Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας κάνουμε ένα γκάλοπ. Τι power plan και τι ρυθμίσεις δουλεύεται τους zen 2?

Εγώ προς το παρόν είμαι stock + windows balanced (αν και δεν έχει διαφορά από το ryzen balanced πλην του 1ms->15ms) πάλι 10 βαθμούς spikes τρώω κάθε τρεις και λίγο, η ίδια συμπεριφορά περίπου όπως με τους 1st gen αν είχες ενεργοποιημένο το CPB.

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Εγώ προς το παρόν είμαι stock + windows balanced (αν και δεν έχει διαφορά από το ryzen balanced πλην του 1ms->15ms) πάλι 10 βαθμούς spikes τρώω κάθε τρεις και λίγο, η ίδια συμπεριφορά περίπου όπως με τους 1st gen αν είχες ενεργοποιημένο το CPB.

στοκ ,Llc8 /ppt 1000 ,με ryzen balanced αλλα ελαχιστες επιδοσεις 20%

39 λεπτά πριν, marksk είπε

Xmp δούλεψαν out of the box 3200 χωρίς πρόβλημα

δοκιμασε να αφησεις τα αρχικα timings οπως ειναι και βαλε μονο τα sub timings απο το calculator να δεις αν παιζουν

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, marksk είπε

μπα δε λεει να δουλέψει με τίποτα 

Tι μαρκα ειναι οι μνημες σου btw? Σορρυ αν το ανεφερες πιο πισω, δεν μπορω να πω οτι ακολουθουσα μιας και ειμαι αρκετα απασχολημενος αυτες τις μερες :P 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilos είπε

pbo enabled, motherboard limit, scale x10, +100mhz - windows balanced

Τώρα που έπεσε η θερμοκρασία κάθεται στα 4250 all core

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Tι μαρκα ειναι οι μνημες σου btw? Σορρυ αν το ανεφερες πιο πισω, δεν μπορω να πω οτι ακολουθουσα μιας και ειμαι αρκετα απασχολημενος αυτες τις μερες :P 

https://www.skroutz.gr/s/11912047/G-Skill-TridentZ-32GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-32GTZ.html

gskill

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, marksk είπε

Ρωτησα διοτι η Corsair εχει μια ροπη προς SPD fails... 

Κατα πασα πιθανοτητα αυτο ειναι, τα τσιπακια σου ειναι AFR απλως βαλανε λαθος SPD info.

• Like 1
Δημοσ.

Κλειστό pbo, με χαλαρό LLC να ρίχνει την ταση, ryzen balance.

Σε cb15 ~4200MHz, games 20%-30% 4350 μέχρι 4400, 40-50% 4300-4350, 70-80%(σπάνιο) 4250-4300.

Τα temps πλέον είναι πολύ χαμηλά με 21 βαθμούς ambient, στο cb15 μένει στους 66 βαθμούς.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, akoinonitos είπε

στοκ ,Llc8 /ppt 1000 ,με ryzen balanced αλλα ελαχιστες επιδοσεις 20%

Μπορώ να ρωτήσω τί σημαίνει αυτό και πού χρησιμεύει; Στις ρυθμίσεις ενέργειας έχει ρύθμιση για ελάχιστες και μέγιστες επιδόσεις, στο δικό μου (απείραχτο) ryzen balanced οι τιμές είναι 99% και 100% αντίστοιχα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, VPoint είπε

Μπορώ να ρωτήσω τί σημαίνει αυτό και πού χρησιμεύει; Στις ρυθμίσεις ενέργειας έχει ρύθμιση για ελάχιστες και μέγιστες επιδόσεις, στο δικό μου (απείραχτο) ryzen balanced οι τιμές είναι 99% και 100% αντίστοιχα.

Κρατάει το cpu στο x% που θα βάλεις, όταν «κάθεται» (για το minimum)

Επεξ/σία από true_lucif3r
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, true_lucif3r είπε

Κρατάει το cpu στο x% που θα βάλεις, όταν «κάθεται» (για το minimum)

Δηλ. τώρα όταν είμαι idle το cpu μου δουλεύει στο 99%;; Πολύ δεν είναι; Ποια τιμή θεωρείται καλή για minimum;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VPoint είπε

Δηλ. τώρα όταν είμαι idle το cpu μου δουλεύει στο 99%;; Πολύ δεν είναι; Ποια τιμή θεωρείται καλή για minimum;

Βασικά δεν δουλεύει, απλώς δεν ρίχνει το clockspeed. Βάλτο στο 0% για να πέφτουν σε idle, έτσι το έχω και εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...