Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νταξει τροπος του λεγειν oc.Ειχα συνηθήσει βλέπεις με τον 8370 που έκανε boot στα 5.3 με νερό στην Asus Tuf αλλα εδώ είναι αλλιώς.Μέχρι στιγμής ολα βαίνουν καλώς και αν όλα πάνε καλά με την χρονιά μπορεί να μπεί και 3900Χ η 3950.Είδωμεν

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως που ήθελα να πετάξω λεφτά καλά που δεν τα πέταξα στην μητρική και τα πέταξα στις ram. 

μου φαίνεται πως έχει περισσότερο αντίκρισμα στο oc και επιδόσεις,

με τις ρυθμίσεις του cpu στην amd πλατφόρμα μέχρι να εξοικειωθώ  θα βγουν οι ddr6  

ότι και να αλλάξω μέχρι στιγμής παίρνω χειρότερες επιδόσεις και όχι καλύτερες xexexexe 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χάζευα το review του 3800x στο guru3d και φτάνω σε αυτή τη σελίδα, στο system setup βλέπω μνήμες 3200c14 και μετά βλέπω να τρέχουν τις μνήμες σε 3200c16-19-19-19 και αναρωτιέμαι είναι αυτοί χαζοί η μας περνάνε εμάς για χαζούς?

https://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-7-3800x-review,21.html

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Χάζευα το review του 3800x στο guru3d και φτάνω σε αυτή τη σελίδα, στο system setup βλέπω μνήμες 3200c14 και μετά βλέπω να τρέχουν τις μνήμες σε 3200c16-19-19-19 και αναρωτιέμαι είναι αυτοί χαζοί η μας περνάνε εμάς για χαζούς?

https://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-7-3800x-review,21.html

Και στον 3950x μια απο τα ίδια... 
https://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-9-3950x-review,8.html

Memory

• 2x8 GB DDR4 3200 CL14 MHz (G.Skill Royal)
  • 2x8 GB DDR4 3600 CL14 MHz (G.Skill NEO)

index.php?ct=articles&action=file&id=55754&admin=0a8fcaad6b03da6a6895d1ada2e171002a287bc1

https://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_9_3950x_review,6.html

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.

και εγω δεν βρισκω κανενα λογο να αγορασει κανεις χ470 εγω που ειχα απο την αρχη την vii hero σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογησε τα χρηματα της. ειδικα στην αρχη με τα απειρα χαλια bios της και τα ποσα προβληματα. το οτι εγινε μητρικη μετα απο 1.5 χρονο με ξεπερναει

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, zyx1979 είπε

και εγω δεν βρισκω κανενα λογο να αγορασει κανεις χ470 εγω που ειχα απο την αρχη την vii hero σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογησε τα χρηματα της. ειδικα στην αρχη με τα απειρα χαλια bios της και τα ποσα προβληματα. το οτι εγινε μητρικη μετα απο 1.5 χρονο με ξεπερναει

Aντιστοιχα η Carbon μου μια χαρα εβγαλε τα λεφτα της. Πλεον δεν εχει νοημα να την παρεις ομως γιατι κυκλοφορουν καλες Χ570 στα ιδια λεφτα σχεδον.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Τα έγραψα πολύ ξεκάθαρα στα posts μου😛

1) είπα ότι από μια b450 σε x570 θα δει κάποιος διαφορές με pbo ,αν αυτό αξίζει την χρηματική διαφορά είναι αλλουνού πάπα ευαγγέλιο

2) Στο price point που αναφερόταν ο fulgore 200-300 ευρώ για εμένα δεν αξίζει καμία x470

3) όποιος είχε x470 και έκανε μετάβαση σε 3xxx Καλά έκανε και έμεινε με αυτήν

4) Αν κάποιος δεν θέλει να τα σκάσει  θα πάει σε μια φθηνή της σειράς 4xx ,αν κάποιος θέλει να τα σκάσει δεν θα τα σκάσει για x470 θα τα σκάσει για x570. 

Που έχω λάθος ρε συ?

Πουθενά. Απλώς οι αρχικές σου τοποθετήσεις έδιναν την εντύπωση (σε μένα τουλάχιστον) ότι υπάρχει ανάγκη για X570. Τώρα νομίζω είσαι σαφής. Προσωπικά αν αγόραζα νέο σύστημα με CPU μέχρι 3700/3800Χ θα αγόραζα μητρική με max 150 ευρώ - και καμία X570 δεν είναι αξιοπρεπής σε αυτά τα χρήματα. Για νέο σύστημα με 3900Χ ή και 3950Χ σίγουρα θα κοίταγα σε κάποια μητρική X570

1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Aντιστοιχα η Carbon μου μια χαρα εβγαλε τα λεφτα της. Πλεον δεν εχει νοημα να την παρεις ομως γιατι κυκλοφορουν καλες Χ570 στα ιδια λεφτα σχεδον.

Η Carbon είναι στα 175 τώρα ετοιμοπαράδοτη, ποια μητρική X570 είναι εφάμιλλη με την Carbon με λίγα παραπάνω; Νομίζω θες πάνω από 250 ευρώ για εφάμιλλη.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, malakudi είπε

Η Carbon είναι στα 175 τώρα ετοιμοπαράδοτη, ποια μητρική X570 είναι εφάμιλλη με την Carbon με λίγα παραπάνω; Νομίζω θες πάνω από 250 ευρώ για εφάμιλλη.

ASUS X570 Prime-P και με ενα 25αρι παραπανω η TUF Gaming.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια απο το Dram Ryzen Calculator του 1usmus παιρνουμε μονο τις τιμες του Main tab ή ΚΑΙ του Advanced ;

Επισης βαζουμε ολες τις τιμες αφου πρωτα εχουμε φορτωσει το DOCP profile της Ram μας στο BIOS, σωστα ; 

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

ASUS X570 Prime-P και με ενα 25αρι παραπανω η TUF Gaming.

Δε νομίζω πως η Prime-P είναι on par με την X470 Gaming Pro Carbon. Ούτε καν 2ο pci-e 16x secure slot δεν έχει, ψύκτρα για nvme δεν έχει, γενικά είναι ένα φτηνιάρικο x570 board, αν έχει καλά vrms δε το γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Δε νομίζω πως η Prime-P είναι on par με την X470 Gaming Pro Carbon. Ούτε καν 2ο pci-e 16x secure slot δεν έχει, ψύκτρα για nvme δεν έχει, γενικά είναι ένα φτηνιάρικο x570 board, αν έχει καλά vrms δε το γνωρίζω.

Τα features που ανεφερες πραγματικα δεν τα κοιταω σχεδον καθολου :P
VRM, BIOS (το οποιο ειναι σε καλυτερη κατασταση), I/O και OC potential σε ραμ κτλ κοιταω. Η Prime-P σε αυτα ειναι καλυτερη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...