Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Razor333 είπε

Γιατι λεει 4525; Γιατι λεει auto overclocking και γιατι βγαζει μονο 2088;

1)Delete ryzen master και drivers και ξαναπερνας οτι πιο latest μετα απο restart.

2)Επαναφορα το bios στα optimized.

3)Οπως εισαι στοκ, απλα με ενα xmp, με αυτο το bios πρεπει να βγαζεις κοντα στα 2180, χωρις pbo, χωρις τιποτα.

4)Αν παλι βγαζεις χαμηλο score, δοκιμασε και τις μνημες στα 3200. 

Λέει 4525 γιατί στο PBO το έχω +125 και autoovelconing δεν ξέρω γιατί. Κάθε φορά που πειράζω το PBO και το κάνω Manual από Auto, έτσι μου το δείχνει. Έχω κάνει format και τα σχετικά αλλά το θέμα αυτό παραμένει, όπως παραμένει και το θέμα με τα voltage. Χαμηλό score πιθανόν να βγήκε λόγω του ότι στο παρασκήνιο έτρεχαν και άλλες εφαρμογές. Πιθανόν αυτό. Δεν το έχω ψάξει παραπάνω. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Λέει 4525 γιατί στο PBO το έχω +125 και autoovelconing δεν ξέρω γιατί. Κάθε φορά που πειράζω το PBO και το κάνω Manual από Auto, έτσι μου το δείχνει. Έχω κάνει format και τα σχετικά αλλά το θέμα αυτό παραμένει, όπως παραμένει και το θέμα με τα voltage. Χαμηλό score πιθανόν να βγήκε λόγω του ότι στο παρασκήνιο έτρεχαν και άλλες εφαρμογές. Πιθανόν αυτό. Δεν το έχω ψάξει παραπάνω. 

Από το ryzen master το κάνεις η από το bios?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Από το ryzen master το κάνεις η από το bios?

Από bios. 

Ίσως είναι όλα θέματα μητρικής. Τι να πω δεν ξέρω. Γενικά έχω δοκιμάσει τα πάντα. 

Δημοσ.

Τραγικός, κρίμα... ήξερα ότι είναι Intel's Muppet, έβλεπα κάνα βίντεο του αλλά τώρα σιχάθηκα.

Spoiler
Download video

Ούτε εγώ είμαι και τόσο ικανοποιημένος αλλά δεν κάνω και την drama queen.
miabba.JPG.97f886f41ea224d1cc121bec850b48de.JPG

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Από bios. 

Ίσως είναι όλα θέματα μητρικής. Τι να πω δεν ξέρω. Γενικά έχω δοκιμάσει τα πάντα. 

Δεν έχεις επιλογή για cpu boost clock override να το βάλεις disabled ?

spacer.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Δεν έχεις επιλογή για cpu boost clock override να το βάλεις disabled ?

spacer.png

έχω ένα performance enhancer που είναι enabled και ένα άλλο που λέγεται core boost. Κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά. Πάω να δω. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Από bios. 

Δεν μπορει ετσι απλα να καρφωνει αλλα 125MHz boost, οχι τιποτα αλλο το θελω και εγω. 😛

Βαλε auto απο το AI Tweaker το Performance Enhancer, απο το ιδιο menu βαλε auto το pbo.

Και κανε enable μονο το εξης:

190922195835.png.fc319508b3850d07a930e3c2e371b43d.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Δεν μπορει ετσι απλα να καρφωνει αλλα 125MHz boost, οχι τιποτα αλλο το θελω και εγω. 😛

Βαλε auto απο το AI Tweaker το Performance Enhancer, απο το ιδιο menu βαλε auto το pbo.

Και κανε enable μονο το εξης:

190922195835.png.fc319508b3850d07a930e3c2e371b43d.png

το δείχνει στο ryzen master το +125.. Αλλά δεν τα πιάνει ποτέ... το performance enhancer είναι auto από μόνο του. Αυτό που μου δείχνεις στο screen το έκανα... να σεταρω και χειροτκεινητα τις ρυθμίσεις στο pbo Από extreme tweaker? η να να βάλω  enable μόνο αυτό που μ δείχνεις?

Edit: Έκανα enable αυτό που μου έδειξε και δούλεψε. 

Πειράζω τίποτα χειροκίνητα στο PBO; 

Screenshot_8.png

Επεξ/σία από kostas7837aek
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

το δείχνει στο ryzen master το +125.. Αλλά δεν τα πιάνει ποτέ... το performance enhancer είναι auto από μόνο του. Αυτό που μου δείχνεις στο screen το έκανα... να σεταρω και χειροτκεινητα τις ρυθμίσεις στο pbo Από extreme tweaker? η να να βάλω  enable μόνο αυτό που μ δείχνεις?

Edit: Έκανα enable αυτό που μου έδειξε και δούλεψε. 

Πειράζω τίποτα χειροκίνητα στο PBO; 

Screenshot_8.png

Οχι απο το AI Tweaker μην πειραζεις τπτ, αστα auto. Μονο enable απο το AMD CBS ειναι οκ σε εμενα. Λογικα τωρα θα πρεπει να παιζεις κοντα στα 2200.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Οχι απο το AI Tweaker μην πειραζεις τπτ, αστα auto. Μονο enable απο το AMD CBS ειναι οκ σε εμενα. Λογικα τωρα θα πρεπει να παιζεις κοντα στα 2200.

Έβγαλα 2110. Αλλά αυτό εδώ μήπως είναι επικίνδυνο; 

Screenshot_8.png

2144 με μία δεύτερη προσπάθεια αφού έκλεισα εφαρμογές που έτρεχαν από πίσω. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostas7837aek είπε

Έβγαλα 2110. Αλλά αυτό εδώ μήπως είναι επικίνδυνο; 

Screenshot_8.png

2144 με μία δεύτερη προσπάθεια αφού έκλεισα εφαρμογές που έτρεχαν από πίσω. 

Οχι δεν ειναι επικίνδυνο, αν δεις σταματαει πολυ πιο κατω οταν τρεχεις cinebench. Απο ψυξη τι εχεις; Ποσο ανεβαινει οταν τρεχεις cinebench;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Razor333 είπε

Οχι δεν ειναι επικίνδυνο, αν δεις σταματαει πολυ πιο κατω οταν τρεχεις cinebench. Απο ψυξη τι εχεις; Ποσο ανεβαινει οταν τρεχεις cinebench;

Kraken X72. Για ποιο λες πόσο ανεβαίνει; Συχνότητα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas7837aek είπε

Kraken X72. Για ποιο λες πόσο ανεβαίνει; Συχνότητα; 

Θερμοκρασια ηθελα να γραψω, αλλα ναι γραψε και συχνοτητα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...