akoinonitos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Για όποιον foldαρει και θελει να μπει στην ομαδα μας με αριθμο 240249 https://folding.extremeoverclocking.com/team_summary.php?s=&t=240249 Δοκιμασε κανεις τους νεους chipset drivers , δεν μου ολοκληρωνει την διαδικασια κολλαει στο 0% ενω φαινεται οτι τους εχει περασει Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από akoinonitos 1
enable_your_mind Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 49 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Για όποιον foldαρει και θελει να μπει στην ομαδα μας με αριθμο 240249 https://folding.extremeoverclocking.com/team_summary.php?s=&t=240249 Δοκιμασε κανεις τους νεους chipset drivers , δεν μου ολοκληρωνει την διαδικασια κολλαει στο 0% ενω φαινεται οτι τους εχει περασει Τους εβαλα τωρα χωρις κανενα θεμα πηγε 100% και ζητησε restart... 1
ultraex2003 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Για όποιον foldαρει και θελει να μπει στην ομαδα μας με αριθμο 240249 https://folding.extremeoverclocking.com/team_summary.php?s=&t=240249 Δοκιμασε κανεις τους νεους chipset drivers , δεν μου ολοκληρωνει την διαδικασια κολλαει στο 0% ενω φαινεται οτι τους εχει περασει oμοιως δε τελειωσε ποτε η εγκατασταση γυρισα στον προηγουμενο εκτος και αν αργει πολυ !!
leriban Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) σε ολους το ιδιο δηλάδη. αυτο γραφουν και στο guru3d. σε κανενα δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από leriban
Lelosxxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 και σε εμενα κολισε 0 % να τ αφισω και αλλο λετε ?
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Κ σε μενα.λενε πως μεσω command περνιούνται σε οσους εχουν πρόβλημα.ξερει κανεις πως το κανουμε?
elpenor Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Εμένα οι νέοι chipset driver για το X570 μπήκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. 2
Lelosxxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 με CMD πως τ εκανες λιγο για πες ν δοκιμασω και εγω..
enable_your_mind Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 48 λεπτά πριν, leriban είπε σε ολους το ιδιο δηλάδη. αυτο γραφουν και στο guru3d. σε κανενα δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση Ηδη 2 ατομα γραψαμε οτι σε εμας εγκατασταθηκαν κανονικα.. Ισως κατι παιζει ανα μοντελο mobo και πρεπει να το κοιταξουν.. 1
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Lelosxxx είπε με CMD πως τ εκανες λιγο για πες ν δοκιμασω και εγω.. βγαλε το exe kαι ριξτο χυμα στο c.μετα μεσω cmd 1)cd/ enter 2)dir enter 3)ονομα αρχειου enter 1
Πέτρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρόβλημα κι εγώ στην εγκατάσταση, με Χ370. Για εγκατάσταση μέσα από cmd, έχει οδηγίες μέσα στο ίδιο το πακέτο που κατεβάσατε από την AMD. Αναφορά σε κείμενο Installation using the Command Line Interface For instructions on how to perform an unattended installation of the Software using the Command Line Interface, please follow the below steps Unzip and extract the deliverable folder ‘AMD_Software_<Version>.zip’ containing: Release Notes Installation Executable · Invoke command prompt with below enlisted commands: Silent deployment scenarios: Commands to be used: Silent Install START /WAIT "" <path to executable with exe name> /S Silent Uninstall START /WAIT "" <path to executable with exe name> /S /EXPRESSUNINSTALL=1 Custom Silent Install START /WAIT "" <path to executable with exe name> /S /CUSTOMINSTALL="<feature name/names assigned to the drivers that are to be installed separated by comma>" Custom Silent Uninstall START /WAIT "" <path to executable with exe name> /S /CUSTOMUNINSTALL="<feature name/names assigned to the drivers that are to be uninstalled separated by comma>" · Please find the feature name/names assigned to respective drivers as below: Driver Name Corresponding feature name/names to be passed in command line AMD CIR Driver CIR AMD I2C Driver I2C AMD PSP Driver PSP AMD Ryzen Power Plan RYZENPPKG AMD USB 3.0 Driver for ZP USBHUB, USBCNTRL PT USB 3.1 Driver USBHUB_PT, USBCNTRL_PT AMD PCI Device Driver PCI AMD UART Driver UART AMD GPIO2 Driver GPIO2 PT GPIO Driver GPIO3 AMD IOV Driver IOV_WT AMD USB Driver for Hudson USBHUB_HD, USBCNTRL_HD AMD SFH I2C Driver SFHI2C AMD USB Filter Driver FILTERUSB AMD SFH Driver SFHDRVR AMD SATA Driver SATA AMD SMBUS Driver SMBUS AMD AS4 ACPI Driver AS4ACPI edit: Μόλις το δοκίμασα, λειτούργησε. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από Πέτρος 1
billeiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Ως δια μαγειας μετα από reboot δειχνουν περασμένοι στα προγραμματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα