Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Και σε μένα έκατσε κάμποσα δευτερόλεπτα στο 0%, αλλά μετά ξεκόλλησε και πήγε 100%, restart and done.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, leriban είπε

εμενα κανενα τεταρτο στο 0 και απλα εμεινε στο 0!!!!😁

Παρολα αυτα περναει κανονικα τους drivers απλα τον παιρνει το qui

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

έκανα unistall τους παλιούς drivers, restart, πέρασα τους νέους χωρίς κόλλημα στο ui restart και έτοιμος. 

με τα power plans του 1usmus τι παίζει, έπρεπε να τα έχουμε βγάλει και βάλει ξανά? Τα προτιμάμε πάλι? Αν ναι, δεν θυμάμαι πιο επιλέγουμε, το 1usmus Ryzen Universal ή το 1usmus Ryzen power plan? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα να περάσω τους νέους chipset drivers, αλλά μου βγάζει αυτό. Δεν έχω περασμένη άλλη έκδοση. Δοκίμασα να το τρέξω ως διαχειριστής, χρησιμοποίησα το amd clean up utility, εγκατάσταση σε safe mode αλλά τίποτα. Είχα προσπαθήσει να περάσω την προηγούμενη έκδοση και έβγαζε error 1720 και το άφησα χωρίς να το περάσω. Έχω όλες τις ενημερώσεις των windows. Κάθε φορά που προσπάθησα να τους περάσω, διέγραφα τον φάκελο chipsetdriver στο C:\. Καμιά ιδέα;

Μητρική Asus x570 Prime-p 

Στιγμιότυπο οθόνης (15).png

Επεξ/σία από John182
Δημοσ.
1 ώρα πριν, John182 είπε

Δοκίμασα να περάσω τους νέους chipset drivers, αλλά μου βγάζει αυτό. Δεν έχω περασμένη άλλη έκδοση. Δοκίμασα να το τρέξω ως διαχειριστής, χρησιμοποίησα το amd clean up utility, εγκατάσταση σε safe mode αλλά τίποτα. Είχα προσπαθήσει να περάσω την προηγούμενη έκδοση και έβγαζε error 1720 και το άφησα χωρίς να το περάσω. Έχω όλες τις ενημερώσεις των windows. Κάθε φορά που προσπάθησα να τους περάσω, διέγραφα τον φάκελο chipsetdriver στο C:\. Καμιά ιδέα;

good to know 😁

21 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Παρολα αυτα περναει κανονικα τους drivers απλα τον παιρνει το qui

Αντί να στρώσουν τους graphics drivers στην αμουντού, τώρα άρχισαν να μας χαλάνε και τους chipset.🤑

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, John182 είπε

Καμία ιδέα;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, John182 είπε

Σίγουρα έχεις version 1909 OS build 18363.720 με to KB4551762 / KB4540673 περασμένα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εδώ πάντως κομπλέ τους πέρασα. Ούτε κόλλησε το UI ούτε μου έβγαλε κάποιο μήνυμα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpenor είπε

Σίγουρα έχεις version 1909 OS build 18363.720 με to KB4551762 / KB4540673 περασμένα;

Ναι, έχω περάσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, jmirko15 said:

Η σειρά 4000 θα είναι η τελευταία με DDR4;

Τα σενάρια που ακούγονται νομίζω ότι είναι:

Σειρά 4000 DDR4 only (AM4)

Σειρά 5000 DDR5 only (AM5?) ή DDR4 + DDR5 (AM5?) με dual memory controller.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.overclock.net/forum/13-amd-general/1741052-edc-1-pbo-turbo-boost.html#/topics/1741052?page=56

Άκρως επαναστατικό αν ισχύει.στην ουσία το  agesa 1.0.0.4 έχει ένα κενό και μπορείς θέτοντας το κατάλληλο edc ξεκινώντας από 1,και τα άλλα 0 στο pbo να παρακάμψεις τον κόφτη του pbo και να πας πολύ ψηλά στα ρολόγια! Ακόμη κ all core μπορεί να φτάσει τα Μαξ single! Μελετήστε το.τρεχω να το δοκιμάσω!!. Απαιτείται καλή ψυξη και να βρείτε το καλύτερο για κάθε σύστημα.scalar c n q ,  ακριβή αριθμό edc και c states on vs off

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, billeiros είπε

https://www.overclock.net/forum/13-amd-general/1741052-edc-1-pbo-turbo-boost.html#/topics/1741052?page=56

Άκρως επαναστατικό αν ισχύει.στην ουσία το  agesa 1.0.0.4 έχει ένα κενό και μπορείς θέτοντας το κατάλληλο edc ξεκινώντας από 1,και τα άλλα 0 στο pbo να παρακάμψεις τον κόφτη του pbo και να πας πολύ ψηλά στα ρολόγια! Ακόμη κ all core μπορεί να φτάσει τα Μαξ single! Μελετήστε το.τρεχω να το δοκιμάσω!!. Απαιτείται καλή ψυξη και να βρείτε το καλύτερο για κάθε σύστημα.scalar c n q ,  ακριβή αριθμό edc και c states on vs off

Το έχω δοκιμάσει.Ισχύει για το multi,άλλα σε είναι ουραγός σε single core.

Επεξ/σία από Tenshi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...