Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alldaynews είπε

Με τοσα που διαβαζω κακα για τις μητρικες Χ570 τρεμω με το τι θα συναντησω στην Χ570 Asus Tuf μιας και βλεπω δεν την εχει κανενας εκτος αν δεν το ειδα σε προηγουμενα ποστ

Τι κακό έχεις διαβάσει για τις x570? Γτ εδώ μέσα τουλάχιστον κανένας με x570 δεν έχει παραπονεθεί νομιζω

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι κακό έχεις διαβάσει για τις x570? Γτ εδώ μέσα τουλάχιστον κανένας με x570 δεν έχει παραπονεθεί νομιζω

Αυτά με τα 8+4 pin που έγραφα εγώ θα λέει ή ίσως για το fanάκι.

Τελικά υπέκυψα σήμερα και πήρα την ασχημομούρα x570-p. Για κάποιο λόγο πήγαν στα ελικόπτερα τον 3700x στα 390, οπότε θα βολευτούμε με τον 3600 για αρχή και βλέπουμε για αργότερα.

Επίσης είδα bdies στα 130 και τουφέκισα άλλο ένα σετάκι (δε θα είναι αχρείαστο).😂

Capture.jpg

Ο intenso είναι για ένα terminal αγνοείστε το. Αν τελικά ισχύει αυτό με το 8+4 pin που δε ποστάρει θα ενημερώσω. Πάω να ψάξω για molex adaptor.😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, ilos είπε

Αυτά με τα 8+4 pin που έγραφα εγώ θα λέει ή ίσως για το fanάκι.

Τελικά υπέκυψα σήμερα και πήρα την ασχημομούρα x570-p. Για κάποιο λόγο πήγαν στα ελικόπτερα τον 3700x στα 390, οπότε θα βολευτούμε με τον 3600 για αρχή και βλέπουμε για αργότερα.

Επίσης είδα bdies στα 130 και τουφέκισα άλλο ένα σετάκι (δε θα είναι αχρείαστο).😂

Capture.jpg

Ο intenso είναι για ένα terminal αγνοείστε το. Αν τελικά ισχύει αυτό με το 8+4 pin που δε ποστάρει θα ενημερώσω. Πάω να ψάξω για molex adaptor.😁

Σε asrock πάντως ένας φίλος από εδώ που έβαλε μόνο το 8pin μιας και δεν είχε το τροφοδοτικό του ,μια χαρά δουλευει.

Θα ξεκουμπωσω το ένα από την δική μου από περιέργεια να δω αν θα δουλέψει.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Σε asrock πάντως ένας φίλος από εδώ που έβαλε μόνο το 8pin μιας και δεν είχε το τροφοδοτικό του ,μια χαρά δουλευει.

Και το manual της asus έτσι γράφει ότι δε χρειάζεται. Αλλά άτομα παραπονιούνται και με αυτήν αλλα και την msi pro carbon που δε ποστάρουν.

thx in advance. Μόνο με το 4 pin προφανώς δε δουλεύει καθώς είναι το "extra".

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Και το manual της asus έτσι γράφει ότι δε χρειάζεται. Αλλά άτομα παραπονιούνται και με αυτήν αλλα και την msi pro carbon που δε ποστάρουν.

thx in advance. Μόνο με το 4 pin προφανώς δε δουλεύει καθώς είναι το "extra".

Σε όλες τις x470 πάντως με τους 2xxx δεν χρειαζόταν  το δεύτερο μου κάνει πολύ περίεργο.

Δημοσ.

Παίδες ένα οχτάπινο είναι υπερ υπερ αρκετό! Οι κατασκευαστές δεν θα έπρεπε καν να βάζουν 2 οχτάπινα στις μητρικές τους παρά μόνο για το εφέ.
Μια μητρική αν δεν είναι πολεμική όπως η Godlike και η Aorus Xtreme για παράδειγμα (αλλά ακόμα και αυτές πρέπει να πάνε να σπάσουν κανένα ρεκόρ σε overclock) δεν έχει καν τις δυνατότητες να αναγκάσει τον οποιονδήποτε επεξεργαστή να ζητήσει περισσότερα από αυτά που δίνει το ένα οχτάπινο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το AX750 που έχω από το 2011 διαθέτει και 2ο, οπότε ευκαιρία ήταν να χρησιμοποιηθεί. 😛

Δημοσ.
Στις 18/9/2019 στις 5:05 ΜΜ, marksk είπε

Άντε και στα δικά μου😎 

Χρόνο να δούμε που θα βρω.

IMG_20190918_170448.jpg

Τι μνήμες πήρες και από που αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Μπήκε το F7b bios (abba)
Παρότι beta, δουλεύουν τα πάντα... αφού λύθηκε και το πρόβλημα με την ανάγνωση των δίσκων στο Boot Options

Μπορεί να μπαίνεις σε beta tester mode σαν χρήστης με την AMD (προσωπικά μου αρέσει γιατί έχω ένα λόγο παραπάνω να ανοίξω το pc... λες και δεν έχω πολλούς αλλά λέμε τώρα), αλλά μου αρέσει που bios με bios, αλλαγή με την αλλαγή βλέπεις κάτι καλύτερο. Μπορεί να είναι μικρές οι διαφορές αλλά όπως και να έχει είναι προς το καλύτερο. Στο aida πήραν μια ώθηση σχεδόν όλα τα read/write/copy/latency σε L1,L2,L3... το ίδιο αντίστοιχα και στο cpuz

Οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς οι ίδιες

vs_.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Οπότε συνολικά, με το ΑΒΒΑ είδατε διαφορά σε real world εφαρμογές, ή βγήκε απλά για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ειδικά αν κάποιος έχει C7H, θα με ενδιέφερε να μάθω για την εμπειρία του.   

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Grisos είπε

Οπότε συνολικά, με το ΑΒΒΑ είδατε διαφορά σε real world εφαρμογές, ή βγήκε απλά για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ειδικά αν κάποιος έχει C7H, θα με ενδιέφερε να μάθω για την εμπειρία του.   

Μάλλον το 2ο... έτσι κ αλλιώς τι διαφορά να μπορεί να καταλάβει κάποιος με τα +25 ή τα +50hmz που μπορεί να πήρε στο boost;
Μόνο σε bench νούμερα αποτυπώνεται η διαφορά και αυτή πολύ μικρή.
Όπως και να χει, δεν βρίσκω λόγο να μην το περάσει κάποιος εφόσον είναι σε final/stable έκδοση

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, akoinonitos είπε

X570 asrock taich δουλεύει μία χαρά και με τα settings του ακοινονιτου παίζει 4.4 4.350 μέσα στο game!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...