Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nicksoti είπε

σύνδεση reset button για clear cmos απ ευθείας, αρκεί να είναι αρκετά μικρό και "χωμένο" προς αποφυγή λαθών!

Η λύση σου είναι πιο ασφαλής φυσικά

Reset button  είναι ρε και αυτό. 

Πάντως σε x570 μεταξύ asus και msi ,σαφώς msi...

Δημοσ.

Βλέπεις διαφορά σε αποτελέσματα από cpu και μνήμες; Εμένα μου φάνηκε σαν να μην έκανα καν μετάβαση. Λίγο, ελάχιστα,  καλλίτερα παίζουν οι μνήμες μου στην asus ,αλλά ίσως παίζει ρόλο και η θερμοκρασία γιατί με msi έπαιζα κατακαλόκαιρο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Βλέπεις διαφορά σε αποτελέσματα από cpu και μνήμες; Εμένα μου φάνηκε σαν να μην έκανα καν μετάβαση. Λίγο, ελάχιστα,  καλλίτερα παίζουν οι μνήμες μου στην asus ,αλλά ίσως παίζει ρόλο και η θερμοκρασία γιατί με msi έπαιζα κατακαλόκαιρο. 

Mιλαω για x570 με x570 ,εσύ ήσουν σε b450. Πολύ χαμηλότερα Ρολόγια σε στοκ pbo δεν έχω δοκιμασει, δεν μπορώ να κάνω τον if να δουλέψει στα 1900 τρώει restart μόλις βγαίνει από load γενικά η ace ήταν κλάσεις ανώτερη σε όλα  

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Mιλαω για x570 με x570 ,εσύ ήσουν σε b450. Πολύ χαμηλότερα Ρολόγια σε στοκ pbo δεν έχω δοκιμασει, δεν μπορώ να κάνω τον if να δουλέψει στα 1900 τρώει restart μόλις βγαίνει από load γενικά η ace ήταν κλάσεις ανώτερη σε όλα  

Τι παίχτηκε; Γιατί την άλλαξες; ... ή απλά για το άθλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Τι παίχτηκε; Γιατί την άλλαξες; ... ή απλά για το άθλημα;

Αλλαξα σε small form factor κουτί και έπρεπε να πάω σε itx

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ίσως θέμα bios ο if στα 1900 κάτι διαφορετικό δεν έχει λογική. 99% εκει δείχνει το θέμα. Δεν ξέρω κ τι λένε σε άλλα φόρουμ για την itx της asus. Από θερμοκρασία την παλεύει; Οι μνήμες φαντάζομαι θα ανεβάζουν και αυτές κάτι τής λόγο δυσκολίας χώρου. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikpoth είπε

Ίσως θέμα bios ο if στα 1900 κάτι διαφορετικό δεν έχει λογική. 99% εκει δείχνει το θέμα. Δεν ξέρω κ τι λένε σε άλλα φόρουμ για την itx της asus. Από θερμοκρασία την παλεύει; Οι μνήμες φαντάζομαι θα ανεβάζουν και αυτές κάτι τής λόγο δυσκολίας χώρου. 

Δεν μου βγαζει error σε Memetest οποτε δεν φταινε οι μνημες ,τα ιδια κανει και η ch8 που μιλαγα με καποια παιδια. Ισως θελει πολυ ψαξιμο για τις τασεις των Vddg ,vddp vsoc ,με τις τασεις που επαιζα στη ace κανει απευθειας Resart ,θελει πολυ παραπανω για ειναι κοντα στην σταθεροτητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα οι x570 πάνε κάπως έτσι:

budget: prime x570-p

φτηνές: tuf ή aorus elite ανάλογα ποια features χρειάζεσαι

mainstream: msi unify αν και υπάρχουν ένα σωρό καλές μητρικές σε αυτή τη κατηγορία τιμής

high end: aorus extreme μόνο και μόνο για το passively cooled pch

honorable mention:  asrock x570 creator λόγω 10G LAN και 2 x Thunderbolt που θα είναι χρήσιμα σε κάποιους.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
13 ώρες πριν, nikpoth είπε

Μια χαρά μητρικη είχες ρε σύ Νίκ τελικά.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, radiohead είπε

Μια χαρά μητρικη είχες ρε σύ Νίκ τελικά.

Τούμπανο η mortar. Για τα χρήματα της έβαζε κάτω πολλά mobo ακριβότερα. Οι flare x παίξανε ανέλπιστα καλά και με 2600 και με 3600χ. Nvme,ssd sata, όλα με πολύ καλά νούμερα. Άντε να πούμε ότι δεν είχε καλό ήχο, το chip ήταν μέτριο άλλα οκ.  Και ένα θεματάκι με οχι llc levels όπως έχουμε συνηθίσει. Αν δεν καθόταν η προσφορά σε black Friday, ακόμα με το σκυλί θα ήμουν. 

• Like 2
Δημοσ.

Μάγκες να κάνω μια ερώτηση έτσι για να γνωρίζω, αλλά καί για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.... Στην x570 Aorus Pro υπάρχει κάποια διαφορά (ταχύτητας ίσως???), του πρώτου slot nvme M2 από το δεύτερο??? Εάν εγκαθιστούσα τον σκληρό στο 2ο slot θα ήταν πιο αργός σε ταχύτητα write/read ???

Δημοσ.

μιας και μου αφησε χρονους η aorus ultra μου και το αμαζον δεν ειχε διαθεσιμα κομματια για αντικατασταση παρηγγειλα της unify, αφου ειδα και καποιες αναφορες στο thread. την εχει αγορασει καποιος απο εδω να πει τις εντυπωσεις τους μιας και δεν υπαρχουν πολλες κριτικες online?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, demian83 είπε

μιας και μου αφησε χρονους η aorus ultra μου και το αμαζον δεν ειχε διαθεσιμα κομματια για αντικατασταση παρηγγειλα της unify, αφου ειδα και καποιες αναφορες στο thread. την εχει αγορασει καποιος απο εδω να πει τις εντυπωσεις τους μιας και δεν υπαρχουν πολλες κριτικες online?

ειχα την ace που ειναι παρομοιες ,μονο τα καλυτερα εχω να πω

Δημοσ.
21 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Δεν μου βγαζει error σε Memetest οποτε δεν φταινε οι μνημες ,τα ιδια κανει και η ch8 που μιλαγα με καποια παιδια. Ισως θελει πολυ ψαξιμο για τις τασεις των Vddg ,vddp vsoc ,με τις τασεις που επαιζα στη ace κανει απευθειας Resart ,θελει πολυ παραπανω για ειναι κοντα στην σταθεροτητα

Vddg 0.95v, vddp 0.9v, vscoc 1.0625v, vsoc LLC 3. Με αυτά τουλάχιστον η c6h παίζει 1900.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Vddg 0.95v, vddp 0.9v, vscoc 1.0625v, vsoc LLC 3. Με αυτά τουλάχιστον η c6h παίζει 1900.

Με αυτα δεν ποσταρε καν νομίζω. Θα τα ξαναδοκιμασω.

Τα έβαλα και δοκιμάζω hci,για να δούμε τι θα γινει

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...