudi 3
djuan1988 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 1:02 ΜΜ, Dantε είπε Πας για ρμα. Ετσι και αλλιως με το που τις βαζεις πανω ,παιζουν στα jedec. Κανε και ενα βιος ρεσετ και αμεσως κουμπωσε τες πανω,μπας και. Εισαι σε τελευταια εκδοση βιος? Στις 9/4/2020 στις 1:20 ΜΜ, ilos είπε Βάλε τις παλιές και κάνε latest bios update. Μετά το επόμενο post, κάνε clear cmos και κούμπωσε τις νέες. Pray 4 the best.😁 Αλλιώς RMA. Θα βοήθαγε να δοκίμαζες και το Kit σε άλλο pc. Τα έκανα όλα αυτά, πέρασα νέο bios (το τελευταίο βγήκε πριν 1 εβδομάδα), clear cmos, έβγαλα μπαταρία. Τίποτα! Δεν ποστάρει καν! Τελικά τις δοκίμασα και σε άλλο PC, ούτε εκείνο postάρει. Βρήκα ένα kit από αυτές Corsair Vengeance RGB Pro 32GB DDR4-3200MHz (CMW32GX4M2C3200C16) https://www.skroutz.gr/s/16614524/Corsair-Vengeance-RGB-Pro-32GB-DDR4-3200MHz-CMW32GX4M2C3200C16.html και έπαιξαν με την πρώτη (όπως και οι παλιές μου). Οπότε φεύγουν πίσω, λογικά από Δευτέρα, αφού μιλήσω με Amazon. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα