VPoint Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Έχω το (προ)τελευταίο BIOS (1405), το σημερινό δεν το περνάω αφού σύμφωνα με τον Comfuzio είναι μάλλον προβληματικό. Από θερμοκρασίες νομίζω νορμαλ, σε ένα τεστ πχ που έκανα πρόσφατα στην GPU δεν πήγε πάνω από 65 βαθμούς.
akoinonitos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, VPoint είπε Έχω το (προ)τελευταίο BIOS (1405), το σημερινό δεν το περνάω αφού σύμφωνα με τον Comfuzio είναι μάλλον προβληματικό. Από θερμοκρασίες νομίζω νορμαλ, σε ένα τεστ πχ που έκανα πρόσφατα στην GPU δεν πήγε πάνω από 65 βαθμούς. Το τροφοδορικο σου ειναι καινουριο?
comfuzio Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Προβληματικό δεν είναι το νέο BIOS απλά σε μένα κόλλησε κατά το update μπορεί σε σένα να μην το κάνει. Βέβαια πρακτικές διαφορές δεν βλέπω, σταθερότητα λέει στο changelog
VPoint Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Tο σύστημα αγοράστηκε πριν 5 μήνες, έχω το Corsair RM850x. Λες να φταίει αυτό;
leros2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 38 λεπτά πριν, VPoint είπε Δικό μου το λάθος, δε διευκρίνισα ότι το πρόβλημα εμφανίζεται σε τυχαία χρονική στιγμή όταν το pc χρησιμοποιείται, όχι σε idle. Πχ σήμερα το μεσημέρι το έκανε μετά από κανα μισάωρο gaming και πριν λίγο το ξαναέκανε όταν το έβαλα να κάνει convert ένα αρχείο βίντεο. Βάλε μια φωτό να φαίνονται πως έχεις τις μνήμες 1
akoinonitos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, VPoint είπε Tο σύστημα αγοράστηκε πριν 5 μήνες, έχω το Corsair RM850x. Λες να φταίει αυτό; Του κερατα δεν νομιζω ,τι μηνες πως τις εχεις στα dimms ?
VPoint Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Οι μνήμες είναι στις θέσεις Α2 και Β2, όπως συστήνει η Asus. Να διευκρινίσω ότι παρέλαβα το πισι πριν τρεις εβδομάδες από το σέρβις (το είχα πάει για άλλο πρόβλημα) και έκτοτε δούλευε μια χαρά, μέχρι προχθές το βράδυ που παρουσίασε αυτό το σύμπτωμα. Δεν έχω πειράξει τίποτα και δεν κούνησα το κουτί από τη θέση του
Kris_Lyn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, VPoint είπε Οι μνήμες είναι στις θέσεις Α2 και Β2, όπως συστήνει η Asus. Να διευκρινίσω ότι παρέλαβα το πισι πριν τρεις εβδομάδες από το σέρβις (το είχα πάει για άλλο πρόβλημα) και έκτοτε δούλευε μια χαρά, μέχρι προχθές το βράδυ που παρουσίασε αυτό το σύμπτωμα. Δεν έχω πειράξει τίποτα και δεν κούνησα το κουτί από τη θέση του Πιο πολύ προς κάρτα γραφικών ή τροφοδοτικό παραπέμπει αυτό το πρόβλημα. 1
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, VPoint είπε Οι μνήμες είναι στις θέσεις Α2 και Β2, όπως συστήνει η Asus. Να διευκρινίσω ότι παρέλαβα το πισι πριν τρεις εβδομάδες από το σέρβις (το είχα πάει για άλλο πρόβλημα) και έκτοτε δούλευε μια χαρά, μέχρι προχθές το βράδυ που παρουσίασε αυτό το σύμπτωμα. Δεν έχω πειράξει τίποτα και δεν κούνησα το κουτί από τη θέση του τι προβλημα ειχε και το πηγες για service ?
VPoint Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε τι προβλημα ειχε και το πηγες για service ? Stuttering στο ποντίκι κ ταυτόχρονες διακοπές στον ήχο. Έψαχναν κ αυτοί μέρες να βρουν πού οφειλόταν. Τελικά μου είπαν ότι ήταν προβληματικοί οι οδηγοί του PCI Encryption/Decryption Controller (ελεγκτής κρυπτογράφησης/αποκρυπτογράφησης). Έγινε φορμάτ με κλειστό ίντερνετ, πέρασα τους drivers που μου έδωσαν κ το πρόβλημα λύθηκε. Τώρα όμως φοβάμαι ότι το θέμα είναι στο hardware...
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 48 λεπτά πριν, VPoint είπε Stuttering στο ποντίκι κ ταυτόχρονες διακοπές στον ήχο. Έψαχναν κ αυτοί μέρες να βρουν πού οφειλόταν. Τελικά μου είπαν ότι ήταν προβληματικοί οι οδηγοί του PCI Encryption/Decryption Controller (ελεγκτής κρυπτογράφησης/αποκρυπτογράφησης). Έγινε φορμάτ με κλειστό ίντερνετ, πέρασα τους drivers που μου έδωσαν κ το πρόβλημα λύθηκε. Τώρα όμως φοβάμαι ότι το θέμα είναι στο hardware... αναγκαστικα εφοσον δεν εχεις αλλα παρτς να δοκιμασεις πηγαινε τους το να το δουν
VPoint Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε αναγκαστικα εφοσον δεν εχεις αλλα παρτς να δοκιμασεις πηγαινε τους το να το δουν Ναι δεν γίνεται αλλιώς. Μίλησα ήδη μαζί τους, θα το πάω τη Δευτέρα, δυστυχώς δεν προλαβαίνω νωρίτερα... Σας ευχαριστώ όλους παιδιά 1
marksk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Να τρώνε κανένα σκάλωμα οι μνήμες ; να μην τις τσεκάρει μια ;
akoinonitos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 51 λεπτά πριν, marksk είπε Να τρώνε κανένα σκάλωμα οι μνήμες ; να μην τις τσεκάρει μια ; Αν ήταν οι μνήμες θα έτρωγε κανένα blue screen
elpenor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) @VPoint Διαβάζω τι γράφεις και έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα. Καινούργιος 3700x, Asus x570-E Gaming, 2070 Super, G.Skill TridentZ 16Gb 3200/14 -> σου λέει το service ότι για να λύσεις το πρόβλημα του mouse stuttering πρέπει να κάνεις offline windows install και να περάσεις δικούς τους drivers για το PCI encryption..... Από όσο γνωρίζω φίλε μου δεν είναι λογικά αυτά τα πράγματα, αν βάζεις τελευταία windows 10 και official drivers AMD / NVidia και έχεις stuttering τότε έχεις hardware πρόβλημα όχι χαλασμένους drivers... τι σημαίνει ότι είναι χαλασμένοι οι official drivers.... που βρήκε το service καλύτερους από τους official..... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από elpenor 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα