Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το (προ)τελευταίο BIOS (1405), το σημερινό δεν το περνάω αφού σύμφωνα με τον Comfuzio είναι μάλλον προβληματικό.

Από θερμοκρασίες νομίζω νορμαλ, σε ένα τεστ πχ που έκανα πρόσφατα στην GPU δεν πήγε πάνω από 65 βαθμούς.

265834963_.png.0c48369d46827be78663f3f87e1154e0.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, VPoint είπε

Έχω το (προ)τελευταίο BIOS (1405), το σημερινό δεν το περνάω αφού σύμφωνα με τον Comfuzio είναι μάλλον προβληματικό.

Από θερμοκρασίες νομίζω νορμαλ, σε ένα τεστ πχ που έκανα πρόσφατα στην GPU δεν πήγε πάνω από 65 βαθμούς.

265834963_.png.0c48369d46827be78663f3f87e1154e0.png

Το τροφοδορικο σου ειναι καινουριο?

Δημοσ.

Προβληματικό δεν είναι το νέο BIOS απλά σε μένα κόλλησε κατά το update μπορεί σε σένα να μην το κάνει. Βέβαια πρακτικές διαφορές δεν βλέπω, σταθερότητα λέει στο changelog

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, VPoint είπε

Δικό μου το λάθος, δε διευκρίνισα ότι το πρόβλημα εμφανίζεται σε τυχαία χρονική στιγμή όταν το pc χρησιμοποιείται, όχι σε idle.

Πχ σήμερα το μεσημέρι το έκανε μετά από κανα μισάωρο gaming και πριν λίγο το ξαναέκανε όταν το έβαλα να κάνει convert ένα αρχείο βίντεο. 

Βάλε μια φωτό να φαίνονται πως έχεις τις μνήμες 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VPoint είπε

Tο σύστημα αγοράστηκε πριν 5 μήνες, έχω το Corsair RM850x. Λες να φταίει αυτό;

Του κερατα δεν νομιζω ,τι μηνες πως τις εχεις στα dimms ?

Δημοσ.

Οι μνήμες είναι στις θέσεις Α2 και Β2, όπως συστήνει η Asus. 

Να διευκρινίσω ότι παρέλαβα το πισι πριν τρεις εβδομάδες από το σέρβις (το είχα πάει για άλλο πρόβλημα) και έκτοτε δούλευε μια χαρά, μέχρι προχθές το βράδυ που παρουσίασε αυτό το σύμπτωμα. Δεν έχω πειράξει τίποτα και δεν κούνησα το κουτί από τη θέση του

Δημοσ.
2 ώρες πριν, VPoint είπε

Να διευκρινίσω ότι παρέλαβα το πισι πριν τρεις εβδομάδες από το σέρβις (το είχα πάει για άλλο πρόβλημα) και έκτοτε δούλευε μια χαρά, μέχρι προχθές το βράδυ που παρουσίασε αυτό το σύμπτωμα. Δεν έχω πειράξει τίποτα και δεν κούνησα το κουτί από τη θέση του

Πιο πολύ προς κάρτα γραφικών ή τροφοδοτικό παραπέμπει αυτό το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, VPoint είπε

τι προβλημα ειχε και το πηγες για service ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

τι προβλημα ειχε και το πηγες για service ?

Stuttering στο ποντίκι κ ταυτόχρονες διακοπές στον ήχο. Έψαχναν κ αυτοί μέρες να βρουν πού οφειλόταν. Τελικά μου είπαν ότι ήταν προβληματικοί οι οδηγοί του PCI Encryption/Decryption Controller (ελεγκτής κρυπτογράφησης/αποκρυπτογράφησης). Έγινε φορμάτ με κλειστό ίντερνετ, πέρασα τους drivers που μου έδωσαν κ το πρόβλημα λύθηκε.

Τώρα όμως φοβάμαι ότι το θέμα είναι στο hardware...

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, VPoint είπε

Stuttering στο ποντίκι κ ταυτόχρονες διακοπές στον ήχο. Έψαχναν κ αυτοί μέρες να βρουν πού οφειλόταν. Τελικά μου είπαν ότι ήταν προβληματικοί οι οδηγοί του PCI Encryption/Decryption Controller (ελεγκτής κρυπτογράφησης/αποκρυπτογράφησης). Έγινε φορμάτ με κλειστό ίντερνετ, πέρασα τους drivers που μου έδωσαν κ το πρόβλημα λύθηκε.

Τώρα όμως φοβάμαι ότι το θέμα είναι στο hardware...

αναγκαστικα εφοσον δεν εχεις αλλα παρτς να δοκιμασεις πηγαινε τους το να το δουν

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

αναγκαστικα εφοσον δεν εχεις αλλα παρτς να δοκιμασεις πηγαινε τους το να το δουν

Ναι δεν γίνεται αλλιώς. Μίλησα ήδη μαζί τους, θα το πάω τη Δευτέρα, δυστυχώς δεν προλαβαίνω νωρίτερα...

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, marksk είπε

Να τρώνε κανένα σκάλωμα οι μνήμες ; 

να μην τις τσεκάρει μια ;

Αν ήταν οι μνήμες θα έτρωγε κανένα blue screen

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@VPoint Διαβάζω τι γράφεις και έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα.

Καινούργιος 3700x, Asus x570-E Gaming, 2070 Super, G.Skill TridentZ 16Gb 3200/14 -> σου λέει το service ότι για να λύσεις το πρόβλημα του mouse stuttering πρέπει να κάνεις offline windows install και να περάσεις δικούς τους drivers για το PCI encryption.....

Από όσο γνωρίζω φίλε μου δεν είναι λογικά αυτά τα πράγματα, αν βάζεις τελευταία windows 10 και official drivers AMD / NVidia και έχεις stuttering τότε έχεις hardware πρόβλημα όχι χαλασμένους drivers... τι σημαίνει ότι είναι χαλασμένοι οι official drivers.... που βρήκε το service καλύτερους από τους official.....

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...