Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Προσθέτω το Β550 στον τίτλο. 2
Prospector8 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Παίδες ξερει κάνεις πως μπορώ να ελέγχω το rgb των Ram (Corsair vengeance pro 16gb Rgb) απο Msi interface? (Msi b450 tomahawk max) γτ προς το παρών απο το msi πρόγραμμα δεν αλλαζει τα Rgb τις Ραμ καθόλου παραμονο της μητρικής.
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Prospector8 είπε Παίδες ξερει κάνεις πως μπορώ να ελέγχω το rgb των Ram (Corsair vengeance pro 16gb Rgb) απο Msi interface? (Msi b450 tomahawk max) γτ προς το παρών απο το msi πρόγραμμα δεν αλλαζει τα Rgb τις Ραμ καθόλου παραμονο της μητρικής. Αναγκαστικα μονο απο το προγραμμα που εχεις απο την Corsair(δηλαδη το icue). Και δυστηχως γενικα ο συγχρονισμος των rgb των ram δεν ειναι τοσο απλος οσο φαινεται,ασε που ολα αυτα τα προγραμματα(Aura sync,mystic lightning,rgb fusion και το Polychrome ή οπως λεγεται της asrock)ειναι γενικα για τα μπαζα(ακομα και της Asus που ηταν το καλυτερο παλια,το χαλασαν και αυτο). Και σε αλλες μνημες που δοκιμασα που ταχα μου ειναι συμβατες με τα προγραμματα των μητρικων,δεν τις αναγνωριζαν. Κοινως οτι να ναι. Αυτος ειναι πχ ο βασικος λογος που βλεπεις και οι περισσοτεροι στο κομματι του φωτισμου κοιταζουν μονο 1εταιρεια,για να μην εχουν θεματα συγχρονισμου. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Fulgore 1
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 50 minutes ago, Fulgore said: Αναγκαστικα μονο απο το προγραμμα που εχεις απο την Corsair(δηλαδη το icue). Και δυστηχως γενικα ο συγχρονισμος των rgb των ram δεν ειναι τοσο απλος οσο φαινεται,ασε που ολα αυτα τα προγραμματα(Aura sync,mystic lightning,rgb fusion και το Polychrome ή οπως λεγεται της asrock)ειναι γενικα για τα μπαζα(ακομα και της Asus που ηταν το καλυτερο παλια,το χαλασαν και αυτο). Και σε αλλες μνημες που δοκιμασα που ταχα μου ειναι συμβατες με τα προγραμματα των μητρικων,δεν τις αναγνωριζαν. Κοινως οτι να ναι. Αυτος ειναι πχ ο βασικος λογος που βλεπεις και οι περισσοτεροι στο κομματι του φωτισμου κοιταζουν μονο 1εταιρεια,για να μην εχουν θεματα συγχρονισμου. Η x570 TUF πάντως αναγνωρίζει και τις T Force και τις Tactical Ballistix και έτσι τους αλλάζω χρώμα με το πρόγραμμα της Asus.
Prospector8 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Πωω ελεος και νομίζω ολα θα ηταν smooth.. Αρα και του κουτιού το οποίο ειναι Phanteks P400A ξεχωριστά και αυτό ετσι? Ελεος.. Και ενα ανεμιστήρι coolermaster rgb θέλω 4ο πρόγραμμα?!?!
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Παιδια δεν ξερω,γενικα αν κανετε ενα κυκλο απο διαφορα θεματα σε forum εξωτερικου για τις rgb μνημες και τα προγραμματα των εταιρειων μητρικων συγκεκριμενα ειναι ενα μεγαλο μπαχαλο. Οπως αλλοι που ειχαν/εχουν θεματα με το xmp των μνημων ακομα και αν αυτο ειναι 3000/3200. Εγω τις προηγουμενες μνημες που ειχα αν και γραφανε εξω απο το κουτι οτι υποστηριζονται απο ολα τα προγραμματα των μνημων,στο προγραμμα της μητρικης(Fusion σε μενα)δεν τις εβλεπε. Γιαυτο πηγα σε Corsair οι οποιες τουλαχιστον θα συγχρονιζονται με το πληκτρολογιο οπως του Prospector καλη ωρα και αν αλλαξω και ποντικι,μαλλον Corsair Θα παρω για τον ιδιο λογο. Οχι οτι με καιει ο συγχρονισμος τοσο πολυ,αλλα το προτιμαω απο το να εχω ποσα διαφορετικα προγραμματα εγκατεστημενα για περιφερειακα(οπως και με τους διαφορετικους launchers για τα παιχνιδια). 2
kostas_anes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Fulgore είπε Παιδια δεν ξερω,γενικα αν κανετε ενα κυκλο απο διαφορα θεματα σε forum εξωτερικου για τις rgb μνημες και τα προγραμματα των εταιρειων μητρικων συγκεκριμενα ειναι ενα μεγαλο μπαχαλο. Οπως αλλοι που ειχαν/εχουν θεματα με το xmp των μνημων ακομα και αν αυτο ειναι 3000/3200. Εγω τις προηγουμενες μνημες που ειχα αν και γραφανε εξω απο το κουτι οτι υποστηριζονται απο ολα τα προγραμματα των μνημων,στο προγραμμα της μητρικης(Fusion σε μενα)δεν τις εβλεπε. Γιαυτο πηγα σε Corsair οι οποιες τουλαχιστον θα συγχρονιζονται με το πληκτρολογιο οπως του Prospector καλη ωρα και αν αλλαξω και ποντικι,μαλλον Corsair Θα παρω για τον ιδιο λογο. Οχι οτι με καιει ο συγχρονισμος τοσο πολυ,αλλα το προτιμαω απο το να εχω ποσα διαφορετικα προγραμματα εγκατεστημενα για περιφερειακα(οπως και με τους διαφορετικους launchers για τα παιχνιδια). O λογος που δεν εχει RGB το PC μου 3
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, kostas_anes είπε O λογος που δεν εχει RGB το PC μου Μια χαρα φωτακια εχει και το κουτι σου εσενα απο μητρικη/gpu Spoiler Ενταξυ δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Μπορεις παντα να τα ρυθμισεις ολα να ειναι μονιμα σε ενα χρωμα ή φυσικα μπορεις να τα σβησεις τελειως. Η μονη λαλακια ειναι οταν σου ζητανε ενα σκασμο παραπανω λεφτα για τα φωτακια ή οταν τα φωτακια αυτα δημιουργουν και προβληματα κιολας οπως στον παλιο ssd της Kingston,αλλα αυτα ειναι off topic κουβεντα με το εδω θεμα 1
kostas_anes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μια χαρα φωτακια εχει και το κουτι σου εσενα απο μητρικη/gpu Spoiler Και κόκκινη λεντοταινία από αμάξι που είναι hardwired στο τροφοδοτικό
akoinonitos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Prospector8 είπε Πωω ελεος και νομίζω ολα θα ηταν smooth.. Αρα και του κουτιού το οποίο ειναι Phanteks P400A ξεχωριστά και αυτό ετσι? Ελεος.. Και ενα ανεμιστήρι coolermaster rgb θέλω 4ο πρόγραμμα?!?! Κανονικά θα έπρεπε να στις αναγνωρίζει και να τις ελέγχεις, εγώ δεν είχα κανένα θέμα με τις gskill. Αν θες ανέβασε φωτο από το mystic light
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν και προστέθηκε στον τίτλο Β550, απ' ότι φαίνεται πάμε για το Q3/2020. Φήμες για την αποκάλυψη του chipset, αναφέρουν ότι θα γίνει την ημέρα των "οικονομικών αναλύσεων", 5 Μαρτίου. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
demian83 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Στις 17/1/2020 στις 8:20 ΜΜ, Fulgore είπε Δεν νομιζω παντως να εχω πετυχει σε forum πολλους οι οποιοι να μην ειναι ευχαριστημενοι απο την χ ακριβη μητρικη που εχουν αγορασει. Εκτος αν εισαι τοσο ατυχος να σου εχουν καει μητρικες,σπανια να πετυχουμε σε αυτα τα λεφτα καποιον να μην ειναι ικανοποιημενος απο οποια μητρικη εταιρειας και να εχει διαλεξει. τελικα ευτυχως ηταν η motherboard που ειχε το προβλημα, γλυτωσα τουλαχιστον προβληματα σε cpu, ram. αναρωτιεμαι μηπως καηκε το chipset γιατι το καλυπτε η 5700x. ευτυχως η unify ειναι καλυτερη σε αυτο τον τομεα. γλυτωσα. για καλη μου τυχη λυθηκε και ενα θεμα με το ΑΙΟ που υπολειτουργουσε συχνα πυκνα και ανεβαινε η θερμοκρασια του cpu. μεχρι τωρα τωρα μου φαινεται μια χαρα η unify, τσιμπησα και το monster hunter αο το πουθενα Στις 3/2/2020 στις 9:42 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε Το δικο μου Phanteks που πουλησα δεν ειχε κοντρολερ και δεν ηταν φθηνη σειρα το Phanteks Enthoo Pro M Tempered Glass Satin Black ειχα. ναι δεν εχει, αυτο εχω και εγω και ο @fever25 που ρωτησε αρχικα. εγω τα εχω βαλει ολα σε pwm 1
ilos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, demian83 είπε μεχρι τωρα τωρα μου φαινεται μια χαρα η unify, τσιμπησα και το monster hunter αο το πουθενα Νόμιζα ότι αυτό το δίνουν σε bundle με τις 5700, το δίνουν τώρα και με μητρικές καλή φάση. Ελπίζω να είναι μαζί με το Iceborne expansion γιατί αλλιώς δώρο άδωρο θα είναι.😁
demian83 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ilos είπε Νόμιζα ότι αυτό το δίνουν σε bundle με τις 5700, το δίνουν τώρα και με μητρικές καλή φάση. Ελπίζω να είναι μαζί με το Iceborne expansion γιατί αλλιώς δώρο άδωρο θα είναι.😁 ναι μαζι με το iceborne ειναι ευτυχως. τωρα το εδιναν με λαπτοπ, μητρικες, οθονες και κουτια υπολογιστη για εναν μηνα μονο ομως https://www.msi.com/Promotion/unleash-your-hunting-spirit
ilos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, demian83 είπε ναι μαζι με το iceborne ειναι ευτυχως. τωρα το εδιναν με λαπτοπ, μητρικες, οθονες και κουτια υπολογιστη για εναν μηνα μονο ομως https://www.msi.com/Promotion/unleash-your-hunting-spirit Ε τότε σε περιμένουμε στην παρέα μας.😁 Καλό διάβασμα, αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά. Το παιχνίδι είναι τεράστιο time sink.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα