renaxan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 4 hours ago, ThReSh said: Αυτά είναι τα beta των καινούριων που θα έρθουν Νοέμβριο με τα 20394823048 fixes? Καλησπέρα, Το γνωρίζω ότι δεν είμαι στο κατάλληλο σημείο για το σχόλιο που ακολουθεί. Μπράβο για το Moderator support account. Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρώ τα σχόλια σου που είναι εύστοχα και μερικές φορές πολύ αστεία (χωρίς ποτέ να προσβάλεις κανένα, φυσικά). Εύχομαι να βοηθήσεις ακόμα πιο πολύ την Ελληνική κοινότητα της τεχνολογίας, το Insomnia. 😀 Υ.Γ συγνώμη για το off topic σχόλιο μου.. 4
ilos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Καλά ο thresh με τόσα μηνύματα τόσα χρόνια super admin έπρεπε να είναι όχι mod.😁 3
Prospector8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μας κανει κατι κουλα το καινούργιο σύστημα. Υπενθυμίζω specs: Ryzen 3600, msi tomahawk max, 16gb Crucial Ballistix Sport Lt 3200mhz, corsair Rmx 650w, rtx 2070super kai οθόνη Gigabyte 27" AD27QD. Σχεδόν καθε φορά που ανοίγει το pc απο full shutdown, μετα την εικονίδιο των Windows χανει σημα απο την οθόνη και μετα χάνει ρεύμα το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Υπόψιν οτι ειναι συνδεδεμένο το pc με δεύτερη οθόνη απλή 1080p 23". Σαν λύσεις σκέφτομαι να δοκιμάσω με πιο παλιό bios να δω αν θα το ξανακάνει και αν συνεχίσει μετα σκέφτομαι οτι ισως κάτι να παίζει με τροφοδοτικό. Και μετα αν φταιει η μητρική που δεν νομίζω. Καμια γνώμη τι αλλο μπορεί να είναι?
alldaynews Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, akoinonitos είπε Το περασε κανενας με Asus /asrock να δει τι κανει? Λεω να το δοκιμάσω στην crosshair Vii hero 3
akoinonitos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, alldaynews είπε Λεω να το δοκιμάσω στην crosshair Vii hero Ορίστε και ένας γενναίος εδώ μέσα 1 1
ilos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Ορίστε και ένας γενναίος εδώ μέσα ή κάποιος που δεν είχε 1st gen ryzen.😂
akoinonitos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Μας κανει κατι κουλα το καινούργιο σύστημα. Υπενθυμίζω specs: Ryzen 3600, msi tomahawk max, 16gb Crucial Ballistix Sport Lt 3200mhz, corsair Rmx 650w, rtx 2070super kai οθόνη Gigabyte 27" AD27QD. Σχεδόν καθε φορά που ανοίγει το pc απο full shutdown, μετα την εικονίδιο των Windows χανει σημα απο την οθόνη και μετα χάνει ρεύμα το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Υπόψιν οτι ειναι συνδεδεμένο το pc με δεύτερη οθόνη απλή 1080p 23". Σαν λύσεις σκέφτομαι να δοκιμάσω με πιο παλιό bios να δω αν θα το ξανακάνει και αν συνεχίσει μετα σκέφτομαι οτι ισως κάτι να παίζει με τροφοδοτικό. Και μετα αν φταιει η μητρική που δεν νομίζω. Καμια γνώμη τι αλλο μπορεί να είναι? Από drivers είναι όλα περασμένα σωστά και καθαρά?
alldaynews Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ορίστε και ένας γενναίος εδώ μέσα Βέβαια το bios λέει crosshair Viii και όχι Vii
akoinonitos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, alldaynews είπε Βέβαια το bios λέει crosshair Viii και όχι Vii Δεν έχει για την vii?
alldaynews Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Δεν έχει για την vii? Οχι ακόμη απ`οτι ειδα
Prospector8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 35 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Από drivers είναι όλα περασμένα σωστά και καθαρά? Ναι όλα πεντακάθαρα απο θέμα drivers, τωρα new m2 που βάλαμε τον έκανα copy απο το παλιό του ssd και άνοιξε κανονικά, δεν νομίζω να φταιει αυτό βέβαια.
akoinonitos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Ναι όλα πεντακάθαρα απο θέμα drivers, τωρα new m2 που βάλαμε τον έκανα copy απο το παλιό του ssd και άνοιξε κανονικά, δεν νομίζω να φταιει αυτό βέβαια. Τι να σου πω ρε φίλος, το ότι στο κάνει αφού ξεκινήσει να φορτώνει windows πιο πολύ για τέτοιο θέμα μου κάνει. 1
true_lucif3r Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παίδες, σήμερα παρέλαβα 3900x & x570 aorus pro. Είναι κανείς με την pro εδώ, να προτείνει στήσιμο, bios κλπ που έχει βρεί να κολλάνε καλά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα