kostas7837aek Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Razor333 είπε Δεν θα επρεπε, κανονικα με τελευταιο bios, με τελευταιους drivers, με τελευταιο ryzen master, ryzen balance power profile στα defaults πρεπει να βλεπεις πολυ χαμηλες τασεις οταν το pc καθεται η ειναι σε χαλαρο load. Απόκρυψη περιεχομένων Αυτό δεν το βλέπω ούτε με κιάλια. Αυτό εσύ το βλέπεις με stock ρυθμίσεις; 10 λεπτά πριν, GRat είπε Μην αλλάξεις μητρική, 40C δεν είναι κακό και δεν θα πάθει τίποτα ούτε ο επεξεργαστής ούτε η μητρική. Eξάλλου winter is coming και θα πέσεις και λιγάκι ακόμα. Σε καλύπτει για την χρήση που κάνεις? Αν ναι άστο όπως είναι και κάτσε να το χαρείς, αν όχι δες τι μπορείς να κάνεις και με μνήμες και πάρε και την 5700ΧΤ να χαζέψεις τίποτα όμορφο @200fps. Δεν υπάρχει λόγος για min-maxing αφού δεν θα δεις διαφορές στην χρήση έτσι και αλλιώς, μόνο σε bench που δεν λένε κάτι πέρα απο την ικανοποίηση του screenshot που τράβηξες. Το ρεύμα είναι που με πλοβληματίζει.
Razor333 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε Αυτό δεν το βλέπω ούτε με κιάλια. Αυτό εσύ το βλέπεις με stock ρυθμίσεις; Stock δεν το λες, εχω κανει πολυ tweaking, αλλα και επαναφορα το bios να κανω στα default, αυτο βλεπω απο temps. Αυτο που αναφερεις εσυ μου θυμιζει πολυ αρχικα bios, τα πρωτα με agesa 1.0.0.2 που τα temps/voltages ηταν over the top στο idle. Απο το 1.0.0.3abb και μετα εχει λυθει αυτο το θεμα.
kostas7837aek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Razor333 είπε Stock δεν το λες, εχω κανει πολυ tweaking, αλλα και επαναφορα το bios να κανω στα default, αυτο βλεπω απο temps. Αυτο που αναφερεις εσυ μου θυμιζει πολυ αρχικα bios, τα πρωτα με agesa 1.0.0.2 που τα temps/voltages ηταν over the top στο idle. Απο το 1.0.0.3abb και μετα εχει λυθει αυτο το θεμα. Μόλις βρήκα ένα service της Asus το οποίο είναι για τα rgb και μόλις το έκλεισα το ρεύμα έπεσε στο μισό! Και έβγαλε και μεγαλύτερο νούμερο στο cinebench. Πάω να κάνω ένα restart να δω αν θα διατηρηθούν αυτά. 2
Razor333 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε Μόλις βρήκα ένα service της Asus το οποίο είναι για τα rgb και μόλις το έκλεισα το ρεύμα έπεσε στο μισό! Και έβγαλε και μεγαλύτερο νούμερο στο cinebench. Πάω να κάνω ένα restart να δω αν θα διατηρηθούν αυτά. Γι'αυτο δεν τις βαζω ποτε αυτες τις βλακειες στο pc μου. 😛
akoinonitos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε Μόλις βρήκα ένα service της Asus το οποίο είναι για τα rgb και μόλις το έκλεισα το ρεύμα έπεσε στο μισό! Και έβγαλε και μεγαλύτερο νούμερο στο cinebench. Πάω να κάνω ένα restart να δω αν θα διατηρηθούν αυτά. Εγω σου είπα τι να κάνεις αλλά εγώ το είπα εγώ το άκουσα... Είδες την διαφορά τώρα...
godslayerxp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, akoinonitos είπε στο γυριζει σε 16αρι λογω gear down enabled ,το trcdrd βαλτο 16 η 17 λιγο δυσκολο να ειναι σταθερο με 15αρι Πέρασε ως τώρα memtest64 για μία ώρα
akoinonitos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Πέρασε ως τώρα memtest64 για μία ώρα Το memtest64 είναι για τα πανηγύρια, τρέξε tm5 με το config του 1usmus η hci με 16 παράθυρα. Η αν έχεις το τελευταίο dram calculator πήγαινε στην καρτέλα membench και βάλε στις επιλογές memtest ,1000% . 3
kostas7837aek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Εγω σου είπα τι να κάνεις αλλά εγώ το είπα εγώ το άκουσα... Είδες την διαφορά τώρα... bro το βρήκα από το task manager. Επίσης ένα άλλο που ζωρηζει το cpu παρατήρησα ότι είναι ένα service που λέγεται runtime blocker.
nikpoth Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kostas7837aek είπε bro το βρήκα από το task manager. Επίσης ένα άλλο που ζωρηζει το cpu παρατήρησα ότι είναι ένα service που λέγεται runtime blocker. Καλά όχι ότι ιδρώνουν κ όλας αυτά τα cpu. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις. Να κλείσεις 5,6 service, να έχεις ποιό κέρδος; 3 βαθμούς και 0.03v ? Δεν θα έχεις ένα steam από πίσω; κάποιο άλλο πρόγραμμα; 6,7 tab ανοιχτά; Δεν έχει νόημα. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από nikpoth
godslayerxp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, akoinonitos είπε Το memtest64 είναι για τα πανηγύρια, τρέξε tm5 με το config του 1usmus η hci με 16 παράθυρα. Η αν έχεις το τελευταίο dram calculator πήγαινε στην καρτέλα membench και βάλε στις επιλογές memtest ,1000% . το tm5 1usmus είναι το 0.12 v3 η τελευταία έκδοση; Αν είναι αυτό, με το που το ανοίγω τρέχει αμέσως... έτσι δουλεύει;
ultraex2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, godslayerxp είπε το tm5 1usmus είναι το 0.12 v3 η τελευταία έκδοση; Αν είναι αυτό, με το που το ανοίγω τρέχει αμέσως... έτσι δουλεύει; αυτο βλεπεις απο 6 εως 10 κυκλοι ειναι καλα να τρεχεις ετοιμαζεις φραπεδακι γιατι αργει οι 6 κυκλοι μου φαγαν 27 λεπτα το δειχνει κιολας 1
akoinonitos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, godslayerxp είπε το tm5 1usmus είναι το 0.12 v3 η τελευταία έκδοση; Αν είναι αυτό, με το που το ανοίγω τρέχει αμέσως... έτσι δουλεύει; TM5.rar Aνοιγεις το tm5 και κανεις αυτα στην φωτο με την σειρα που τα εχω. Αν εχεις απορια ρωτα με .Το τρεχεις ως admin ,καλο ειναι μετα απο αυτο αν δεις οτι δεν σου βγαζει error ,να αφησεις να τρεχει για ενα βραδυ οταν πας για υπνο hci memtest Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από akoinonitos 5
kostas7837aek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, nikpoth είπε Καλά όχι ότι ιδρώνουν κ όλας αυτά τα cpu. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις. Να κλείσεις 5,6 service, να έχεις ποιό κέρδος; 3 βαθμούς και 0.03v ? Δεν θα έχεις ένα steam από πίσω; κάποιο άλλο πρόγραμμα; 6,7 tab ανοιχτά; Δεν έχει νόημα. δεν είναι τόσο.. εγώ ειχα πρόβλημα.. ήμουν και σε θερμοκρασίες και σε ρεύματα πολύ πιο πάνω από άλλους... Μόλις το έκλεισα το ρεύμα από 1.3 πήγε στο 0.4 με 0.8 και η θερμοκρασίες από 40+ πήγαν 32+.. 3
Sheogorath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kostas7837aek είπε δεν είναι τόσο.. εγώ ειχα πρόβλημα.. ήμουν και σε θερμοκρασίες και σε ρεύματα πολύ πιο πάνω από άλλους... Μόλις το έκλεισα το ρεύμα από 1.3 πήγε στο 0.4 με 0.8 και η θερμοκρασίες από 40+ πήγαν 32+.. Το aura sync σου έκανε την μλκια;
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχει αναφερθει και παλιοτερα οτι αυτου του ειδους τα προγραμματα οπως Aura Sync,Rgb Fusion κλπ πιανουν ενα ποσοστο για τον συγχρονισμο των rgb οπως φαινεται και στο Task Manager, δεν ειναι κατι καινουργιο. Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο,απλα δεν τα περνας καθολου. Περαν τουτου ναι εγω ημουν το παλικαρι που σου ειπε @Kostas7837aek να μην αλλαξεις μητρικη α)γιατι εχεις τουμπανη μητρικη ηδη για τον επεξεργαστη που εχεις. Μητρικη αν δεν εχει προβλημα ή αν πχ δεν σου αρκουν τα vrm,δεν εχει νοημα να αλλαξεις,ειδικα οταν εχεις και τον απο κατω λογο. β)Εισαι με Rx 580 καρτα γραφικων και θες να πας σε 5700XT. Εσυ τι πιστευεις οτι θα σε βοηθησει περισσοτερο στην χρηση που κανεις?Το να αλλαξεις μητρικη απλα για τα ματια του κοσμου(γιατι κανεις δεν σου υπογραφει οτι σε επομενο bios,η αλλη μητρικη δεν θα σου βγαλει και αυτη θεματα)ή να αλλαξεις καρτα γραφικων απο αυτη που εχεις τωρα? Ασε που γλυτωνεις να σε απασχολει και το φανακι που εχουν πανω οι x570 μητρικες μην χαλασει ή με τον θορυβο(ειδικα αργοτερα και με την σκονη). Κοιταζα για παραδειγμα το φανακι της Aorus master για να το καθαρισεις απο την σκονη ή για να το αλλαξεις και ειναι ολοκληρη διαδικασια. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα