Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι πιστευω.και τα αρχεια στο φακελο amd είναι στη θεση τους αλλα και τα power plans .όταν το διορθωσει η amd παταμε μια κ τον καινουριο από πανω

• Like 1
Δημοσ.

Να ξέρετε επίσης ότι όπως και στις amd gpus παρόλο που απεγκαθιστουμε τους παλιούς drivers τα αρχεία από τον φάκελο amd δε σβήνονται.να τον διαγράφετε πριν τη νέα εγκατασταση γιατί αλλιώς τιγκαρει με τον καιρο

Τώρα περιμένω κ τη σταθερή έκδοση του f12 bios να περάσω, γιατί ακομη είναι beta,και είμαι κομπλέ.διαβασα ότι μπουσταρονται τα ρολόγια λιγάκι με το νεο

Δημοσ.
6 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Για όποιον  foldαρει και θελει να μπει στην ομαδα μας με αριθμο 240249

https://folding.extremeoverclocking.com/team_summary.php?s=&t=240249

Δοκιμασε κανεις τους νεους chipset drivers , δεν μου ολοκληρωνει την διαδικασια κολλαει στο 0% ενω φαινεται οτι τους εχει περασει

I`m in

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά εγώ είχα σβήσει τα δύο Ryzen power plan πριν κάνω την εγκατάσταση από κόλλημα ώστε να είμαι 100% σίγουρος ότι θα περαστούν τα καινούργια. Ίσως για αυτό μόνο σε μένα δούλεψε ο installer με την πρώτη.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_2020-03-21-14-22-58-716_com.miui.gallery.jpg

Τα ρολόγια μου προ και μετά driver update.με προφίλ 1usmus και disabled pbo.κατι τσιμπησαμε.

Ps με pbo είχα και 4625 Μαξ σε ένα core αλλά το 4o core δεν πήγαινε 4.6 αλλά 4.5

IMG_20200321_142426.jpg

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, elpenor είπε

Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά εγώ είχα σβήσει τα δύο Ryzen power plan πριν κάνω την εγκατάσταση από κόλλημα ώστε να είμαι 100% σίγουρος ότι θα περαστούν τα καινούργια. Ίσως για αυτό μόνο σε μένα δούλεψε ο installer με την πρώτη.

Και σε μένα απλά τους πέρασα από πάνω και μου ζήτησε restart.

Αλλά πώς σβήνουμε τα Ryzen power plans ; 

Δημοσ.

μπορει να μου εξηγησει καποιος πως ενω ειναι στο 0% η εγκατασταση να δειχνει στον πινακα ελεγχου οτι εχει περαστει?

amd.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, leriban είπε

μπορει να μου εξηγησει καποιος πως ενω ειναι στο 0% η εγκατασταση να δειχνει στον πινακα ελεγχου οτι εχει περαστει?

amd.png

καποιο bug παιζει να ειναι  (μεταφραση) αλλα μπαινει κανονικα

Καθώς το ComputerBase και μερικά από τα μέλη της κοινότητας μπόρεσαν να ανακαλύψουν μόνοι τους, ο νέος οδηγός chipset εγκαταστάθηκε σωστά παρά το γεγονός ότι η γραμμή προόδου παρέμεινε στο 0%.

Όπως φαίνεται από τη Διαχείριση Συσκευών των Windows 10, τα έξι πακέτα προγραμμάτων οδήγησης ενημερώνονται σε λιγότερο από ένα λεπτό, τότε ο εγκαταστάτης μπορεί να κλείσει και να επανεκκινήσει το σύστημα.

ComputerBase reported that the installer can also be closed during installation if it gets stuck. It should be properly installed as soon as you've restarted your system.

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ultraex2003 είπε

καποιο bug παιζει να ειναι  

ComputerBase reported that the installer can also be closed during installation if it gets stuck. It should be properly installed as soon as you've restarted your system.

ας υποθεσουμε δηλαδη οτι ειναι οκ. εκτος και αν τις επομενες μερες βγαλουν καποιο fix. ευχαριστω για τη βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...