Dantε Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Καλα αν ισχυει. Απο ενα χρηστης στο userbenchmark ειναι αυτα οποτε δεν ειναι και ιδιαιτερα αξιοπιστα.
akoinonitos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, Dantε είπε Καλα αν ισχυει. Απο ενα χρηστης στο userbenchmark ειναι αυτα οποτε δεν ειναι και ιδιαιτερα αξιοπιστα. Δεν νομίζω ότι μπορείς να πειράξεις τα νούμερα στο userbenchmark όπως και σε κάθε benchmark με online αποτελέσματα, να ήταν κάνα CB τότε ναι
billeiros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Το 1 στο edc σε εμένα καταστρέφει το single core boost. Δοκίμασα λίγο και εγω ,με edc 10 δεν ειχα καποιο θεμα ,οποιαδηποτε αλλη τιμη (χαμηλη) ειχε κακα αποτελεσματα είτε σε multi είτε σε single. Σε multi εξακολουθώ να έχω τα ίδια νούμερα όπως είχα (1000/80/90) scalar x8 , +75mhz ,σε single ωστόσο κρατούσε λίγο υψηλότερα ρολογια έφτανε ως και 4466mhz σύμφωνα με το hwinfo αλλά αυτό δεν μεταφραζοταν πάντα και στο σκορ του CB, άλλοτε έβγαζε 208 καλό νούμερο άλλοτε εμενε κάτω από τα 200. MΕ λίγα λόγια άνθρακας ο θησαυρός Σε κάθε περίπτωση συνεχίζω να έχω χειρότερα νούμερα από ότι στην msi @billeiros εσυ ειδες καμια διαφορα σε πραγματικα νουμερα ? Σε single είδα διαφορά ναι.σε όλα τα bench.κ τελικά τα ampere είναι λιγότερα που δίνει σε σχέση με τα παλλια μου settings του pbo.απλα κατά κάποιο τρόπο είναι βελτιστοποιημένα και αφήνουν τα cores να φτάσουν το μέγιστο έχοντας μάλιστα χαμηλότερη θερμοκρασία.πρεπει να παίξεις με τα settings κ να βρεις το ιδανικό.δες ρολόγια.το τερμάτισαν το potential τους
akoinonitos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, billeiros είπε Σε single είδα διαφορά ναι.σε όλα τα bench.κ τελικά τα ampere είναι λιγότερα που δίνει σε σχέση με τα παλλια μου settings του pbo.απλα κατά κάποιο τρόπο είναι βελτιστοποιημένα και αφήνουν τα cores να φτάσουν το μέγιστο έχοντας μάλιστα χαμηλότερη θερμοκρασία.πρεπει να παίξεις με τα settings κ να βρεις το ιδανικό.δες ρολόγια.το τερμάτισαν το potential τους εμενα οτι και να δοκιμασα ανεβαινουν τα ρολογια πιο πανω αλλα τα νοουμερα ειναι κακα ακομα και σε gaming 1
billeiros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε εμενα οτι και να δοκιμασα ανεβαινουν τα ρολογια πιο πανω αλλα τα νοουμερα ειναι κακα ακομα και σε gaming Δοκίμασε χαμηλότερο scalar και προφίλ κορυφαίων επιδόσεων.βοηθαει λένε.απ ότι κατάλαβα μητρικές με μεγάλο περιθώριο boost έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.η δικια σου μόνο +75mhz δίνει? Επίσης δοκίμασε και να δεις έχοντας ανοιχτό το ryzen master να δεις πόσο πάει το pbo κ στα 3. Τέλος δοκίμασε στα δύο πρώτα να έχεις τις τιμές που είχες κ να πειράξεις μόνο το edc.c states κάνε disable Είναι κ στο τσιπακι επίσης...πόσο binned είναι.ετσι λενε
p_under Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, akoinonitos είπε 19 λεπτά πριν, billeiros είπε όλα αυτά που γράφετε για το tweaking που μπορώ να τα διαβάσουμε για να πειραματιστώ και εγώ? Είμαι με x470 αλλά πιστεύω, παρόμοιες θα είναι οι ρυθμίσεις.
akoinonitos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, p_under είπε όλα αυτά που γράφετε για το tweaking που μπορώ να τα διαβάσουμε για να πειραματιστώ και εγώ? Είμαι με x470 αλλά πιστεύω, παρόμοιες θα είναι οι ρυθμίσεις. Δες πιο πίσω έχει βάλει λινκ ο billeiros 37 λεπτά πριν, billeiros είπε Δοκίμασε χαμηλότερο scalar και προφίλ κορυφαίων επιδόσεων.βοηθαει λένε.απ ότι κατάλαβα μητρικές με μεγάλο περιθώριο boost έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.η δικια σου μόνο +75mhz δίνει? Επίσης δοκίμασε και να δεις έχοντας ανοιχτό το ryzen master να δεις πόσο πάει το pbo κ στα 3. Τέλος δοκίμασε στα δύο πρώτα να έχεις τις τιμές που είχες κ να πειράξεις μόνο το edc.c states κάνε disable Είναι κ στο τσιπακι επίσης...πόσο binned είναι.ετσι λενε Oτι βάλω πάνω από +75 λειτουργεί χειρότερα στη δική μου cpu . Έκανα πολλές δοκιμές αλλά το single είναι απογοητευτικό, στο CB κρατάει και καλά 4450mhz αλλά το σκορ είναι για τα στάχια. 184 έβγαλε. Με λίγα λόγια δείχνει παραπάνω Ρολόγια αλλά στην πραγματικότητα τα σκορ είναι χαλια Μπορεί να έχει να κάνει και με την κάθε μητρική δεν ξερω Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από akoinonitos
kostas_anes Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Με λίγα λόγια δείχνει παραπάνω Ρολόγια αλλά στην πραγματικότητα τα σκορ είναι χαλια Υπάρχει η πιθανότητα να τρώει clock stretching και εκεί να οφείλονται τα χαμηλότερα σκορ. 2
John182 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 17 ώρες πριν, ultraex2003 είπε το εγραψα και πριν καποιο bug παιζει να ειναι (μεταφραση) αλλα μπαινει κανονικα Καθώς το ComputerBase και μερικά από τα μέλη της κοινότητας μπόρεσαν να ανακαλύψουν μόνοι τους, ο νέος οδηγός chipset εγκαταστάθηκε σωστά παρά το γεγονός ότι η γραμμή προόδου παρέμεινε στο 0%. Όπως φαίνεται από τη Διαχείριση Συσκευών των Windows 10, τα έξι πακέτα προγραμμάτων οδήγησης ενημερώνονται σε λιγότερο από ένα λεπτό, τότε ο εγκαταστάτης μπορεί να κλείσει και να επανεκκινήσει το σύστημα. ComputerBase reported that the installer can also be closed during installation if it gets stuck. It should be properly installed as soon as you've restarted your system. Σε εμένα δε πηγαίνει ούτε στο 0%. Δοκίμασα να το αφήσω έτσι για ένα τέταρτο, αλλά ο driver δεν εγκαταστάθηκε.
Tenshi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Ο Buildzoid προ 2 εβδομάδων είχε κάνει σχεδον-μια-ωρα-rant βίντεο σχετικά με το PBO. Στα πρώτα 20' αναφέρει και το edc=1 4
billeiros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δες πιο πίσω έχει βάλει λινκ ο billeiros Oτι βάλω πάνω από +75 λειτουργεί χειρότερα στη δική μου cpu . Έκανα πολλές δοκιμές αλλά το single είναι απογοητευτικό, στο CB κρατάει και καλά 4450mhz αλλά το σκορ είναι για τα στάχια. 184 έβγαλε. Με λίγα λόγια δείχνει παραπάνω Ρολόγια αλλά στην πραγματικότητα τα σκορ είναι χαλια Μπορεί να έχει να κάνει και με την κάθε μητρική δεν ξερω Δες με ανοιχτό το ryzen master .πόσο πάνε τα ampere? Πόσο πήγαινε πριν?
akoinonitos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, billeiros είπε Δες με ανοιχτό το ryzen master .πόσο πάνε τα ampere? Πόσο πήγαινε πριν? Βαρέθηκα δεν ασχολουμε άλλο, αφού δεν δουλεύει σωστά σε εμένα.
ultraex2003 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, John182 είπε Σε εμένα δε πηγαίνει ούτε στο 0%. Δοκίμασα να το αφήσω έτσι για ένα τέταρτο, αλλά ο driver δεν εγκαταστάθηκε. αυτο σου λεω δε εχει σημασια εαν κινειται η μπαρα..... στο 0% μενει καθολι τη διαρκεια αλλα οι drivers εγκαθιστανται κανονικα μετα απο 5-6 λεπτα το κλεινεις το προγραμμα κανεις επανεκινηση και το βλεπεις πριν την εγκατασταση του νεου driver αφου εβγαλα τους προηγουμενους και μετα απο επανεκινηση εχουν περαστει ολα Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από ultraex2003 2
akoinonitos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 49 λεπτά πριν, Tenshi είπε Ο Buildzoid προ 2 εβδομάδων είχε κάνει σχεδον-μια-ωρα-rant βίντεο σχετικά με το PBO. Στα πρώτα 20' αναφέρει και το edc=1 Θα συμφωνήσω μαζί του
billeiros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 https://www.overclock.net/forum/13-amd-general/1741052-edc-1-pbo-turbo-boost.html#/topics/1741052?page=50 Διαβάστε και εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα