Lelosxxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 ναι αυτο διχνει οτι περαστικε αλλα ειναι σωστα ετσι? 1
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Ετσι πιστευω.και τα αρχεια στο φακελο amd είναι στη θεση τους αλλα και τα power plans .όταν το διορθωσει η amd παταμε μια κ τον καινουριο από πανω 1
Πέτρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Α, δοκιμάστε να αποεπιλέξετε το Ryzen Power Plan στην εγκατάσταση. Το έχετε, έτσι κι αλλιώς.
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Να ξέρετε επίσης ότι όπως και στις amd gpus παρόλο που απεγκαθιστουμε τους παλιούς drivers τα αρχεία από τον φάκελο amd δε σβήνονται.να τον διαγράφετε πριν τη νέα εγκατασταση γιατί αλλιώς τιγκαρει με τον καιρο Τώρα περιμένω κ τη σταθερή έκδοση του f12 bios να περάσω, γιατί ακομη είναι beta,και είμαι κομπλέ.διαβασα ότι μπουσταρονται τα ρολόγια λιγάκι με το νεο
leriban Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δηλαδή πρώτα κάνουμε διαγραφή τα αρχεία από το φάκελο amd και μετά κάνουμε εγκατάσταση;
DJ Gx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Για όσους δεν μπορουν να κάνουν εγκατάσταση των chipset 1 1
alldaynews Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, akoinonitos είπε Για όποιον foldαρει και θελει να μπει στην ομαδα μας με αριθμο 240249 https://folding.extremeoverclocking.com/team_summary.php?s=&t=240249 Δοκιμασε κανεις τους νεους chipset drivers , δεν μου ολοκληρωνει την διαδικασια κολλαει στο 0% ενω φαινεται οτι τους εχει περασει I`m in 1
elpenor Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά εγώ είχα σβήσει τα δύο Ryzen power plan πριν κάνω την εγκατάσταση από κόλλημα ώστε να είμαι 100% σίγουρος ότι θα περαστούν τα καινούργια. Ίσως για αυτό μόνο σε μένα δούλεψε ο installer με την πρώτη. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από elpenor
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα ρολόγια μου προ και μετά driver update.με προφίλ 1usmus και disabled pbo.κατι τσιμπησαμε. Ps με pbo είχα και 4625 Μαξ σε ένα core αλλά το 4o core δεν πήγαινε 4.6 αλλά 4.5 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από billeiros 1
dem Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, elpenor είπε Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά εγώ είχα σβήσει τα δύο Ryzen power plan πριν κάνω την εγκατάσταση από κόλλημα ώστε να είμαι 100% σίγουρος ότι θα περαστούν τα καινούργια. Ίσως για αυτό μόνο σε μένα δούλεψε ο installer με την πρώτη. Και σε μένα απλά τους πέρασα από πάνω και μου ζήτησε restart. Αλλά πώς σβήνουμε τα Ryzen power plans ;
Karanikolis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 κ μένα παιδιά πέσανε κανονικά.. το power plan γιατί να το ξετικαρουμε?
leriban Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 μπορει να μου εξηγησει καποιος πως ενω ειναι στο 0% η εγκατασταση να δειχνει στον πινακα ελεγχου οτι εχει περαστει?
ultraex2003 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, leriban είπε μπορει να μου εξηγησει καποιος πως ενω ειναι στο 0% η εγκατασταση να δειχνει στον πινακα ελεγχου οτι εχει περαστει? καποιο bug παιζει να ειναι (μεταφραση) αλλα μπαινει κανονικα Καθώς το ComputerBase και μερικά από τα μέλη της κοινότητας μπόρεσαν να ανακαλύψουν μόνοι τους, ο νέος οδηγός chipset εγκαταστάθηκε σωστά παρά το γεγονός ότι η γραμμή προόδου παρέμεινε στο 0%. Όπως φαίνεται από τη Διαχείριση Συσκευών των Windows 10, τα έξι πακέτα προγραμμάτων οδήγησης ενημερώνονται σε λιγότερο από ένα λεπτό, τότε ο εγκαταστάτης μπορεί να κλείσει και να επανεκκινήσει το σύστημα. ComputerBase reported that the installer can also be closed during installation if it gets stuck. It should be properly installed as soon as you've restarted your system. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από ultraex2003
leriban Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, ultraex2003 είπε καποιο bug παιζει να ειναι ComputerBase reported that the installer can also be closed during installation if it gets stuck. It should be properly installed as soon as you've restarted your system. ας υποθεσουμε δηλαδη οτι ειναι οκ. εκτος και αν τις επομενες μερες βγαλουν καποιο fix. ευχαριστω για τη βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα