soctap Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Θα το δοκιμάσω άμα βρω όρεξη, αλλά και από άλλους που διάβασα για την ace και την good like έχουν και αυτοί χαμηλότερα Ρολόγια. Με το χέρι το βάζεις αν πας λίγο πιο πίσω στις σελίδες είχα ανεβάσει φωτο από τις νέες ρυθμίσεις στο bios Και που ειναι ρε AMD οι 100 βελτιωσεις τοτε;;;;;;;;;;;;;;
akoinonitos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, soctap είπε Και που ειναι ρε AMD οι 100 βελτιωσεις τοτε;;;;;;;;;;;;;; Στο gaming εχει λιγο καλύτερη συμπεριφορά μόνο, από αυτό που είδα εγώ με το beta. Στα άλλα έχει χειρότερα νούμερα. Μπορεί το official να είναι διαφορετικό δεν ξέρω. Αυτό για τις 100 βελτιώσεις το είπε η msi αν δεν κάνω λάθος όχι η amd Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos
soctap Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Στο gaming εχει λιγο καλύτερη συμπεριφορά μόνο, από αυτό που είδα εγώ με το beta. Στα άλλα έχει χειρότερα νούμερα. Μπορεί το official να είναι διαφορετικό δεν ξέρω. Κατσε ρε φιλε τωρα εδω μιλησε για 100 βελτιωσεις ναι η οχι κανω λαθος εγω; Εσυ δηλ. δεν ειδες καμμια απο τις 100.......
enable_your_mind Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Θα το δοκιμάσω άμα βρω όρεξη, αλλά και από άλλους που διάβασα για την ace και την good like έχουν και αυτοί χαμηλότερα Ρολόγια. To offset εφαρμόζεται και στο single boost? Έχει καθόλου ιδέα? Με το χέρι το βάζεις αν πας λίγο πιο πίσω στις σελίδες είχα ανεβάσει φωτο από τις νέες ρυθμίσεις στο bios Απο οτι βλεπω στο single boost και σε αυτο δειχνει να παιζει και μαλιστα εφοσον επιλεξεις να παιξεις ανα πυρηνες στο CCX λειτουγει μονο με αυτον που περιλαμβανεται μεσα σε αυτο το CCX και ολοι οι υπολοιποι πυρηνες ειναι σε sleep mode..Αρα επιλεγεις στην ουσια να τρεχει απο το διδυμο πυρηνων που εχεις το πιο υψηλο clock... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από enable_your_mind 1
akoinonitos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, soctap είπε Κατσε ρε φιλε τωρα εδω μιλησε για 100 βελτιωσεις ναι η οχι κανω λαθος εγω; Εσυ δηλ. δεν ειδες καμμια απο τις 100....... Θα σου έλεγα τι 100 είδα αλλά θα φάω Μπαν 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Φάτε μάτια ψάρια. 😛 Την δουλειά τους να κάνουν όπως πρέπει αυτά τα fixes κι ας μην βλέπουμε κάτι με το "μάτι".
leros2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μπορεί να μην λένε φίδια, αναφέρουν για 100 βελτιώσεις αλλά μπορεί να έχουμε και 150 επιδεινώσεις..... Ποτέ δεν ξες
enable_your_mind Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Θα σου έλεγα τι 100 είδα αλλά θα φάω Μπαν Ελα μη γκρινιαζουμε...... Πιασαμε και τα 4.475 και υποθετω αμα παιξω παραπανω ισως να πηγαινει και ακομα καλυτερα... 1
akoinonitos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Παρτε την πρωτη "βελτιωση" ACO 720P ULTRA HIGH 1.0.0.3 abba 1.0.0.4B Μόλις τώρα, enable_your_mind είπε Ελα μη γκρινιαζουμε...... Πιασαμε και τα 4.475 και υποθετω αμα παιξω παραπανω ισως να πηγαινει και ακομα καλυτερα... δες απο πανω σε βιντεακι που εβαλα πιο πισω με 2080ti εβγαζαν υποτιθεται ακομα και 20 fps παραπανω στο aco με τον νεο agesa ,δες ποσο βγαζω εγω 1
enable_your_mind Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Παρτε την πρωτη "βελτιωση" ACO 720P ULTRA HIGH 1.0.0.3 abba 1.0.0.4B δες απο πανω σε βιντεακι που εβαλα πιο πισω με 2080ti εβγαζαν υποτιθεται ακομα και 20 fps παραπανω στο aco με τον νεο agesa ,δες ποσο βγαζω εγω Εβαλες το official ? Τωρα βλεπω κατι που δεν το εχω ξαναδει ποτε ξανα ... ολοι οι πυρηνες καρφωμενοι στα 4.475 ....
akoinonitos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Εβαλες το official ? Τωρα βλεπω κατι που δεν το εχω ξαναδει ποτε ξανα ... ολοι οι πυρηνες καρφωμενοι στα 4.475 .... Ναι μόλις το πέρασα, 1.55vid? Τι έχεις βάλει ρε? Game boost? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos
enable_your_mind Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ναι μόλις το πέρασα, 1.55vid? Τι έχεις βάλει ρε? Game boost? Παιζω με διαφορες ρυθμισεις και δειχνει σε ολους να κλειδωνουν στα 4.475 και αυτοματα πηγε στο 1.55 πεταει σφαλμα αμα τρεξω cinebench.....Γενικα θελει παρα πολυ ψαξιμο απο οτι καταλαβα...χαχαχα
akoinonitos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε Παιζω με διαφορες ρυθμισεις και δειχνει σε ολους να κλειδωνουν στα 4.475 και αυτοματα πηγε στο 1.55 πεταει σφαλμα αμα τρεξω cinebench.....Γενικα θελει παρα πολυ ψαξιμο απο οτι καταλαβα...χαχαχα Κοίτα να το πάρεις στα χέρια
enable_your_mind Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κοίτα να το πάρεις στα χέρια Χααα ναι .. σταματησα τα τρελα πειραγματα αλλα προσπαθω να καταλαβω τι παιζει με το να οριζεις καρφωτα το CCX αλλα το καλο ειναι οτι βλεπω οτι σαν cpu σηκωσε 4.475 σε ολους τους πυρηνες ( τρελο αν το σκεφτεις για αυτο και εδωσε και το 1.55 V υποθετω..) Γενικα εχω την αισθηση οτι με νεους drivers απο AMD θα δουμε καλυτερα πραγματα... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από enable_your_mind 1
soctap Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, akoinonitos είπε Παρτε την πρωτη "βελτιωση" ACO 720P ULTRA HIGH 1.0.0.3 abba 1.0.0.4B δες απο πανω σε βιντεακι που εβαλα πιο πισω με 2080ti εβγαζαν υποτιθεται ακομα και 20 fps παραπανω στο aco με τον νεο agesa ,δες ποσο βγαζω εγω Επειδή είμαι για Format [ ελέω Dragon center] καλύτερα από ότι κατάλαβα να μείνουμε με τo προηγούμενο bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα