Dantε Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Με τη max τι θεματα εχουν? Και εφοσον ειναι θεμα bios,θα λυθει σε καποιο update,οποτε παρε τη tomahawk που εχει ενα 120αρι και τελος.
kostas7837aek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε καπως ετσι ειναι σε εμενα, απλα μπορει το ενα να εχει διαφορα με το αλλο λογω χρονου τι διαφορά έχουν τα δύο διαφορετικά temps που δείχνει το hwinfo?
ilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Dantε είπε Με τη max τι θεματα εχουν? Και εφοσον ειναι θεμα bios,θα λυθει σε καποιο update,οποτε παρε τη tomahawk που εχει ενα 120αρι και τελος. Είναι τέζα unstable με το ΑΒΒΑ, έτσι λένε τουλάχιστον. Αυτό με το 8pin+4pin να μη ποστάρει είναι τραγικό και το έχουν και άλλες μητρικές όχι μόνο οι asus. Σοβαρός λόγος (αν έχεις ήδη τροφοδοτικό) μαζί με το fanάκι για να μην πας σε x570. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από ilos
kostas7837aek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν μπορώ να το κατανοήσω το θέμα με το idle voltage. Εκεί που έλυσα το ένα, τσουπ, πετάχτηκε άλλο. Γενικά κουράστηκα.
bep1995 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα θελω μα κανω μια ερωτηση σχετικα με τους drives γιατι εχω μπερδευτει λιγο, για παραδειγμα στο site της asrock λεει οτι για να κανω bios update πρεπει να εχω τους AMD all in 1 with VGA driver ver:18.50.16.01_WHQL ενω στο site της gigabyte λεει να εχω τους AMD Chipset Driver 18.50.16.01, τι διαφορα εχουν αυτοι της asrock ;; γιατι λενε with VGA ;; Αν κατεβασω απλα απο το site της amd θα εχω προβλημα με το bios update ;; Επισης στο site της amd εχει και τους απλους chipset drivers χωρις το radeon software που οι τελευταιοι για παραδειγμα ειναι version 1.8.19.0915. Βασικα θελω μια asrock να παρω και στο μελλον να βαλω εναν 3000 ryzen και θελω να ξερω απο τωρα τι παιζει με τους drivers, αν εχω nvidia καρτα μπορω παλι να βαλω τους all in one drivers που λεει η asrock ;; Ευχαριστω πολύ !!
ilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, bep1995 είπε Καλησπερα θελω μα κανω μια ερωτηση σχετικα με τους drives γιατι εχω μπερδευτει λιγο, για παραδειγμα στο site της asrock λεει οτι για να κανω bios update πρεπει να εχω τους AMD all in 1 with VGA driver ver:18.50.16.01_WHQL ενω στο site της gigabyte λεει να εχω τους AMD Chipset Driver 18.50.16.01, τι διαφορα εχουν αυτοι της asrock ;; γιατι λενε with VGA ;; Αν κατεβασω απλα απο το site της amd θα εχω προβλημα με το bios update ;; Επισης στο site της amd εχει και τους απλους chipset drivers χωρις το radeon software που οι τελευταιοι για παραδειγμα ειναι version 1.8.19.0915. Βασικα θελω μια asrock να παρω και στο μελλον να βαλω εναν 3000 ryzen και θελω να ξερω απο τωρα τι παιζει με τους drivers, αν εχω nvidia καρτα μπορω παλι να βαλω τους all in one drivers που λεει η asrock ;; Ευχαριστω πολύ !! Οι all in one with vga driver είναι για τα apu. Εσύ χρειάζεσαι τους σκέτους chipset drivers για τους zen 2.
bep1995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 6 minutes ago, ilos said: Οι all in one with vga driver είναι για τα apu. Εσύ χρειάζεσαι τους σκέτους chipset drivers για τους zen 2. Δηλαδη αυτους ΕΔΩ και οχι αυτους ΕΔΩ ;; Επισης θελω σε λιγους μηνες να παρω μια rx 570, που σημαινει οτι αναγκαστικα θα βαλω το radeon software, αρα αυτο θα εχει και τους drivers για τον ryzen η θα ειναι ξεχωριστα παλι ;; Και ενα τελευταιο, γιατι τοτε και η asrock και η gigabyte λενε να εχεις το amd/radeon software 18. κατι πχ. και δε σου λεει οτι χρειαζεται μονο αν εχεις apu ;; Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω καποιος να μου εξηγησει, ευχαριστω !!
ilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, bep1995 είπε Δηλαδη αυτους ΕΔΩ και οχι αυτους ΕΔΩ ;; Επισης θελω σε λιγους μηνες να παρω μια rx 570, που σημαινει οτι αναγκαστικα θα βαλω το radeon software, αρα αυτο θα εχει και τους drivers για τον ryzen η θα ειναι ξεχωριστα παλι ;; Και ενα τελευταιο, γιατι τοτε και η asrock και η gigabyte λενε να εχεις το amd/radeon software 18. κατι πχ. και δε σου λεει οτι χρειαζεται μονο αν εχεις apu ;; Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω καποιος να μου εξηγησει, ευχαριστω !! To ίδιο link 2 φορές έβαλες. 😂 Ναι αυτοί είναι στα ~50MB. Οι drivers για την 570 είναι ξεχωριστοί (adrenalin). https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570
bep1995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι σορρυ, το αλλο λινκ που ηθελα να βαλω ειναι αυτο που εβαλες εσυ. Αρα παρολο που λεει να εχω το AMD all in 1 with VGA driver ver:18.50.16.01_WHQL ειμαι καλυμενος και με τους απλους chipset drivers στα 50mb που ειναι, για να κανω bios update ;; μην μπρικαρω την μητρικη..... Νομιζω ξεκαθαριστηκαν τα πραγματα, εκτος απο αυτο που ρωτησα πιο πανω, αν βαλω την 570 και το radeon software θα επιρεαστουν και drivers της cpu ;; Αυτα, δεν εχω κατι αλλο να ρωτησω. ΥΓ. Αν βαλω τους drivers που ειναι στα 50mb που μπορω να δω μετα, μεσα απο τα windows ποια εκδοση εχω ;; Εγκαθιστουν αυτοι οι drivers καποιο προγραμμα ;;
50EuroUser Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, ilos είπε διαβάζω πάλι κάτι κουλά του τύπου ότι δε ποστάρει αν δε βάλεις και το 8pin e-atx και το 4pin atx connector. Κάνε πατέντα με ένα 4-Pin to Molex ούτως ή αλλος πλασίμπο κατάσταση είναι για την μητρική η όλη φάση με το έξτρα 4αρι. 336W (28A) ένα EPS-8Pin δίνει official ... δεν παίζει ούτε με 3950Χ τόσο να πιάσεις. 1
ilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε Κάνε πατέντα με ένα 4-Pin to Molex ούτως ή αλλος πλασίμπο κατάσταση είναι για την μητρική η όλη φάση με το έξτρα 4αρι. 336W (28A) ένα EPS-8Pin δίνει official ... δεν παίζει ούτε με 3950Χ τόσο να πιάσεις. Το ξέρω, αλλά είναι γελοίο να γράφουν οι κατασκευαστές στο manual ότι μπορείς να βάλεις μόνο το 8πινο και οι μητρικές τους να μην ποστάρουν αν δεν έχουν και το τετράπινο. Το 8πινό αρκεί και για τον 3950x όχι μόνο τον 3700x.😂
marksk Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Με την max το μόνο θέμα που έχω εγώ, είναι ότι δεν επανέρχεται άλλο αναστολή. Φαντάζομαι θα το φτιάξουν με bios update
akoinonitos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, kostas7837aek είπε τι διαφορά έχουν τα δύο διαφορετικά temps που δείχνει το hwinfo? Ο νέος είναι αυτός που βλέπει και το ryzen master και είναι η θερμοκρασία του chiplet 7 ώρες πριν, kostas7837aek είπε Δεν μπορώ να το κατανοήσω το θέμα με το idle voltage. Εκεί που έλυσα το ένα, τσουπ, πετάχτηκε άλλο. Γενικά κουράστηκα. > installed, Windows 10 updated to version: 1903, and the latest BIOS > version > > installed for your motherboard. > > 2. Make sure all BIOS voltage settings are set to NORMAL or AUTO. > > Only enable your XMP profile for the purposes of this test. For > > information on configuring BIOS settings, please refer to your > motherboard > > user manual. > > NOTE! If your BIOS has the option to set CPU voltage to AUTO or NORMAL, > > please try setting it to normal. > > 3. Once the system and BIOS are configured as per the steps above, > > boot into Windows and configure the OS to perform a Selective startup. > > a. To perform a Selective Startup, type “msconfig” (without quotes) > > in the Search box on the Taskbar. > > b. On the General tab, choose Selective Startup, uncheck Load startup > > items. > > c. On the Services tab, check Hide all Microsoft services, then > > click Disable all. This disables all 3rd party, non-Microsoft services. > > d. Click Apply, then Okay, and select Restart from the prompt. 2
alldaynews Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Με τοσα που διαβαζω κακα για τις μητρικες Χ570 τρεμω με το τι θα συναντησω στην Χ570 Asus Tuf μιας και βλεπω δεν την εχει κανενας εκτος αν δεν το ειδα σε προηγουμενα ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα