Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, soctap είπε

Καλησπερα. @akoinonitosαυτο που ζητησες.Δεν ανεβαινει με τιποτε

Screenshot - 10_22_2019 , 11_17_25 PM.png

Εγώ βλέπω ακριβώς αυτά τα ρεύματα και αυτή τη συμπεριφορά στον 3700Χ όταν κλείνω το core boost στο bios της MSI.

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Σε single μπουσταρει η μενει στα 3.8ghz ? ποιο Bios εχεις περασμενο?

single. Bios το τελευταιο

Screenshot - 10_22_2019 , 11_35_29 PM.png

Επεξ/σία από soctap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, soctap είπε

single. Bios το τελευταιο

Screenshot - 10_22_2019 , 11_35_29 PM.png

Τι στον Π....Ο γίνεται ρε φίλε? Και σε single σκατα είναι. Κάνε ένα clear cmos και δοκίμασε ξανά μήπως έχει σκαλώσει το bios ,αν έχεις όρεξη ξανά φλασαρε το.

Έχεις βάλει χέρι σε τπτ στο bios?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι στον Π....Ο γίνεται ρε φίλε? Και σε single σκατα είναι. Κάνε ένα clear cmos και δοκίμασε ξανά μήπως έχει σκαλώσει το bios ,αν έχεις όρεξη ξανά φλασαρε το.

Εχω κανει 2 φορες clear cmos. Θα το ξαναπερασω τωρα. Τπτ δεν πειραξα ολα auto 

Επεξ/σία από soctap
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, soctap είπε

Εχω κανει 2 φορες clear cmos. Θα το ξαναπερασω τωρα. Τπτ δεν πειραξα ολα auto 

δοκιμασε να το ξαναπερασεις ,ειναι κουλο αυτο που κανει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elpenor είπε

Υπάρχει λέτε περίπτωση να έχει σχέση με την θερμοκρασία που περνάει τους 61.8 που δίνει σαν tCase η AMD για τον 3900;

οχι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Ξαναπερασα. PBO enable . Τα υπολοιπα auto. Ξαναπερασα chipset drivers. 172399203_13(1).png.8ed66cd7a77445bf647500124b21d1cf.png

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αν βαλεις το Pbo auto παλι σου κανει το ιδιο?

Το pbo auto κοβει. Ολα τα κουφα σε εμενα. Ακου και λεμε.. 1) Στο gaming BFV all core 4350-4400 και αρκετα peak 4500. 2) Σε idle η οταν τρεχω chrome και γενικα καθημερινες εργασιες συμπεριφερετε φυσιολογικα παει πανω κάτω και καποιοι πυρηνες χτυπουν 4550 3) το dragon Center της Msi σιγουρα καπου επειρεαζει την ολη συμεριφορα και δυστυχως δεν μπορει να  απεγκατασταθει πληρως καθως αφηνει πολλα καταλοιπα στο συστημα. 4)  Απο οτι φαινεται στα benchmarks δεν αφηνει κατι να ανεβουν οι πηρηνες και στο λεω ύστερα απο πολυ ξενύχτι λεμε....Πολυ κουφο ομως αυτο . Δεν ξερω τι αλλο να κανω. EDIT: Πηγα και ενα bios πισω και χειροτερα σιγουρα στα σκαπανεβασματα των πηρηνων και των ανεμιστηρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, soctap είπε

Το pbo auto κοβει. Ολα τα κουφα σε εμενα. Ακου και λεμε.. 1) Στο gaming BFV all core 4350-4400 και αρκετα peak 4500. 2) Σε idle η οταν τρεχω chrome και γενικα καθημερινες εργασιες συμπεριφερετε φυσιολογικα παει πανω κάτω και καποιοι πυρηνες χτυπουν 4550 3) το dragon Center της Msi σιγουρα καπου επειρεαζει την ολη συμεριφορα και δυστυχως δεν μπορει να  απεγκατασταθει πληρως καθως αφηνει πολλα καταλοιπα στο συστημα. 4)  Απο οτι φαινεται στα benchmarks δεν αφηνει κατι να ανεβουν οι πηρηνες και στο λεω ύστερα απο πολυ ξενύχτι λεμε....Πολυ κουφο ομως αυτο . Δεν ξερω τι αλλο να κανω. EDIT: Πηγα και ενα bios πισω και χειροτερα σιγουρα στα σκαπανεβασματα των πηρηνων και των ανεμιστηρων

βγαλε το dragon center χθες... φτιαξε αν θες τα rgb στα χρωματα που θελεις και μετα σκοτωσε το απο τις υπηρεσιες να μην φορτωνει τπτ απο Msi ,σκοτωσε και το cfos speed μεγαλη μαλακια τρωει πορους και αν το απεγκαταστησεις μια φορα αν δεν το σκοτωσεις απο τις υπηρεσιες καθε φορα που ανοιγεις το Pc θα γινεται install απο μονο του.

Γενκα στις υπηρεσιες κρυψε οτι ειναι των windows και απο τα υπολοιπα ασε μονο οτι σου ειναι απολυτως απαραιτητο να φορτωνεται

45.png.ef66af74b25810ee2c006c97be48d452.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

βγαλε το dragon center χθες... φτιαξε αν θες τα rgb στα χρωματα που θελεις και μετα σκοτωσε το απο τις υπηρεσιες να μην φορτωνει τπτ απο Msi ,σκοτωσε και το cfos speed μεγαλη μαλακια τρωει πορους και αν το απεγκαταστησεις μια φορα αν δεν το σκοτωσεις απο τις υπηρεσιες καθε φορα που ανοιγεις το Pc θα γινεται install απο μονο του.

Γενκα στις υπηρεσιες κρυψε οτι ειναι των windows και απο τα υπολοιπα ασε μονο οτι σου ειναι απολυτως απαραιτητο να φορτωνεται

45.png.ef66af74b25810ee2c006c97be48d452.png

Το Dragon δεν βγαινει με τιποτα οτι και να κανω. Εχει εκατονταδες εγγραφες στην registry . Η αληθεια ειναι οτι μου ρυθμισε μαγικα τους ανεμιστηρες ειδικα το pump fan και το cpu fan που εγω χειροκίνητα δεν καθοταν με τιποτα. Εννοεις απο τις υπηρεσιες να το φαω... ΟΚ 

Επεξ/σία από soctap
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, soctap είπε

Το Dragon δεν βγαινει με τιποτα οτι και να κανω. Εχει εκατονταδες εγγραφες στην registry . Η αληθεια ειναι οτι μου ρυθμισε μαγικα τους ανεμιστηρες ειδικα το pump fan και το cpu fan που εγω χειροκίνητα δεν καθοταν με τιποτα. Εννοεις απο τις υπηρεσιες να το φαω... ΟΚ 

ελα ρε τους ανεμιστηρες τους φτιαχνεις απο το Bios πανευκολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...